Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kühlwasserstand-jahutusvedeliku tase madal
Bremsbeläge-pidurikettad kulunud peaks olema,igatahes piduritega seotud
Betriebsanleitg-pöördu teenindusse vms
krt eile valasin jahutusvedelikku juurde, aga ikkagi on kühlwasserstand ees.
aga kas keegi oskab öelda, kus saab B varuosi bmw-le. Tahaks osta siis piduriklotsid. Äkki oskab keegi aidata.
Kas 525i-l 91a on võimalik armatuuri keelt vahetada kui keerata võti esimesse asendisse ja vajutada armatuuris olevale nupule ca 15-20 sek.Peaks ilmuma kiri inglish?
leidsin teema kus oli sedasi öeldud 7-seeria bmw kohta.
tänud!
Oliver525 kirjutas:Jah täpselt vajuta parempoolset nupu ca 30 sek vahest kauem siis tuleb ette US english ja siis ants Pole vaja otsida mingieid saksakeelseid veakoode
Kas inglise keelt jäädavaks ka kuidagi saab?Mul peale igat käivitust uuesti saksakeelne.
Oliver525 kirjutas:Jah täpselt vajuta parempoolset nupu ca 30 sek vahest kauem siis tuleb ette US english ja siis ants Pole vaja otsida mingieid saksakeelseid veakoode
Kas inglise keelt jäädavaks ka kuidagi saab?Mul peale igat käivitust uuesti saksakeelne.
veab et teil ainult 2 keelt, mul saksakeelsele ja ingliskelsele lisaks veel prantuskeel, itaalia keel vist ning ka hispaania keel vms (alati peale uut käivitamist eri keel )
Oliver525 kirjutas:Minul on jäädav ainult kui akujuhtme pealt võtan siis jälle saksakeelne..
Huvitav miks sul nii ta teeb siis???
Külmaga teeb mul spido igasugu trikke veel.
Ökomaiser, temp ja kütuse näidikud käivad lampi põhja ja tagasi ( nii kiiresti ,et kuulda on kah )
odomeeter seisab 299960-ne peal.
Kütuse seier läheb kohe põhja kui auto käivitan.
Mis ma välja vahetama peaks ?
Oliver525 kirjutas:Minul on jäädav ainult kui akujuhtme pealt võtan siis jälle saksakeelne..
Ökomaiser, temp ja kütuse näidikud käivad lampi põhja ja tagasi ( nii kiiresti ,et kuulda on kah )
kas sul mingeid teisi veateateid ei viska enam ette, igasuguseid muid numbreid ja, kas lööb nagu kogu selle spido ploki hästi valgeks ?
mul vist natuke sarnane probleem..
kas sul mingeid teisi veateateid ei viska enam ette, igasuguseid muid numbreid ja, kas lööb nagu kogu selle spido ploki hästi valgeks ?
mul vist natuke sarnane probleem..
Vahest harva ei tööta mõne näidiku valgus.Veateateid näitab õigesti.
Kuskil kuulsin , et miski kondekas on oma elu ära elanud spido bloki taga , aga enne tegusema ei hakka kui kindel.
Kui odomeetri näit ei kasva siis võib tegemist olla tagumistes ABS andurites ehk?