e36 tuled, tsipa nõu vaja
- cz_special
- Huviline
e36 tuled, tsipa nõu vaja
tahan vahetada e36-e esi stanget ja ka uusi lisatulesid panna, orig peaks need vist udutuled olema ? kas kõik e36-ed sõidavad linnas udutuledega ringi ?
või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ?
või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ?
- cz_special
- Huviline
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
[quote][i]Algselt postitas cz_special[/i]
tahan vahetada e36-e esi stanget ja ka uusi lisatulesid panna, orig peaks need vist udutuled olema ? kas kõik e36-ed sõidavad linnas udutuledega ringi ?
või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ? [/quote]
udutulede kasutamine koos lähituledega on päevasel ajal minuteada keelatud...
samas on mul siiani selgusetuks jäänud, kas udutulesid võib kasutada lähitulede asemel. üks ütleb nii, teine naa. ka politseinikud. see on suuresti tingitud seaduse kehvast sõnastusest.
halva nähtavusega (pimedas) võib kasutada udutulesid koos lähituledega.
või mis tuled ma siin panema peaks, lihtsalt ilu mõttes ja et mendid ka mölisema ei hakkaks, ülemised on coolblued ja kui alla veel mingid 55w (900eequ) panna siis oleks nagu liiga karm või mis ? [/quote]
udutulede kasutamine koos lähituledega on päevasel ajal minuteada keelatud...
samas on mul siiani selgusetuks jäänud, kas udutulesid võib kasutada lähitulede asemel. üks ütleb nii, teine naa. ka politseinikud. see on suuresti tingitud seaduse kehvast sõnastusest.
päevasel/valgel ajal vist ei tohi üldse udukatega sõita isegi udukad-pargid
http://trimmismurud.ee/
Foorumlastele -15% tel. 56170017
Foorumlastele -15% tel. 56170017
Udutulesid ei tohi kasutada lähitulede asemel. Aga päevatulesid küll - spets päevatuled, näevad välja umbes nagu udutuled, aga märgistused ja kõik on õige.kimmo kirjutas: samas on mul siiani selgusetuks jäänud, kas udutulesid võib kasutada lähitulede asemel. üks ütleb nii, teine naa. ka politseinikud. see on suuresti tingitud seaduse kehvast sõnastusest.
Mul paps päevatulesid juba aastaid kasutanud. Ja tema on raudselt seadusi järgiv kodanik.
kimmo kirjutas:udutulede kasutamine koos lähituledega on päevasel ajal minuteada keelatud...Algselt postitas cz_special
Subaru mehed ütlesid et võib kasutada udukai koos parkidega kui on õigeti regureelitud ja ei pimesta. Kohalik konstaabel aga ütles et udutulesd võib kasutada ainult halva nähtavuse korral Koos lähituledega ainult halva nähtavuse korral
- Kairi
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 320I
nuuh, mul olid ududtulede asemel täiesti tavalised päevatuled aretatud....udud neist tolku ei olnud ja nüüd ei põle üldse.. Aga jaah, sedaus ütleb, et udutuledega tohib sõita ainult siis, kui on tõesti udu. Mingil juhul võis neid ajutiselt põletada, kui mõni oluline lamp läbi..
Kõike mida sa ütled, kasutatakse kindlasti sinu vastu :D