E34 kesklukk
E34 kesklukk
mul on signa ja kesklukk puldist koos...kui lukku panen võtab alarmi järgi aga uksi nagu lukku ei jaksa vedada... siis võtan alarmi maha.
proovin uuesti...toimib!
uksi avades sama teema..peab topelt lukustama ja avama..suht nadi teema :S
proovin uuesti...toimib!
uksi avades sama teema..peab topelt lukustama ja avama..suht nadi teema :S
nüüd kylmaga tuli see jama?
Kui jah, siis suht tavaline. Niiskus ja kylm. Oota kui veelkylmemaks l2heb ja enam ei sulata siis ok j2lle.
Kui jah, siis suht tavaline. Niiskus ja kylm. Oota kui veelkylmemaks l2heb ja enam ei sulata siis ok j2lle.
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
- testivoitja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 E53
Mul ka sama jama just külmaga. Juhi ukse lukk jupsib. Signa alt maha võttes jääb juhi ukse luku nupp alla ja teine asi on see, et kui uks lahti teha, siis ust enam kinni ei saa. Natuke nagu jama sõita, kui ühe käega peab ust kinni hoidma.
Kas selle suhtes annab miskit ette võtta ka? Äkki lahti võtta ja kõik rihmad ja liigendid üle määrida vms?
Kas selle suhtes annab miskit ette võtta ka? Äkki lahti võtta ja kõik rihmad ja liigendid üle määrida vms?
Mul siis E36-l 95a. sama jama, et uksed ei avane võtmenupust, võibolla, et siis ka kylmast ilmast? Vahetasin võtmel patareid ära aga ikka ei aidand. Eks näis kui ilmad soojemaks lähevad, kas siis hakkab uuesti tööle. Vahest oli nii, et vajutasin puldil nuppu uste sulgemiseks, siis ta kohe ei mõigand, pidi mitu korda vajutama.
Mul ei hüpanud külmade saabudes kõrvalukse nupp lahti ja nii paaril hommikul järjest.Fulber kirjutas:Mul ka sama jama just külmaga. Juhi ukse lukk jupsib. Signa alt maha võttes jääb juhi ukse luku nupp alla ja teine asi on see, et kui uks lahti teha, siis ust enam kinni ei saa. Natuke nagu jama sõita, kui ühe käega peab ust kinni hoidma.
Lahendus oli, et võtsin ukse lahti ja kogu lukustussüsteemile ning kõikidele liikuvatele hoobadele pihustasin WD-40 määret peale. Paar korda mängisin ukse kinni-lahti lukustamisega, et määre igale poole jõuaks ja lasin veel kindluse mõttes paar surtsu peale.
Sellega see probleem ka lahenes.
Võib muidugi aidata see, kui ust mitte lahti katkuda ja ainult lukustuskeelele pihustada ning sinna vahele niipalju kui ligi pääseb.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
jätkan vana temat kuna enda lugu suht sarnane.
Selline jama tekkis e34 touringu luugiga, et nagu ei lukustu (ei kesklukuga ega ka võtmega). Eile hakkas lihtsalt ustel lukke lahti loopima ja suure kuulamise ja proovimise peale leidsin, et luugil lukustamise heli puudub.
Proovisin ka võtmega eraldi lukustada aga see nagu ka ei lukusta. Samuti jääb lahti ka tagaluugi aken.
Et minu mäletamist mööda peaks see lukk seal töötama elektriliselt, kas võtmega keerates viiakse signaal ka edasi siis elektriliselt, et isegi võtmega ei lukustu?
Peab vist Batrikuga ühendust võtma.
Selline jama tekkis e34 touringu luugiga, et nagu ei lukustu (ei kesklukuga ega ka võtmega). Eile hakkas lihtsalt ustel lukke lahti loopima ja suure kuulamise ja proovimise peale leidsin, et luugil lukustamise heli puudub.
Proovisin ka võtmega eraldi lukustada aga see nagu ka ei lukusta. Samuti jääb lahti ka tagaluugi aken.
Et minu mäletamist mööda peaks see lukk seal töötama elektriliselt, kas võtmega keerates viiakse signaal ka edasi siis elektriliselt, et isegi võtmega ei lukustu?
Peab vist Batrikuga ühendust võtma.
525dt touring 93a
e34
selline jama juhtus!
ühesõnaga vahetasin kõik ukse polstrid ära ja peale seda enam kesklukk ei tööta:( ei võtmest ega puldist!
kas mõni kaitse äkki läbi??? ja kus täpsemalt kaitse asub??
tegemist e34 ja kusjuures ennem töötas kõik ideaalselt ei ühtki tõrget!!!!!!
kes oskab öelda miskit selle vea kohta?????
äkki tõesti viga kaitsmes??
ühesõnaga vahetasin kõik ukse polstrid ära ja peale seda enam kesklukk ei tööta:( ei võtmest ega puldist!
kas mõni kaitse äkki läbi??? ja kus täpsemalt kaitse asub??
tegemist e34 ja kusjuures ennem töötas kõik ideaalselt ei ühtki tõrget!!!!!!
kes oskab öelda miskit selle vea kohta?????
äkki tõesti viga kaitsmes??
kaitsmed üle vaadatud aga ei miskit kõik terved!!!!!!!
ma aru ei saa nüüd miks siis mitte ükski uks ei lukustu kus see vool tuleb??? milline uks juhib neid keskluku mootoreid kõiki või mis süsteem seal on???? ma elektri kohapealt nats nõrk:(
palun kes teab e34 keskluku süsteemi õigest toimimisest??? siis kirjutage mulle!!!!!!!
ma aru ei saa nüüd miks siis mitte ükski uks ei lukustu kus see vool tuleb??? milline uks juhib neid keskluku mootoreid kõiki või mis süsteem seal on???? ma elektri kohapealt nats nõrk:(
palun kes teab e34 keskluku süsteemi õigest toimimisest??? siis kirjutage mulle!!!!!!!
- do_it_right_way
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E34 525tds
Ma ei hakanud uut teemat tegema..
Mul on kesklukuga selline jama, et kui tahan puldist uksi lukku saada, siis pean kaks korda toimingut kordama.
nii:
1. Vajutan puldist nuppu, uksed lähevad lukku ja ühe sekundi pärast tulevad maha.. , (signa jääb peale).
2. Vajutan uuesti ja siis toimib kõik. Kõik uksed lukus, signa peal.
Kusjuures, seda ma katsetasin suvel.
Hetkel on mul auto remondis ning ei ole võimalik kohe proovida, kuid oleks hea kui ma teaksin probleemile lahendust.
Raimo.
Mul on kesklukuga selline jama, et kui tahan puldist uksi lukku saada, siis pean kaks korda toimingut kordama.
nii:
1. Vajutan puldist nuppu, uksed lähevad lukku ja ühe sekundi pärast tulevad maha.. , (signa jääb peale).
Hetkel on mul auto remondis ning ei ole võimalik kohe proovida, kuid oleks hea kui ma teaksin probleemile lahendust.
Raimo.
-
- Huviline
- Kontakt:
tavaliselt on kuskilt juhe katkido_it_right_way kirjutas:Ma ei hakanud uut teemat tegema..
nii:
Raimo.
kuskohast, tuleb hakata otsima- kas siis mati alt või pagassi juhtmepundist näiteks
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
- do_it_right_way
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E34 525tds