E36 teine käik raksub.
E36 teine käik raksub.
mure siis selline,et kui käiku vahetada esimeselt teisele,siis peaaegu alati läheb teine käik väikse raksuga sisse.seda just siis kui käiku natuke kiiremini vahetada.autoks bmw e36 325i.mis seda põhjustab ja kuidas sellest lahti saaks.
- Joosep325i
- Huviline
Vahest on viga selles, et sünkronisaatorid lihtsalt ei liigu hästi, kuna on metallipuru täis.
Teed õlivahetuse kastis (kui õli välja lased on ilmselt vana õli põhjas näha metalli puru ja osakesi, mida on "ragistamine" kaasa toonud), sisse mõni vedelam ATF(näiteks täissünt) ja mõnda lisandit ja asi peaks märgatavalt paremaks minema.
Endal oli 2,5 kastiga just sama probleem ja sain sellisest toimingust abi
Praeguseks peale õlivahetust ca 2000 sõidetud ja asi on 95% korda läinud...
Lisandiks ostsin mingi USAkate "ime" vahendi, 200ml maksin ca 400eeku vist....
Teed õlivahetuse kastis (kui õli välja lased on ilmselt vana õli põhjas näha metalli puru ja osakesi, mida on "ragistamine" kaasa toonud), sisse mõni vedelam ATF(näiteks täissünt) ja mõnda lisandit ja asi peaks märgatavalt paremaks minema.
Endal oli 2,5 kastiga just sama probleem ja sain sellisest toimingust abi

Praeguseks peale õlivahetust ca 2000 sõidetud ja asi on 95% korda läinud...

Lisandiks ostsin mingi USAkate "ime" vahendi, 200ml maksin ca 400eeku vist....
-
- Huviline
II käik
mul sama mure 325-ga... teine käik ei lähe korralikult sisse ja kui vahetada liiga madalate pööredega siis läheb käik välja tagasi...ei lahuta ära... räägitakse et põhjus on teise käiguga kohapealt minemises.. mina muidugi sellist sõidustiili ei harrasta kuid minu eelkäijad sel autol vist andsid kõvasti kuuma 

- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
Sünkrod läbi. Mu endisel e30 325-l oli sama asi aga algul ragises 3-käik ja pärast ka teine. Rahulikul sõidul ei midagi. Enne aga kasutati autot ka ühe hooaja piikidega jäärajal, ehk siis kast oli kõvasti koormust saanud. Probleemi lahendasin kasti väljavahetamisega, mille tuttava käest sain vist 300-400 krooniga