BMW e39 helisüsteem
BMW e39 helisüsteem
Terekest,mure siis selline et üritasin paigaldada BMW e39 originaal makijärgi supakat,ostsin selle vahejupi mille ühendad pagassis olevate kõlari juhtmete külge,RCA võtsin tagumisest tulest,park tule pirni klemmist,kõik sai ühendatud aga supakas käib maru vaikselt,enne oli se sama BMW e36-es ja seal tegi bassi rohkem kui rubla eest,kas ma pean siis tõesti originaal maki tavalise maki vastu vahetama?
Re: BMW e39 helisüsteem
viga võib olla selles, et rca on tulede külge ühendatud
Keera hi-low konverterist gain põhja, siis hakka vaatama mis võimendi seaded teevad üldse
Keera hi-low konverterist gain põhja, siis hakka vaatama mis võimendi seaded teevad üldse
Mul sõbral ka e39 ühendatud parkidesse,kui pargid sisse keerad siis läheb supakas järgi,nu ma lähen proovinh.m.m kirjutas:viga võib olla selles, et rca on tulede külge ühendatud
remote on selle asja nimi
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530D
Endalgi E39 woofer ühendatud originaal maki taha, müristab vaat et pagasiluugi lahti
.Be .My .Wings
- Skalp
- Huviline
- Peamine sõiduk: '98 BMW 520iA Touring
- Kontakt:
Mul ka originaalmakk, wooferi remote antennivõimendi taga, vool otse akult (kaitsmega), mass keresse, hi-low converteri signaal ühest lae kõlarist, RCA juhtmetega võimu ja sealt edasi supakasse. Tavaliselt sõidan ikka makist maha keeratud bassiga, kuna muidu mütsub liiga jõhkralt ja hakkab pikapeale ajudesse
aga teemast... parktulest tuleb vb tõesti liiga nõrk vool... ja teinekord mõnel supakal (olen kuulnud) on ka vahe, mis pidi juhtmed panna. proovi vahetada ja vaata, mis saab.
aga teemast... parktulest tuleb vb tõesti liiga nõrk vool... ja teinekord mõnel supakal (olen kuulnud) on ka vahe, mis pidi juhtmed panna. proovi vahetada ja vaata, mis saab.
BMW avariid ei tee ja kiirust ei ületa... Seda teeb tihend rooli ja istme vahel.
Tänud,lähen proovin kohe järgiSkalp kirjutas:Mul ka originaalmakk, wooferi remote antennivõimendi taga, vool otse akult (kaitsmega), mass keresse, hi-low converteri signaal ühest lae kõlarist, RCA juhtmetega võimu ja sealt edasi supakasse. Tavaliselt sõidan ikka makist maha keeratud bassiga, kuna muidu mütsub liiga jõhkralt ja hakkab pikapeale ajudesse
Ma lhen proovin järgi,kui asja ei saa ss saame rakveres kokku millagi ehkmarec666 kirjutas:Endalgi E39 woofer ühendatud originaal maki taha, müristab vaat et pagasiluugi lahti