Tere.
Kui vahetada m52 2.8L mootor m54 3.0L mootori vastu siis mis tuleks veel vahetada peale mootori.
kas m54 3.0L mootor istub automaatkäigukasti A5S310Z otsa või tuleb uuele mootorile uus käigukast ka panna.
Tänud.
e39 528i 1997a. aut. mootori vahetus 3.0i vastu
Re: e39 528i 1997a. aut. mootori vahetus 3.0i vastu
Kuna M54 pärineb uuemalt autolt, mille elekrisüsteem on juba päris põhjalikult ümber tehtud k.a. andurid ja juhtmoodulid, siis kahtlen sellise asja teostatavuses 

Mnjah, võtan sõnad tagasi
Tõsise tahtmise, oskuste ja aja olemasolul on asi teostatav. Pooled antud teemas tekkinud probleemid olnuks olemata, kui auto oleks uuem kui 09/98a...

Minu projekt M52B28 manuaalist M54B30 automaat on suhteliselt lõppjärgus.
Pikka juttu kirjutada ei viitsi aga kui kellelgil on asjalikke küsimusi siis aitan ikka...
Üldiselt eeldab selline töö kompleksse doonori olemasolu.+ WDS-st arusaamise oskust+ GT1, INPA või tegelikult isegi NCS experdi kasutamise võimalust
Nimekiri mõnedest asjadest, mille ma vahetanud olen (paljud asjad selleks, et ümberehitus oleks KORREKTNE, mitte nii, et kuidagi toimiks küll.)
* Kütuse torustik
*jõuülekanne kuni tagadiffrini
*Terve väljalase
*Roolisammas
* Rooli lülitid
*Lisatud kõrvalistuja uksele lukusüdamik
* MRS II vahetaud MRS III vastu
+loomulikult elementaarne (kast, mootor, juhtelektroonika, EWS)
Pikka juttu kirjutada ei viitsi aga kui kellelgil on asjalikke küsimusi siis aitan ikka...
Üldiselt eeldab selline töö kompleksse doonori olemasolu.+ WDS-st arusaamise oskust+ GT1, INPA või tegelikult isegi NCS experdi kasutamise võimalust
Nimekiri mõnedest asjadest, mille ma vahetanud olen (paljud asjad selleks, et ümberehitus oleks KORREKTNE, mitte nii, et kuidagi toimiks küll.)
* Kütuse torustik
*jõuülekanne kuni tagadiffrini
*Terve väljalase
*Roolisammas
* Rooli lülitid
*Lisatud kõrvalistuja uksele lukusüdamik
* MRS II vahetaud MRS III vastu
+loomulikult elementaarne (kast, mootor, juhtelektroonika, EWS)
533 274 38 Andres
Tõesti , lihtsam oleks sellise mootoriga auto osta.Suured tänud vastuste eest.