E46 330d Pöörded kõiguvad
E46 330d Pöörded kõiguvad
Olen viimasel ajal tähele pannud, et paigal seistes (fooritaga) hakkavad pöörded kõikuma.
Alati seda juhtu. Juhtub ainult siis kui mootori temp on seal veerandi ja poole vahel.
Kõikumine toimub siis tühikäigul ning umbes +300 pöörde vahel, ning mitte kindla intervalliga, suhteliselt pikaaja tagant (5-8sek)
Kas kellelgi on mingit sarnast juhtumit olnud või teab kuidas või mida näppima peaks.
Auto: 330DT, atm, 135kw, FL
Alati seda juhtu. Juhtub ainult siis kui mootori temp on seal veerandi ja poole vahel.
Kõikumine toimub siis tühikäigul ning umbes +300 pöörde vahel, ning mitte kindla intervalliga, suhteliselt pikaaja tagant (5-8sek)
Kas kellelgi on mingit sarnast juhtumit olnud või teab kuidas või mida näppima peaks.
Auto: 330DT, atm, 135kw, FL
Viimati muutis leko, 01.12.2012 13:00 59, muudetud 1 kord kokku.
Re: E46 330d Pöörded kõiguvad
Head lugemist:
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=38&t=93609
Bmw 318i '82, VW Multivan '07, VW Golf '13
Tänks,Bronco kirjutas:Head lugemist:
Kokkuvõttes jäi asi ikkagi segaseks, et mida nüüd remontima või välja vahetama peaks?
*Oled kindel, et lugesid antud teema läbi? Seal on korduvalt seda mainitud ja ka lausa pilt asjast, mis lahti oli võetud.
Elektriline lisasoojendi on vigane antud teemas.
Elektriline lisasoojendi on vigane antud teemas.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Re: E46 330d Pöörded kõiguvad. LUKKU
Probleem lahendatud.
Tänud kõigile kes infot jagasid.
- Razta
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E91 320d LCI 2009a
Heileko kirjutas:Probleem lahendatud.
Ma siin maadelen arvatavasti sama probleemiga juba mitu talve, suveks kaob ära ja nüüd asi jälle päevakorras, et peaks ikka ära lahendama selle. Ehk räägid kuidas sul probleem lahenes.
Viga oli el.soojendis?
Kas lasid remontida või muretsesid uue?
Patricku sõnul ei ole remont võimalik.Razta kirjutas:Heileko kirjutas:Probleem lahendatud.
Ma siin maadelen arvatavasti sama probleemiga juba mitu talve, suveks kaob ära ja nüüd asi jälle päevakorras, et peaks ikka ära lahendama selle. Ehk räägid kuidas sul probleem lahenes.
Viga oli el.soojendis?
Kas lasid remontida või muretsesid uue?
On vaja ikkagi uut detaili. Mina sain 60€ eest kasutatud jupi ja vahetus läks maksma veel lisa 20€ (jahutusvedelik ja diagnostica included)
Carwayst pakkus Siim mulle 65.- kontrollitud varuosa.
Ehk siis hakka uut juppi otsima.
Samas soovitan ka kammida eBayd,seal kontrollitud jubinad algavad 25€ juurest Tihti lihtsalt otsingusõnad erinevad mida kasutada tuleb,inglise keeles paar erinevat nimetust
E91 330XD