E39 tule klaasi küsimus?
E39 tule klaasi küsimus?
Tere,
Küsimus nimelt selline, et mis te sellest arvate?
http://www.carolim.ee/pood/product_info ... urce=sopso
on võimalik seda klaasi paigaldada originaal tulele ? kui ei siis miks?
Olen väga tänulik vastuste eest.
Henry
Küsimus nimelt selline, et mis te sellest arvate?
http://www.carolim.ee/pood/product_info ... urce=sopso
on võimalik seda klaasi paigaldada originaal tulele ? kui ei siis miks?
Olen väga tänulik vastuste eest.
Henry
Re: E39 tule klaasi küsimus?
Viimati muutis vahur_s, 19.06.2011 21:43 57, muudetud 1 kord kokku.
mul Xenon tule klaas kriimuline (sõitsin esimese libedaga hunnikusse)vahur_s kirjutas:Mis sa täpselt teha soovid.
Siit saad FL tuleklaasid soodsamalt
mõtlesin, et kas on võimalik lihtsalt klaas ära vahetada.
Poleerida ei kannata
Klaaside vahetamine ei tohiks olla ülemäära keeruline, interneeduses on sellekohaseid õpetusi.
Seda postitust oled lugenud
Klaaside vahetamine ei tohiks olla ülemäära keeruline, interneeduses on sellekohaseid õpetusi.
jah kahjuks ei kannata poleerida, sügavad vaod sees.vahur_s kirjutas:Poleerida ei kannata
eks peab uurima, kuidas see asi täpselt käib.
Kas tegu on komplektiga, mille abil saab pre-facelift tulele värskema näo anda?
Minuteada facelift tulel klaase vahetada ei anna, liim on nii tugev.
Pre-facelift tuledel peaks klaasi vahetamine kerge olema.
Minuteada facelift tulel klaase vahetada ei anna, liim on nii tugev.
- Mirko
- Huviline
- Peamine sõiduk: G30 545eX M-Sport
Annab, lihtsalt teatud hetkest alates muudeti liimi koostist. Selle saab teada katse-eksitus meetodil, ehk tuleb tuld kuumutada ja vaadata, kas liim muutub pehmeks või mitte. Välismaa foorumitest olen nagu aru saanud, et liimi koostis muutus 2003. aastast alates.T I M kirjutas:Minuteada facelift tulel klaase vahetada ei anna, liim on nii tugev.
Sel juhul peaks saama ka enamikul facelift tuledel klaase vahetada.Mirko kirjutas:Annab, lihtsalt teatud hetkest alates muudeti liimi koostist. Selle saab teada katse-eksitus meetodil, ehk tuleb tuld kuumutada ja vaadata, kas liim muutub pehmeks või mitte. Välismaa foorumitest olen nagu aru saanud, et liimi koostis muutus 2003. aastast alates.T I M kirjutas:Minuteada facelift tulel klaase vahetada ei anna, liim on nii tugev.
- Mirko
- Huviline
Enamikel küll. Täpset aega, mil liimi koostist muudeti, ei ole veel netist leidnud.
Aga kui isegi on muudetud, siis peaks ju olema võimalik klaas eest ära lõhkuda ja uus asemele liimida?Mirko kirjutas:Enamikel küll. Täpset aega, mil liimi koostist muudeti, ei ole veel netist leidnud.
- Mirko
- Huviline
Jap, lihtsat rohkem tuleb vaeva näha.
ok, eks ma pean siis kuumaõhu püssi võtma ja lihtsalt proovima, kas tuleb lihtsalt ära või ei.Mirko kirjutas:Jap, lihtsat rohkem tuleb vaeva näha.
- Mirko
- Huviline
Vaata ainult, et detaile ära ei sulata. Seal pole väga suurt kuumust vaja, et liim pehmeks muutuks. Mina näiteks kiskusin eelmisel autol tuled lahti saunas.
Küsiks ka ise, et kas on olemas selliseid klaase mida saaks ette kruvida pre face liftile, aga välja näeksid nagu facelifti omad. Olen igasuguste viidete eest tänulik.
võid ise rõngad sisse aretada, CCFL või LED... Teine võimalus vahetada terved tuled, odavamad on nt. Depo jne.
Minu puhul ei olegi oluline rõngad,
need ammu sees.
Pigem just suunatule osa, on see mis võiks teistmoodi olla. Ehk siis hübriid. aga kui ei ole, siis ei ole.
Pean nagunii tule lahti kiskuma, sest regulaatorvardad tahaks vahetust.
need ammu sees.
Pigem just suunatule osa, on see mis võiks teistmoodi olla. Ehk siis hübriid. aga kui ei ole, siis ei ole.
