525 e39 autom.besnukas,puterdab kylmastpeast.
- Andrias
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw 523iA
525 e39 autom.besnukas,puterdab kylmastpeast.
Autol siis selline viga ,hommikul käima pannes vahest sureb kohe välja ja kui jääb käima siis ei v6ta nagu k6ike putte järgi,samas kui s6itma hakkad on k6ik ok.Probleem tuleb esile nagu tyhikäigul.Samas kui mootor soojen on jääb värin ka vähe vaiksemaks.vahetatud on kyynlad,m6lemad lambdaandurid,käinud diagnostikas,keegi mingeid vigu ei leia,v6i on tegu soss-seppadega.Kuna auto asub soomes teab ehk m6nda normaalset kohta kuhu siin pöörduda.
Bmw 325 e30,520 e34,525 e34,316 e36,520 e39,523 e39
Re: 525 e39 autom.besnukas,puterdab kylmastpeast.
528-ga sama probleem, mootor ei käi hästi, väristab tühikäigul ja kui hästi õrnalt gaasi anda siis läheb väga ebaühtlaselt pöördesse. kõik süütepoolid töötasid ilusti ja diagnost ka midagi ei näidanud
Viimati muutis Kry, 01.05.2012 00:32 54, muudetud 1 kord kokku.
Vigase pihusti viga diagnostika ei näitagi alati näiteks.
proovi nukkvõlli asendi andur lahti ühendada, mul muutus mootori töö palju ühtlasemaks, lähipäevil proovin anduri uuega asendada.
- azlka
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw e39 530d AT
Mul oli 2.8 sama probleem oi kuidas ma nuputasin, viga oli karterituulutus klapis, sai lisaõhku. Lase mõnda aerosooli sinna ja vaata kas pöörded tõusevad, kui tõusevad siis klapi viga. Mul suri lisaks soojalt vahest välja kohapeal kui P-D lülitasin.
Pakun ka karterituulutuse viga .
Kuigi õhulugeja võib ka sellist trikki teha.
jep, minu autopuhul on kindlasti viga ka karterituulutuses kuna õlikulu on suur, ja sisselaske kollektor õlineAular kirjutas:Pakun ka karterituulutuse viga .
lähiajal vahetan selle kah ära, ehk võib mootori tööd ja küttekulu mõjutada veel üks erinev pihusti, 5 pihustit on mul roosakad punased, aga üks on roheline ja kood on teine peal 761 oli vist lõpus, punastel oli 661
See 1 erinev pihusti võib olla külmkäivitus pihusti , aga võin ka segast panna praegu .Kry kirjutas:jep, minu autopuhul on kindlasti viga ka karterituulutuses kuna õlikulu on suur, ja sisselaske kollektor õlineAular kirjutas:Pakun ka karterituulutuse viga .
lähiajal vahetan selle kah ära, ehk võib mootori tööd ja küttekulu mõjutada veel üks erinev pihusti, 5 pihustit on mul roosakad punased, aga üks on roheline ja kood on teine peal 761 oli vist lõpus, punastel oli 661
ei tahaks eriti uskuda, ehk oskab keegi selle väite kohta midagi öelda ?Aular kirjutas:See 1 erinev pihusti võib olla külmkäivitus pihusti , aga võin ka segast panna praegu .Kry kirjutas:jep, minu autopuhul on kindlasti viga ka karterituulutuses kuna õlikulu on suur, ja sisselaske kollektor õlineAular kirjutas:Pakun ka karterituulutuse viga .
igastahes koodi järgi tuleb välja et pärit 3-nda seeria mootori pealt http://www.bildelsbasen.se/?index=defau ... id=7826940" onclick="window.open(this.href);return false; selline