Selline mure, keegi kurikael varastas ära kõik M-paketi liistud.Mudel siis 523 i aasta 2000, musta värvi.
Kas oleks keegi nii kena ja annaks nõu, kust oleks võimalik nt kasutatuid liiste osta, kas lihtsalt kõik romulad läbi helistama, või saab ka siit foorumist osta. Olen auto24-st ja siit tulutult otsinud.
Vabandan ette, kui olen kellegi teemat siin korranud, usun, et ma pole ainus kellel selline mure.
E39 M-paketi liistud
E39 M-paketi liistud
Viimati muutis sivle, 06.04.2010 10:51 12, muudetud 1 kord kokku.
Re: E39 M-paketi liistud
Selliste asjadega jah paraku selline seis, et kui on turgu on ka vargaid. Turu aga tekitavad needsamad vargad ise. Ühelt autolt viiakse minema, hakkab omanik otsima kust saaks uued. Varas näeb kuulutust ning tõmmbab järgmiselt autolt maha ning nii see pall veerema hakkab. Nemad saavad oma väikese ''päeva - doosinutsu'' kätte, aga omanik peab pead valutama kas sebida uued originaalid kalli hinna eest esindusest või romulast. Ausaltöeldes väga närvi ajab selline asi. Endal läksid mõni aeg tagasi jalutama udukad ja peegliklaasid.
525TDS e39 99a
Eks ta ajab jah närvi, kusjuures mul kahtlus,et vargad samast kandist, seega päris valus on osta, kui tead, et suure tõenäosusega lähevad jälle varaste saagiks.
Tänud HrHuu lingi eest.
Paras mingi liimiga kinni liimida, kui ise lahti tahad, siis soojendad vms
BMW E28 524td