Pean nagunii tule lahti kiskuma, sest regulaatorvardad tahaks vahetust.
Kasutaja Henri_R pani kunagi prefacelift tuledele sellised klaasid ette,Tal oli teema ka,kuid sellest pole enam midagi järgi pärast foorumi crashi.Küsi ta käest pilti,saad ettekujutuse.
Googeldades leiab nii mõndagi.
Googeldades leiab nii mõndagi.
Midagi sellist mõtlesingi. Peab edasi otsima ja uurima
Kas meie maalt saab neid klaase või peab kaugemalt otsima? kuidas asjad sobivad kollase suunaga tule korpusega, kas võib olla mõni üllatus...
hei hei....
- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
Ikka sobivad, aga eks tegemist on veidi, et niiksukindlask asi saada!Danil523 kirjutas:Kas meie maalt saab neid klaase või peab kaugemalt otsima? kuidas asjad sobivad kollase suunaga tule korpusega, kas võib olla mõni üllatus...
Foorumlane keegi siit kunagi installis nad endale ette ka, minu mäletamist mööda tuli slikooniga ka natuke tihendada.
Kuid kas keegi osab mulle öelda kelles või milles viga, nimelt 2 a vanad E39 pfl Depo smoke klaasid siukeseid väga ime pisikesi mõrasid, mis jooksevad ainult ühes suunas, suhtelislet täis, mõrad on ainult seespoolsed. Paisatvad nad välja lähedalt ja teatud nurga alt vaadates. Tuilid juba esimese talvega nad tuledele, kas viga nn japside toodangus ja see on normaalne? Meenitavd nagu minegid tervava nõelda tehtud kriimustusi(nn mikromõrad), ega vist midagi teha ka ei saa kuna nad seespool tule klaasi.
Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55
Kust saaks?
Siit saaks kellel huvi!
- TiitS
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW jt. A+B
Leidsin ka ise 1 pakkuja Tartust ning saatnud PS-d ka neile, kes otsivad ..keegi ei avaldanud soovi
Nii vahepeal ühed tuled läkid nina ees minema.
Teistega asi lihtne: asi läheb kirveks- miks? Klaasid+ tuleklaasid(need mis pakutakse)+ rõngad+vardad (üks pool)+xenon või lambid kokku see juba nagu Depo tuled või kasutatud Facelift tuled. nii see asi on hetkel.
Ehk saan parema hinnapakkumise või tuledepakkumise
Teistega asi lihtne: asi läheb kirveks- miks? Klaasid+ tuleklaasid(need mis pakutakse)+ rõngad+vardad (üks pool)+xenon või lambid kokku see juba nagu Depo tuled või kasutatud Facelift tuled. nii see asi on hetkel.
Ehk saan parema hinnapakkumise või tuledepakkumise
- Jaanus_V
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F11 530d xDrive 2012
Ei oska küll saksa keelt aga e39'a leidsin sealt üles ja olen ma pime või on tuleklaasid sealt müügist maha võetud?vahur_s kirjutas:Mis sa täpselt teha soovid.
Siit saad FL tuleklaasid soodsamalt
E39 3.0D 2001 --> E61 2.5B 2005 --> E60 3.0D 2005 --> E61 3.0D 2004 --> F11 3.0D 2012 --> E46 320CI 2003 --> E46 328Ci --> E46 330Ci. Praegu: F11 3.0xD, E46 330 Ci
Ega ma ka saksa keelt ei oska, aga õnneks googel oskab , aga tundub jah et hetkel ei müü nad sellist toodet.
Võid ju nendega kontakti asuda ja uurida mis värk on.
Siin pakutakse ka FL tule klaase, aga jällegi saksakeelne leht .
Edit:
Leidsin veel ühe koha, inglise keeles saab asja uurida
Ük võimalus veel, aga see tsehis, ei tea kas aitab.
Võid ju nendega kontakti asuda ja uurida mis värk on.
Siin pakutakse ka FL tule klaase, aga jällegi saksakeelne leht .
Edit:
Leidsin veel ühe koha, inglise keeles saab asja uurida
Ük võimalus veel, aga see tsehis, ei tea kas aitab.
Viimati muutis vahur_s, 13.11.2011 19:09 05, muudetud 2 korda kokku.
- Jaanus_V
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW F11 530d xDrive 2012
Tänud!
E39 3.0D 2001 --> E61 2.5B 2005 --> E60 3.0D 2005 --> E61 3.0D 2004 --> F11 3.0D 2012 --> E46 320CI 2003 --> E46 328Ci --> E46 330Ci. Praegu: F11 3.0xD, E46 330 Ci