Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Ega tsentreerimisrõngastega seda ei aja äkki. Kui isegi velje ET-d ei tea, siis kust küsimus, et kas on vaja?
Kui aga velje keskava mööda, siis pane ikka. Ise ajasin vähe segi ja arvasin et ostetud veljed on E34 alt, aga olid hoopis E39 alt ja panin ilma tsent.rõngasteta ja juba 80 pealt hakkas ikka jubedalt vibrama rool.
dellu kirjutas:Ei tea, mul igatahes vibas. Rõngaga on ikkagi palju mugavam paika saada ja nad ei maksa velje hinnaga võrreldes ju midagi.
gaz 2410 oli rumm ilma tsentri randita ja velje tõmbasid tsentrisse ainult poldid ja kõik oli tiptop-sul oli ehk viga tasakaalust väljas velg v rehv.ainuke asi et polte ei tohi väga kinni vägistada, venitab augud ja tsentri randi ära-vähemalt plekil küll...
Ei nu ise ka ikka oleks rõngad pannud( ja panen ka mingi aeg), aga hetkel polnud neid kuskilt võtta ja proovi mõttes panin ilma. Mul scorpal olid ka ilma rõngasteta veljed all ja need küll loopisid kui seal võis ka velje viga olla.
gert83 kirjutas:OT aga kui tsentrist väljas siis peaks loopima hakkama nagu raudteel sõidax- koonusega poldid ja velje augud t6mbavad ise ennast ja velje tsentrisse
need koonusega poldid ei aita midagi.kujutad sa ette,mis jõud seal mängivad,kui mingist lohust läbi sõidad...minu autol läksid sinna rõngad,nagu paberilehed vahele.ka oli velje siseava 1,5mm suurem rummu läbimõõdust,ja 70-80 pealt loopis nii,et viskab või teelt minema.vbl kitsa veljega on asi leebem,minu 8,5/10"laia rulliga igatahes jube.
aivo28 kirjutas:
need koonusega poldid ei aita midagi.kujutad sa ette,mis jõud seal mängivad,kui mingist lohust läbi sõidad...minu autol läksid sinna rõngad,nagu paberilehed vahele.ka oli velje siseava 1,5mm suurem rummu läbimõõdust,ja 70-80 pealt loopis nii,et viskab või teelt minema.vbl kitsa veljega on asi leebem,minu 8,5/10"laia rulliga igatahes jube.
no velg oli vähemalt 15 ja 205 lai ja siia maani s6idab ilma mingite loopimiste ja vibadeta...
rando168 kirjutas:veljed all...
ET 12 kui ma ei eksi.
aga jah 100 hakkab rool vibrama,et tsentrist väljas vist??
lasin ka kokkujooksu paikka panna aga ...
ET 12 norm ju. vibra on ikkagi arvatavasti velje v6i rehvi viga.kui velg ilusti koopas ja kui silmaga vaadates velg liiga sees ei tundu olevat, siis ju ok, mis muidu velje laius on(J)...
kui mõtlema hakkan,siis ma viskasin ka rullikale suvalised valukad alla ja ei olnud probleeme.samas võin palju lugusid rääkida(kaasa-arvatud isiklik kogemus) kus ilma tsentreerimisrõngasteta võimatu sõita.
muidugi E34 esisild on E30 omast palju tundlikum ka...
aivo28 kirjutas:
no velg oli vähemalt 15 ja 205 lai ja siia maani s6idab ilma mingite loopimiste ja vibadeta...
Suht huvitav arvamus et koonus poldid ei hoia velge paigal. Kas seda peavad tegema siis tsentreerimis rõngad? Ja kui koonus poldid ei hoia velge paigal kui august läbi sõidad siis on sul mingi muu jama. Endal 17" valukas laia kummiga ja mingeit tsentreerimis rõngaid seal küll pole. Vibrama on hakanud siis kui tasakaalustus on paigast ära või kui talvel lumi/jää velje sisse koguneb.
Tsenseerimisrõngad ostsin kunagi ühest veljepoest (tammsaare teelt)vist,
seal maksis komplekt 40 eeku,ma ei saa aru mis siin veel mõelda on
Osta rõngad ära kui vaja ja asi moos.
235ga tundub isegi reaalne et sul flantse pole vaja,ma pidin endal eelmine aasta iga 2 kuu tagant kumme tasakaalustama,sest hakkas vibama ja kummid suht närakad
Tundub et ikka on vaja...neid tsentreerinisrõngaid. Rehvimees sättis ilma nendeta paigale mingi tund aega ja ikka tuleb saja pealt selline väike vibra sisse. Kust võiks selliseid asju Tartust leida?
hästi ei taha uskuda et siis midagi paremaks läheb
aga peale tasakaalustamist sai paremax kui enne v...
esisillas kõik korras,rooliotsad,äkki pidur peal mida iganes