E46 klaasid nagisevad
-
- Huviline
E46 klaasid nagisevad
Probleem järgmine: E46 (316iA 1,9; 2001) esiklaasid nagisevad olles kinni-asendis.
Kui akent pisut avada (nii et klaas ei ole ülevalt tihedalt enam tihendi vahel) siis nagin kaob...
Millega võiks tihendit töödelda või tuleks tihend päris vahetada?
Kui akent pisut avada (nii et klaas ei ole ülevalt tihedalt enam tihendi vahel) siis nagin kaob...
Millega võiks tihendit töödelda või tuleks tihend päris vahetada?
-
- Huviline
Lisan ise juurde:
algul ajasin naginat taga uksetihenditest: UM-is väideti, et uksetihendid hakkavad nagisema, kui tihendile panna silikooni - näiteks talvisel ajal pärast pesu...?
Seejärel määrisin ukselukke (ukse ja ukseposti ühenduse kohast)...
Nüüd aga veendusin selles, et nagisevad aknatihendid, sest akent avades nagin kaob...
algul ajasin naginat taga uksetihenditest: UM-is väideti, et uksetihendid hakkavad nagisema, kui tihendile panna silikooni - näiteks talvisel ajal pärast pesu...?
Seejärel määrisin ukselukke (ukse ja ukseposti ühenduse kohast)...
Nüüd aga veendusin selles, et nagisevad aknatihendid, sest akent avades nagin kaob...
Mul on aga mure e34 esimeste akendega kui nad natuke lahti teha siis hakkavad hirmsasti nagisema niisugune tunne et kohe kohe murduyvad ära mõlemad nii juhipoolne kui ka kõrvalistuja poolne ja tagumise akna tihendi vahelt pressib kuskilt õhku sisse sõidu ajal äkki keeegi teab kuidas neid oma jõududega likvideerida või peab kuskilt abi paluma.....
Re: E46 klaasid nagisevad
Mul ka kostub õrna naginat, aken alla lasta on asi ok.
Millega soovitatakse tihendeid määrida?
BMW
Kindlasti mitte silikooniga (ise tegin sellise lolluse ja oi kuidas nagisema hakkas, andis ikka fairyga puhtaks nühkida neid) Pigem riidest teip ukse tihendite vahele.taurikazz kirjutas:Mul ka kostub õrna naginat, aken alla lasta on asi ok.
Krt tahtsin just täna silikoonitada. Tahaks ikka mingi ainega määrida. Kas mingi kuivmääre ei aita?
BMW
ukseava värvipind ja tihendid korralikult puhtaks pesta, siis teflon ptfe spray üle piserdada.
Ei saanud nüüd aru mida mõtlesid. Mul ei nagise uksetihendid. Vaid klaasi omad, kui klaas alla lasta, on vaikus.
Kindlasti on tihenditele pihustamiseks mingi superaine olemas.
Kindlasti on tihenditele pihustamiseks mingi superaine olemas.
BMW