E36-l salongi õhupuhumiskiirust regulliv süsteem ei tööta
E36-l salongi õhupuhumiskiirust regulliv süsteem ei tööta
Nimelt lugu selline, et sealt kus saad regullida salongi puhutava õhu tugevust (on olemas 4 erinevat puhumisastet) töötab ainult neljas aste. Ülejäänud kolm ei tee piuksugi. Niipalju tean et termostaadis viga ei ole. Oskab keegi veale diagnoosi panna. Ja seda tean isegi et UM teab.
56249080
sellest juttu olnud siin. viga reostaadis
abiks otsing:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... t=reostaat
abiks otsing:
Sama probleem, ongi nüüd nädalavahetusel mille üle pead murda. Nüüd tulemused:
Juhi poolt seljali porimatile ning vaadata keskkonsooli poole.
reostaat pooleldi väljatõmmatuna
täies ilus
reostaadi otsik
reostaat, natukene parem vaade
Siit küsimus, kas annab reostaadi otsas olevat ilmselgete läbipõlemis tunnuste takist (kui see on takisti)?
täies ilus
reostaadi otsik
Siit küsimus, kas annab reostaadi otsas olevat ilmselgete läbipõlemis tunnuste takist (kui see on takisti)?
Muidumees aega surnuks löömas
- 1beat2heaven
- Huviline
sass16 kirjutas:Sama probleem, ongi nüüd nädalavahetusel mille üle pead murda. Nüüd tulemused:
täies ilus
reostaadi otsik
Mis mudeliga on tegemist? MUl sama jama, et 3 esimest reziimi ei tööta, vaatasin pilte, üritasin endal seda leida, kuid ebaõnnestus. äkki oskaksid või siis keegi oskaks öelda, kus se reostaat asub E36 Bmw316i-l ???
- 1beat2heaven
- Huviline
Mis mudeliga on tegemist? MUl sama jama, et 3 esimest reziimi ei tööta, vaatasin pilte, üritasin endal seda leida, kuid ebaõnnestus. äkki oskaksid või siis keegi oskaks öelda, kus se reostaat asub E36 Bmw316i-l ???[/quote]
aaa...probleem lahendatud, see asus bardatsoki taga, tähendab seda ei olndki seal, seetõttu ei töödanudki.
aaa...probleem lahendatud, see asus bardatsoki taga, tähendab seda ei olndki seal, seetõttu ei töödanudki.
Täpselt sama jama ka mul ... äkki oskab keegi öelda,et kas see viga ka reostaadis ja et kas e36 325 91a. pääseb ka sellele ligi juhi matil sellili olles keskkonsooli poole vaadates.erik kirjutas:Mul mingi selline seis et astmes 2 puhub täpselt sama kiirusega kui astmes 1.
Teised astmed töötavad korralikult.
- kingpool81
- Huviline
kui sul on kliima siis küll... kui sul on lihtsalt soojapuhur, siis on ta nupu enda taha... pead kogu nupu paneeli välja kiskumaKeith120 kirjutas:Täpselt sama jama ka mul ... äkki oskab keegi öelda,et kas see viga ka reostaadis ja et kas e36 325 91a. pääseb ka sellele ligi juhi matil sellili olles keskkonsooli poole vaadates.erik kirjutas:Mul mingi selline seis et astmes 2 puhub täpselt sama kiirusega kui astmes 1.
Teised astmed töötavad korralikult.
Nupp ise küll kiirusi ei reguleeri. Selleks on ikka takistipakett. Nupp määrab ainult, läbi millise takisti toide mootorile jõuab.kingpool81 kirjutas:... kui sul on lihtsalt soojapuhur, siis on ta nupu enda taha...
Kliimaautomaatika korral on kiiruse reguleerimine elektrooniline ja ilma astmeteta.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Mul kondiga variant. Aga millest alustada kui aste 2 ei tööta?priitv8 kirjutas:Nupp ise küll kiirusi ei reguleeri. Selleks on ikka takistipakett. Nupp määrab ainult, läbi millise takisti toide mootorile jõuab.kingpool81 kirjutas:... kui sul on lihtsalt soojapuhur, siis on ta nupu enda taha...
Kliimaautomaatika korral on kiiruse reguleerimine elektrooniline ja ilma astmeteta.
-
- Huviline
Ei hakanud uut teemat tegema..
E36 318 ti M42 kondiga..
Töötab ainult 4-ndas astmes see salongivent..0.-le keerates sulgeb kapotiall filtri poolsed klapid..kas reostaat rikkis, kus see võib asuda?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
On see reaalne , et asub seal kapoti all salongi ventika juures , nagu pildilt vaadates või tasuks otsida rooli alt kusagilt keskkonsooli lähedalt?
E36 318 ti M42 kondiga..
Töötab ainult 4-ndas astmes see salongivent..0.-le keerates sulgeb kapotiall filtri poolsed klapid..kas reostaat rikkis, kus see võib asuda?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
On see reaalne , et asub seal kapoti all salongi ventika juures , nagu pildilt vaadates või tasuks otsida rooli alt kusagilt keskkonsooli lähedalt?
-
- Huviline
Üldjoontes ei anna seal midagi uuendada. Minu piltidele vaadates rohelises osas asuvad nn takistid-reostaadid mis reguleerivadki eri astmete ventilaatori kiirust. Need tuleks asendada aga kas on selles ikka mõtet? Parem otsida romulatest antud osa või kiirem variant oleks UM.
Muidumees aega surnuks löömas
-
- Huviline
Re: E36-l salongi õhupuhumiskiirust regulliv süsteem ei tööta
Kui kliimaautomaatika, siis igatahes üks variantidest, kus see on:
On siis juhi jalutsis paremal keskonsoolis(siil seal siis).
Ja kui tavaline, siis peaks olema kusagil rooli all see roheline.
Inimene, kes sa ennist mainisid, et vahetasid ja oli kindalaeka taga. Pane kirja, milline süsteem Sul seal on, millest tempi keerad. Ja kas see, mis kindalaeka taga on, kas see on selline vedrudega meenutav resistor?
Ehk leiab siit keegi miskit tarka veel
On siis juhi jalutsis paremal keskonsoolis(siil seal siis).
Ja kui tavaline, siis peaks olema kusagil rooli all see roheline.
Inimene, kes sa ennist mainisid, et vahetasid ja oli kindalaeka taga. Pane kirja, milline süsteem Sul seal on, millest tempi keerad. Ja kas see, mis kindalaeka taga on, kas see on selline vedrudega meenutav resistor?
Ehk leiab siit keegi miskit tarka veel
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
sama jama et puhub ainult 4 peal jahedat:D aga mul ei ole kliimat. et kust ma selle reostaadi võin leida?
mul oli sama jama, et ei töötanud üldse ja tuli koputada konsooli pihta natsa, oli reostaadi viga, ise sain uue reostaadi romulast, kuna poes pakuti teisugust pikkliku, aga mul oli vedrudega. maksin romulale 50.- ja nüüd korras