probleem siis E39 tagumise uksega, avades auto keskluku alt, siis üks tagumine uks jääb lukku ja lahti ei tule!
Siiani uurides olen kuulnud vaid kahte varijanti! Kas lõhkuda ära uksepolster või siis väljast poolt ukse plekk!!
Kumbagi neist varijantidest väga ei tahaks kasutada, selle pärast siis küsingi siit, ehk on keegi ikkagi ka kuidagi leebemalt sellise probleemi lahendanud! Oskab keegi aidata?
Ette tänades: Alvar.
E39 keskluku probleem!
- alz
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 cabrio 328
- Telefon: 58530705
- Kontakt:
E39 keskluku probleem!
Masuudipress :) :) :)
Re: E39 keskluku probleem!
Mul sama jama juba pikemat aega
- alz
- Huviline
- Kontakt:
Ja lahendust pole siiani, või pole otsinudki?simu17 kirjutas:Mul sama jama juba pikemat aega
Minu jaoks uus teema, alles eelmine nädal ostsin auto ja varem pole sellist asja näinud!
Uksepolstrit annab eemaldada ka suletud uksega. Enne tuleb eemaldada tagaistme põhi ja küljepadi siis lävepaku liist siis tihend ja siis saab polstri tervelt kätte.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
- alz
- Huviline
- Kontakt:
Tänan vastuse eest, eks ma teen proovi!ooDDoo kirjutas:Uksepolstrit annab eemaldada ka suletud uksega. Enne tuleb eemaldada tagaistme põhi ja küljepadi siis lävepaku liist siis tihend ja siis saab polstri tervelt kätte.
- alz
- Huviline
- Kontakt:
Niisiis tänan kasutaja "ooDDoo" täpselt nii nagu kirjeldasid, nii ka tegin ja sain ilusti ukse lahti ilma midagi lõhkumatta!alz kirjutas:Tänan vastuse eest, eks ma teen proovi!ooDDoo kirjutas:Uksepolstrit annab eemaldada ka suletud uksega. Enne tuleb eemaldada tagaistme põhi ja küljepadi siis lävepaku liist siis tihend ja siis saab polstri tervelt kätte.
Tänud, minu poolest võib teema lukku panna, kui just kellelgi veel seda infot vaja pole!
Alvar.