Elektriistmete paigaldus...?

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
elbz
Huviline

Elektriistmete paigaldus...?

Postitus Postitas elbz »

On kellelgi kogemusi,kas saab paigaldada elektriistmed tavaliste vastu,valmidus on or not...mõni räägib nii,mõni naa.Autoks e-39 2000a.Kui on mõni abivalmis inimene,siis arutaks asja. 5210376 Elbert.
Kasutaja avatar
Fred
Huviline
Peamine sõiduk: F34

Re: Elektriistmete paigaldus...?

Postitus Postitas Fred »

No tavaliste elektriistmete paigaldus pole keeruline, panin sellised endalegi. Voolu võid võtta (läbi kaitsme muidugi) paljudest erinevatest kohtadest (istet peaks saama liigutada ka ilma süüdet sisse keeramata minu arust). Ise võtsin sigaretisüütajast, see on koguaeg pinge all.

Kui aga mäludega istmeid tahad paigaldada nii, et mälud ka toimiksid, siis vaja juba teadjat elektrikku, kes veaks kaabelduse, paigaldaks vajadusel juhtploki ja teeks ka kodeerimise. Eks keegi targem kostab ehk.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
Kasutaja avatar
sopp
Huviline

Postitus Postitas sopp »

Fred kirjutas:No tavaliste elektriistmete paigaldus pole keeruline, panin sellised endalegi. Voolu võid võtta (läbi kaitsme muidugi) paljudest erinevatest kohtadest (istet peaks saama liigutada ka ilma süüdet sisse keeramata minu arust). Ise võtsin sigaretisüütajast, see on koguaeg pinge all.

Kui aga mäludega istmeid tahad paigaldada nii, et mälud ka toimiksid, siis vaja juba teadjat elektrikku, kes veaks kaabelduse, paigaldaks vajadusel juhtploki ja teeks ka kodeerimise. Eks keegi targem kostab ehk.
aga kas see miskit halba ei tee kui vool koguaeg järgi on?
Kasutaja avatar
Fred
Huviline
Peamine sõiduk: F34

Postitus Postitas Fred »

No kui sa nuppu ei vajuta, siis ta ju ei tarbi. Muidu on imelik, kui näiteks naine tuleb sõidust, roni hädavaevu rooli taha, keera süüdet ja siis saad alles tooli taha liigutada.. Ma ei pretendeeri tõele, lihtsalt ise tegin nii. :)
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
elbz
Huviline

Postitus Postitas elbz »

Selles see jama alguse saigi,et naine väiksem,kui mina:)) ja see istme krudimine on suht tüütu,mäludega oleks muidugi kõige mugavam.
Vasta