Oskab keegi aidata??
Külmalt auto töötab ideaalselt, nii kui mootor läheb soojaks ( temp. näidik näitab täpselt keskel) siis tuleb mingi imelik vibratsioon,ja ainult gaasi vajutades. Milles võib probleem olla???
P.S. Süüteküünlaid vahetatud.
E39 imelik vibra
Re: E39 imelik vibra
Ei loe kusagilt välja, mis mootoriga tegu on
Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)
Auto on siis BMW 520 1997a. 2.0 110kw
niipalju kui mina olen asjast aru saanud siis e39l m52 mootoriga kuumast peast mingi vibra või misfire tuleb sellest et nuka või vända andur hakkab saba andma..Pane juhe taha ja saad kohe teada
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
ooDDoo kirjutas:niipalju kui mina olen asjast aru saanud siis e39l m52 mootoriga kuumast peast mingi vibra või misfire tuleb sellest et nuka või vända andur hakkab saba andma..Pane juhe taha ja saad kohe teada
Tänan nõu eest...vaatan asja üle
- taff911
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520i e39 110kw
Vaata üle kas radika ees oleval ventilaatoril ikka kõik labad alles, kui ei ole, siis võib ka see põhjustada imelikku vibra. Kui mõni laba puudu siis läheb asi tasakaalust välja ja sooja mootoriga hakkab vent kiiremini ringi käima ja siis hakkab vibra esinema. Üks variantidest lihtsalt.
sain nüüd teada,mis vibra see on. Sai diagnostikal käidut, ja näitas et teine süütepool jamab,ka selle pärast ongi see "imelik vibra".