E36 pidurituled
E36 pidurituled
Mul oli üks tagatuli puruks ja vahetasin selle uue vastu. Pärast vahetust ei tööta kumbki pidurituli ja tagumiste udutulede sisselülitamisel hakkavad need nö. topeltpirnid põlema, mis peaksid iseenesest olema pidurituled. Kaitsmed kontrollisin üle- kõik olid korras. Kust ma viga peaksin otsima?
Re: E36 pidurituled
Uus tagatuli pole siis korras. Pead üle vaatama ühendused ja tule soklite klemmid. Mõni klemm tahab võib olla puhastamist ja tagasipainutamist saada.
E36 320i 1995/11 , E46 330i 2000/08 , E90 330i 2006/01
see põhjustab seda ka, et teine tuli ei tööta?
võta sellelt tulelt pistik küljest ära mis sa uue panid, siis näed kas teine tuli hakkab uuesti tööle.-Nozz kirjutas:see põhjustab seda ka, et teine tuli ei tööta?
vaata pistiku klemmid ja tule klemmid üle, et oksuteerinud ei oleks. kui need puhtad siis võta tuli lahti.
tuli käib nii lahti kui keerad need poldid välja,kuhu otsa tule kinnitus mutrid keerad. siis hea ülevaade nendest radadest ja kui kusagil midagi valesti siis saad ära parandada. seda ma ei mäleta kas need ka sealt välja käisid koos alusplaadiga kui välja saab võtta siis võid vana tule sisu uue tule sisse panna. kui vana tulega kõik töötas.
Kõik ühendused on korras ja vana tulega ei tööta ka enam. Lisaks jäävad parempoolsed (esimene park ja tagumine) põlema, ka siis kui süüde ja tuled välja keerata. Vana omanik on omaloomingulise kärukonksu pannud ja tulede juurest juhtmeid ühendanud (paras segapundar on kokku keeratud) ehk ilmselt on seal kuskil viga. Kust ma võiksin tulede elektriskeemi leida? 

kui sa ise konksu ei kasuta siis yhenda tulede juhtmed lahti. ehk on sul massi puudus siis hakkavad ka tuled igasuguseid vigureid tegema.-Nozz kirjutas:Kõik ühendused on korras ja vana tulega ei tööta ka enam. Lisaks jäävad parempoolsed (esimene park ja tagumine) põlema, ka siis kui süüde ja tuled välja keerata. Vana omanik on omaloomingulise kärukonksu pannud ja tulede juurest juhtmeid ühendanud (paras segapundar on kokku keeratud) ehk ilmselt on seal kuskil viga. Kust ma võiksin tulede elektriskeemi leida?
- ennopoiss
- Huviline
- Peamine sõiduk: -99 BMW (e46) 323i
Pagasi luugi sisse minev juhtmekimp võib-olla puruks (luugi sulgemise/avamisega pikapeale puruks kulunud, vanadusest tulenev tüüpviga) nüüd juhtmed koos ja sellest see lambist tulede põlemine.
"Kui kogu külarahval veel juuksed vihast peas püsti ei seisa on ilmselgelt veel liiga vara peolt koju minna..."
- ennopoiss -
- ennopoiss -
- Pavel_V
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330 ///M-Pakett
- Kontakt:
Vaata ega juhuslikult piduripedaali all "Konn"ei ole surnud..... 

Now:BMW E46 330 Facelift ///M-Pakett.
BMW The Ultimate Driving Machine
BMW The Ultimate Driving Machine