Katuse polstri riie lahti ja kulunud,nüüd plaan uus riie panna,riie ka soetatud,aga küsimus selles mis liimiga seda hea liimida oleks.
kellelgi kogemusi?
e36 katuse polstri liimimine
Re: e36 katuse polstri liimimine
Neid teemasid peaks olema palju palju.
Spray liimiga.
Proovi otsinguga miskit arukat siit leida.
Spray liimiga.
Proovi otsinguga miskit arukat siit leida.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Kõige parem on näiteks monmendi toodang.. lahustibaasil 
Tegelikult oleneb millise riide paned.. kui paned paksu raske mööblikanga siis vaja pintsliga rohkelt peale tõmmata.. samas kui paned mingi kerge õhukese riide, siis soovitatav õhem kiht panna, et läbi ei tuleks..
Kõik oleneb.. ma kasutasin sellist: polyfix niiskuskindel (http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... &start=150) - kuid see kuivab sigakaua.. parem oleks kasutada väga kumerate kohtade jaoks mingit kiiremini kuivavat.

Tegelikult oleneb millise riide paned.. kui paned paksu raske mööblikanga siis vaja pintsliga rohkelt peale tõmmata.. samas kui paned mingi kerge õhukese riide, siis soovitatav õhem kiht panna, et läbi ei tuleks..
Kõik oleneb.. ma kasutasin sellist: polyfix niiskuskindel (http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... &start=150) - kuid see kuivab sigakaua.. parem oleks kasutada väga kumerate kohtade jaoks mingit kiiremini kuivavat.
Mangus Media / YOUTUBE
- fildeo
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525i m20 e34
just laupäeval panin endale ka uue riide. kasutasin k- rautast mingit kollase ja mustaga sprayliimi ja nurkadest ja äärdest tegin moment liimiga , tulemus jäi suht okei, ise olen rahul
E39 525d Mustjas hall metallik Läinud ! E39 Topazblau 530d Läinud!
küsiks siin veel ära,et kuidas saab ära selle katuseluugi polstri osa?
Vaatasin,et seal on see suur osa plastist,mille saab tähik võtmetega ära,aga katuseluuk on elektriline ja seal ees mootori juurest lähevad sinna plasti alla torud,arvatavasti jooksevad sealt läbi trossid,aga kus need tuleb lahti saada?
Mul ei liigu see polstri osa ka praegu,kui katuseluugile lasta see väike vahe,siis saaks 2 asja korraga korda.
Vaatasin,et seal on see suur osa plastist,mille saab tähik võtmetega ära,aga katuseluuk on elektriline ja seal ees mootori juurest lähevad sinna plasti alla torud,arvatavasti jooksevad sealt läbi trossid,aga kus need tuleb lahti saada?
Mul ei liigu see polstri osa ka praegu,kui katuseluugile lasta see väike vahe,siis saaks 2 asja korraga korda.