e39 tds küttekulu suur?
e39 tds küttekulu suur?
Täis paagiga 70l sõidab kuskil 550 km(automaat). Sõit ainult linnas. On see normaalne? Muidu liigub ilusti.
4x6=1x nädalas
Re: e39 tds küttekulu suur?
paak täis ja siis tripimeeter nulli?
hetkel tuleb mingi 13L 100km kohta, bensuka puhul oleks see suht ok linnas kuna autom ja eeldan et mootor vähemalt 2,5. disla kohta võiks see number väiksem olla, teadjamad mehed võivad kommenteerida.

e39 523i , BMW - Big Money Waste.
Automaat, linnas ainult, mootor ei jõua soojaks minnagi.
BMW E38 728ia viewtopic.php?f=4&t=152481
ilmad nüüd soemad aga ikka kulu nagu suur. 70l ja 525km ainult linnas. Tundub nagu auto oleks natuke uimasemaks ka muutunud. UM-s sai käidud uurimas ,ka mõni andur vms. annab viga. Andureid ei pidanud üldse olema ja õhulugejat sellel mootoril polevat ka?????.
4x6=1x nädalas
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
Õhulugeja on sellel autol olemas.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Mul 525 TDS Touring E39 automaat ja linnas läheb kulu ikka kaugelt üle 10. Kusjuures loll jutt on see, et mootor ei lähe soojaks. Korras TDS läheb väga kiirelt soojaks, termostaat ja veepump peavad olema head ja otse loomulikult tuleb jahutusvedelikku ka vahetada. Asi, mis sul kütusekulu üles ajab on automaatkast. See ei soojene nii kiiresti ja siis ei vaheta käiku üles. Tallinna linn ja raske jalg ajavadki kulu nii kõrgeks. Mina ei kurda praegu kulu üle. Naise käes on linnas 10, minu käes ka kuskil 13 sajale. Maanteel on ideaaloludes 6 kandis, keskmine kõigub seal 7-8 vahel.
Kulu sõltub ka kütusest. Venemaalt toodud küttega sai ühe paagiga palju vähem sõita, kui Statoili või Neste omaga. Vahe oli kuskil 150 kilti paagi kohta.
Kulu sõltub ka kütusest. Venemaalt toodud küttega sai ühe paagiga palju vähem sõita, kui Statoili või Neste omaga. Vahe oli kuskil 150 kilti paagi kohta.
Suvel - Chevrolet Camaro Z28 5.7 V8; Iga päev - Grand Voyager 3.8 AWD
Uunikum - ZAZ; Tööl - MB Sprinter
Uunikum - ZAZ; Tööl - MB Sprinter
Soojaks läheb kiirelt. Piitsa annan ka mõõdukalt. Õhulugeja korrasolekut on võimalik kuidagi kontrollida?
Kas mitte korras õhulugeja tõstab küttekulu? Uimasus- nii ja naa. Ühe kannikaga nagu oleks, aga teise poolega nagu poleks ka.
Kas mitte korras õhulugeja tõstab küttekulu? Uimasus- nii ja naa. Ühe kannikaga nagu oleks, aga teise poolega nagu poleks ka.

4x6=1x nädalas
ostke endale manuaal kastid
ja saate sõita 8 sajale..

ega ikka ei saa küll omal manuaal ja keskmine 12Sass524 kirjutas:ostke endale manuaal kastidja saate sõita 8 sajale..
Tagumine rattalaager oli läbi(väga kole loks oli sees). Vahetuse käigus pudenesid kässari klotsid põrandala või see mis nendest järgi oli jäänud. Võibolla tõesti oli kässariklotsid peale jäänud. Rattalaager küttekulu ei tohiks mõjutada. Kõrgsurvepumba tihend(d) lekib. On siin foorumis hõisatud mingitest 7.5-9 L/100. Sellepärast nagu uurin.
4x6=1x nädalas
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330 XD
11 nagu koliseb,8st pole küll juttutom200 kirjutas:ega ikka ei saa küll omal manuaal ja keskmine 12Sass524 kirjutas:ostke endale manuaal kastidja saate sõita 8 sajale..

Kui ei suitse rehv, siis suitseb sidur..
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330 XD
Srry,mu viga. Mul on 3.0 TD 135 KW üldse. Külma mootoriga ei sõida,,sest see on mootori surm. Mul on manuaalkast
Kui ei suitse rehv, siis suitseb sidur..