Hädas välisõhu temperatuuriga
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
Hädas välisõhu temperatuuriga
Proovisin otsingut, aga ma vist liiga blond- ei leidnud midagi Nimelt näitab kompu kogu aeg +50 kraadi. Mis tal häda võiks olla? pistikujama või see mõõtja ise õhtal?
Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D
Re: Hädas välisõhu temperatuuriga
või juhe kuskilt katkiKairi kirjutas:pistikujama või see mõõtja ise õhtal?
BMW
Kas ostsid opeli oma pigistasid otsa ja oled selle -11c rahul või ei oska soojemat tahtagithend kirjutas:otsa uus.opeli oma on suht odav pigista ta sinna otsa ja kõik minul on ka praeguste ilmadega -11
Sa oleks võinud siis kohe Opeli osta, kui BMW varuosa ei suuda osta
Viimati muutis 523, 18.04.2007 22:58 34, muudetud 1 kord kokku.
BMW
Mul näitas ka kompuuter püsivalt -37C Võtsin ära üldse anduri, ikka sama...kas seda kuidagi kontrollida ka saab, et panen testeri oomide peale ja annan tikuga tuld vms? Mis põhimõttel see nagu töötab?
E36le igatahes UM-is 370kr või sinnakanti uus andur, aga samas pole äkki selle viga, siis kaht andurit pole kuhugi ühendada
E36le igatahes UM-is 370kr või sinnakanti uus andur, aga samas pole äkki selle viga, siis kaht andurit pole kuhugi ühendada
Mul ka vahel viskab temp näidu paigast ära -37 peale ja siis sama kõrgele plussi jne.. vahel aitab, kui see korraks pesast välja võtta ja uuesti tagasi panna.. aga õnneks juhtub seda harva...Maddafaker kirjutas:Mul näitas ka kompuuter püsivalt -37C Võtsin ära üldse anduri, ikka sama...kas seda kuidagi kontrollida ka saab, et panen testeri oomide peale ja annan tikuga tuld vms? Mis põhimõttel see nagu töötab?
Tavaliselt põhjus, miks hakatakse -37 näitama juhul, kui juhtmed korras, on see, et niiskus läheb pistikuvahele. Võta pistik lahti, kuivata ära korralikult ja pane kokku tagasi, soovi korral võid pistiku katta näiteks silikooni või mõne muu veekindla mitteelektrit juhtiva ainega.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
kui sa veel ei teadnud siis opeli jupid sobivad ka bmw-le.näiteks mootori mõningad jupid varjeeruvad.ja opelil endalgi on bmw mootorit peale pandud.ja miks ma peaksin ostma mingit 350.- jupi kui saan sama asja 50.-? siis anna andeks aga ei näe erilist põhjust.kuid kui olla nö. originaali friik siis jah.523 kirjutas:Kas ostsid opeli oma pigistasid otsa ja oled selle -11c rahul või ei oska soojemat tahtagithend kirjutas:otsa uus.opeli oma on suht odav pigista ta sinna otsa ja kõik minul on ka praeguste ilmadega -11
Sa oleks võinud siis kohe Opeli osta, kui BMW varuosa ei suuda osta
2006 118D :)
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
no sa küsi lihtsalt opeli välisõhu tmp. andurit. näiteks mine automaailma.sina siis tallinna omase.se andur näeb kül teistsugune tia väljak uid töötab asama moodi ainult juhtmed vaja ära ühendada ja korras.
2006 118D :)
Tere
Edit. Kiire google näitab, 1wirest asi väga kaugel.
jJanno
Kas tegemist 1-wire temperatuurianduriga (DS18S20 või mõni muu sama põhimõttega)? Kui nii, siis see oleks küll väga positiivne uudis ;)thend kirjutas:no tmp andur on ika temp andur.neid on isegi muudele masinatele pandud näiteks ka mercedes jms.uuematele millele on samutui origin. jubin vägagi kallis.
Edit. Kiire google näitab, 1wirest asi väga kaugel.
jJanno
Viimati muutis jjanno, 22.04.2007 13:04 29, muudetud 1 kord kokku.
No ilmselgelt ju ei toimi "temp andur ikka temp andur" moodi remont, kui ta 20 aprillil näitas -9c.
Imestan, et ise selle tulemusega rahul oled ja teistelegi soovitad..
Kui ikka 350eek õige ja töötava asja eest on liiga palju maksta, siis on 'kolmetäheline' vale mark ja vaatama peakski opeli või lada poole.
Imestan, et ise selle tulemusega rahul oled ja teistelegi soovitad..
Kui ikka 350eek õige ja töötava asja eest on liiga palju maksta, siis on 'kolmetäheline' vale mark ja vaatama peakski opeli või lada poole.
`93 525i M50
Tere
jJanno
Minu küsimus oli innustatud sellest, et kas sama anduri poolt edastatavat infot on võimalik kasutatada ka teiste vahenditega ;) nt arvutis.Hornet kirjutas:Kui ikka 350eek õige ja töötava asja eest on liiga palju maksta, siis on 'kolmetäheline' vale mark ja vaatama peakski opeli või lada poole.
jJanno