Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
tahaks osta omale angel eyes rõngad aga mõtlesin küsida et kui kaua need asjad kestavad??ja kui osta näiteks tuuningtuled kus need kohe sees, kas seal on nendel rõngastel mingi vahe ka eraldimüüdavatega,on nad töökindlamad jne jne????
Tuttavate kogemuste põhjal ütleksin, et enamasti after-market angel-eyes kaua vastu ei pea. Töökindlamad on aga komplektsed tuled rõngastega, ise lisama hakates ainult rõngaid võivad need üsna ruttu kustuma hakata. Pealegi ei ole need päris need, mis sa face-lift E39-tel oled harjunud nägema
enamik inimesi paneb LEDidele takistid ette ja arvestavad sealjuures ainult sellega, et neil on vaja saada pinga 12v pealt 3,2-3,5v peale... pegelikult on sealjuures oluline pinge ja arvestada tuleks siiski 13,8v mitte 12v
sellepärast tavaliselt need dioodid läbipõlevadki
Tegelt on LED-i puhul tähtis ainult teda läbiv vool. Normaalne oleks u. 20mA. Aga teades pinget, saab seda ju arvutada ja vastavalt voolu piirava takisti ka.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Ega originaalidki igavesed pole. Endal on vasakud rõngad pooleteise aasta jooksul kaks korda läinud. Samas on see alati garantii alla läinud. Pirn ise 450.-
Juss kirjutas:Ega originaalidki igavesed pole. Endal on vasakud rõngad pooleteise aasta jooksul kaks korda läinud. Samas on see alati garantii alla läinud. Pirn ise 450.-
Vot see on huvitav, ma pole oma E39 omanikest tuttavatelt selle koha pealt küll kunagi kaebusi kuulnud. Naljakas...
Juss kirjutas:Ega originaalidki igavesed pole. Endal on vasakud rõngad pooleteise aasta jooksul kaks korda läinud. Samas on see alati garantii alla läinud. Pirn ise 450.-
Vot see on huvitav, ma pole oma E39 omanikest tuttavatelt selle koha pealt küll kunagi kaebusi kuulnud. Naljakas...
Ma ka ei kaeba. 1,5 aasta jooksul normaalne minu arust. Ja alati tasuta ära vahetatud. Mis siin kaevata.
Siis on hea, kui nad pole hakanud sind sellega tüütama, vaid lihtsalt vaikselt ära vahetanud. Aga ilusad näevad nad välja küll, eriti õhtul. Kuigi miks nad angel eyes on? Mina ütleks küll, et pigem devil eyes.