E34 sureb välja sõidu ajal
E34 sureb välja sõidu ajal
Mis võiks viga olla??
Sõitsin ma siis Tallinna poole kui ühtäkki langesid tuurid nulli ja masin suri välja. Ja kui proovida käivitada siis nõksus ainult kapoti alt.. Ja nii kui süüdet keerad lööb kellad kompus nulli ja kuupäeva ka....
Tõmates ka ei käivitu...
Proovides sain veel kaks korda käima ja nii kui sõitma hakkasin siis tõmbas jälle kinni.. ´ Seistes käis normilt...
Nagu mingi asi pooks mootori kinni..
Äkki on mõni tark kes aidata oskaks...
Kas mõni mees Tartus bemme remondib??? Mõistliku hinnaga
Sõitsin ma siis Tallinna poole kui ühtäkki langesid tuurid nulli ja masin suri välja. Ja kui proovida käivitada siis nõksus ainult kapoti alt.. Ja nii kui süüdet keerad lööb kellad kompus nulli ja kuupäeva ka....
Tõmates ka ei käivitu...
Proovides sain veel kaks korda käima ja nii kui sõitma hakkasin siis tõmbas jälle kinni.. ´ Seistes käis normilt...
Re: Aidake e34 läks lolliks
see et ta poob äkki on küttefilter??????????mmak kirjutas:Mis võiks viga olla??
Tõmates ka ei käivitu...
aga miks nii välja suri???akuklemm oli korralikult kinni???
tavaliselt kui akuklemm ühendust ei anna siis klõpsib midagi kapoti all ja mul lõiv armatuuris isegi mingi hüümärgi ette.
BMW
Mul oli umbes sama jama e34 89a maante peal järsku kadus vool ära ja kõik
mingi aja pärast läks jälle käima ja sõitis paarsada meetrit siis suri uuesti välja ja jälle nullis. Viga oli kapoti all mingi suur peakaitse plastikust kopsiku sees kohe aku pealt tuleva suure plussi vahel. ehk siis sellel mõra sees kui tahtis andis ühendust kui ei tahtnud ei andnud
mingi aja pärast läks jälle käima ja sõitis paarsada meetrit siis suri uuesti välja ja jälle nullis. Viga oli kapoti all mingi suur peakaitse plastikust kopsiku sees kohe aku pealt tuleva suure plussi vahel. ehk siis sellel mõra sees kui tahtis andis ühendust kui ei tahtnud ei andnud
BMW E34 525i touring
ei lähe käima
arvatavasti lõppetas genekas laadimise.pane täis akkuga käima ja mõõda laadinisvoolu.13 5-14v täis akkuga
ei lähe käima
vaata aku pluss klemmi sinna peaks kinnituma kaks klemmi kuuese poldiga.mul e-34 oli üks juhe nendest lahti,käitus samuti.
Sai siis asi korda, jah kui kauaks.... Öeldi siis Carstopis et mingi geneka juhe oli läbi... Vahetasid ära, kaseerit raha sisse ning sain sõita u 30 km ja jälle sama jama... Nõgiseb ainult
Kas asi võib olla võimus, mul pole kondekat taga????? Aga enne mängis koos võimuga ja polnud häda midagi... Või siis on asi ikkagi muial mis seda põhjustab.. Kas saab äkki mingit üle koormust kuskilt...
Kas asi võib olla võimus, mul pole kondekat taga????? Aga enne mängis koos võimuga ja polnud häda midagi... Või siis on asi ikkagi muial mis seda põhjustab.. Kas saab äkki mingit üle koormust kuskilt...