Oli vaja rihm ära vahetada kuna vana oli juba väägade räbal ja mõrane.
Sai siis lolli peaga automaailm mindud ja küsitud enda 325i 94a masinale rihma ja peale pannes selgus,et rihm on vanast oma 5cm pikem

Okei tagasi siis ja sai vana rihm kaasa võetud ja antud sellele müüjale pihku,et sellist rihma vaja ja vaatasin ise kah,et peaks nagu sobima vähemalt kõrvuti pannes tundus sama pikk olevat.
Sai siis peale ära pandud ja suht raskelt läks peale aga kuna mul see vahetus esimene kord siis mõtlesin,et normaalne aga juba paari päewa pärast hakkas midagi konkreetselt kolisema seal.Sai siis Aivari ja Vaido juures käidud ja tõsiasi on see,et rihm on liiga lühike ja hooratas hakkab mingi hetk käima vastu rihma pingutus rullikut ja sellest see lärm tekib.
Seega küsimus kuidas ma saan õige rihma pikkuse teada,et ma ei peaks 10 rihma kokku ostma.
Ja kui realoem.comis oma vin koodi nrid sisse toksisin siis näitab,et auto on oopis 01/1993 oopis.Et kas sellest on siis see jama,et ma küsisin 94 oma aga mul oopis 93 aasta masin?

Loodan,et väga igavalt pikk jutt ei tulnud ja keegi oskab midagi öelda.
Järan ka vini viimased nrid kui juhuks keegi oskab otsida selle järgi selle rihma pikkuse välja:EF13880