Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
jama siis e36 coupe antenniga. probleem sellinne et raadio ragiseb vahel ja kui tagaakna soendus järgi lükata siis on täielik sahin raadios sees. antenni võimule on maki tagant vool peal ja kõik peaks ok olema. samas kui tagaakna soojendus peale lükata siis ega ta eriti klaasi kah ei sulata jääst. sai ka proovitud antenni võimule mitte voolu anda makitagant, siis ei võtnud enam üldse kõlareid järgi. tundub et kuskil on ka miskine kõlarite võimendi.
Oma E36-l oli kunagi sama jama.Ja see esineb ka teistel mudelitel, isegi väga uutel. Lugesin mitmetest foorumitest ,et aitab lihtsalt tagaklaasi vahetus (mingi lühis või asi) , kuna nii antenn kui soendus mõlemad asuvad seal.
hakkasin siis täna tagaklaasil soendus triipe uurima ja avastasin et umbes 6 kohast on nagu katkend triibud, nagu oleks suland vms? huvitav millest sellinne asi tuleneb? pärast on nii et ostan uue tagaklaasi ja kõrbeb samuti läbi vms.
Kas said korda? Mul sama mure E34-l, uurisin selle antenni võimendi, tundub et korras, toite saab, vaid kui võttad lahti keskmise juhe, mis läheb tagaklaasi sooedusele (keskmisele elemendile, loe ülemine-antenn, keskmine ja alumine- sooedsus) siis ei ragise. Samas üks või kaks triipe sellest keskmisest sektsioonis mul ei tööta. Äkki selles ongi jama, lähiajal ostan rem.koplekt tagaklaasi sooedsusele, siis vaatan.
Kuidas asi lahenes kellelgi? E46 touring ja samamoodi - kui tagaklaasi soojenduse sisse lükkan, oleks nagu antennil pool maha võetud, sahinad sees. Iseenesest soojendus töötab, kuigi mitte küll kõik horisontaaltriibud. Mingi oli minu arust just kuni vertikaalse triibuni ja edasi mitte.
oli kunagi sama mure, küll mitte bmw aga siiski.
ja aitas antenni võimendi vahetus!
peale vahetust läks klaas soojaks ja raadio mängis.
testriga vast kõige õigem mõõta, kas tagaklaasile ikka jõuab 12v kohale, või jääb osa võimendisse kinni.
i-bmw-i kirjutas:oli kunagi sama mure, küll mitte bmw aga siiski.
ja aitas antenni võimendi vahetus!
peale vahetust läks klaas soojaks ja raadio mängis.
testriga vast kõige õigem mõõta, kas tagaklaasile ikka jõuab 12v kohale, või jääb osa võimendisse kinni.
Mul pakkuda antenni võimendi E36 pealt müügiks, foorumi soodsaima hinnaga.
Samas see 95% mis läheb soojaks, teeb seda nagu päris korralikult. Eelmise autoga võrreldes (millel polnud ühtegi probleemi selles osas) nagu samaväärselt. Kas see "võimendisse kinni jäämine" ei peaks siis kogu soojendust halvemaks tegema?
ikka kogu klaasile mõjus!
ja raadiolainetele ka.
kui osad ribid ei tööta, siis on kusagil katkestus (näiteks vedasid tagaaknalaual mingit asja, mis hõõrus ribi katki lihtsalt)!
autopoodides on pakkuda remont komplektid, ise kasutanud pole, kuid
asi pidi toimima.