E34 tuled valgustavad halvasti
-
- Huviline
E34 tuled valgustavad halvasti
e34 tuled on suht kehvad (mina oma auto omadega absoluutselt rahul ei ole). kas kuskil on müüa paremaid tulesid?
-
- Huviline
mõni kodanik on kasutanud nn tuuning tulesid, angel eyes näiteks (oli vist selline nimi?). näitavad need paremini?
nende paremate pirnidega on selline lugu, et lähevad väga tihti läbi. tavaliselt ei saa nädalatki ühe pirniga läbi. mis viga võib olla?
praegu sõidan üldse udukate ja parkide valgusel. linnas pole viga, maanteel jääb väheseks
nende paremate pirnidega on selline lugu, et lähevad väga tihti läbi. tavaliselt ei saa nädalatki ühe pirniga läbi. mis viga võib olla?
praegu sõidan üldse udukate ja parkide valgusel. linnas pole viga, maanteel jääb väheseks
Tuled
See läbipõlemise jutt on a´la naised saunas rääkisid. Endal on RING +50% pirnid sees ja juba aasta, pole läbi põlenud. Maksid 250 eeku vist paar. Selge see et 400.- eet saaks Philipsid.
Mul ka E34, kuid pimedas suht kehva sõita. Mõtlesin ka paremate pirnide peale, kuid enne seda püüan välja mõelda, kuidas neid tulesid ülespoole saaks regullida.... Tuledel küljes ka korrektor ja kas kellelgil on kohe peast öelda, kuidas neid ülespoole saaks. Korra olen ka asjaga tõsisemalt tegelenud, kuid sellist kruvi pole leidnud, millest ülespoole neid saaks... paremale-vasakule reguleerida saab ilusti.
Oli kord BMW
Enne kui raha hakkad raiskama vaata seda teemat.
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... highlight=
tel: 58226717
-
- Huviline
Mina arvasin ka et E36-el on sitad tuled... ossin xenon tuled sisse... ei midagi. Ja siis käisin ülevaatust tegevas firmas ja lasin ära regullida. Maxin selle eest 50.- ja vahe on nagu öö ja päev.
Enne kui hakkate midagi aretama: puhastage tuled, laske ära regullida ja kui ei aita, ostke tugevamad pirnid
Enne kui hakkate midagi aretama: puhastage tuled, laske ära regullida ja kui ei aita, ostke tugevamad pirnid
Viimati muutis Ceed, 23.11.2005 15:29 12, muudetud 1 kord kokku.
Täpsustaks, et mitte Wattide poolest võimsamaid, vaid just neid kus on mingi 35% more light või midagi sellist peale kirjutatud (mitte neid extra blue light ).
Hind küll mõned korrad kallim, aga vahe on siiski täiesti olemas. Ja kuna pirni hind on muude kuludega võrreldes ikka väga olematu, siis pärast tulede puhastamist tasuks kindlasti osta parimad saada olevad.
Hind küll mõned korrad kallim, aga vahe on siiski täiesti olemas. Ja kuna pirni hind on muude kuludega võrreldes ikka väga olematu, siis pärast tulede puhastamist tasuks kindlasti osta parimad saada olevad.
Ei hakanud uut teemat tegema... aga kiire küssa. Kas tulede korrektorid käivad mingi nipiga maha või tuleb kasutada toorest jõudu? Uurisin põhjalikult ka jooniseid, kuid ei mõista ikka mis moodi need maha käivad. Siiani pole õnnestunud veel neid maha saada (sooviks siis tuled küljest ära lammutada, puhtaks pesta ja paremad pirnid)
Oli kord BMW
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Otsin pulli pärast paar kuud tagasi kusagilt need sisse, nats nagu olid sinakad, aga eks nad selline vaese mehe xenon ole Ja jagus mul neid pirne ainult kuuks ajaks... Hetkel on sees 100W pirnid, kuna Rootsis olles oli kiiresti vaja uusi (mõlemad pirnid lõppesid ää ühel päeval, pks varem, teine hiljem) ning 55w pirne oli suht raske leida sealt miskipärast ning ei ole hetkel viitsinud veel ära vahetada
siis ole valmis vahetama kohe ka reflektoreidHetkel on sees 100W pirnid,
minu autol peale puhastamist selgus,et umbes 40%reflektorist on muutunud valgeks plastmassiks aga siiski oli tunda,et läks paremaks.ja nende poolpeetis tuledega on täitsa võimalik sõita(tihedalt klaase puhastades)minusugusel silmahaigel mul sees ka mingid 4000+K xenon-look pirnid mis juba kergelt sinakat valgust annavad.vahe sees märgatav tavalise pirniga.
ühele sõbrale sai äsja müüdud depo tutikad tuled ja selle autoga õnnestus ka kõrvalistmel keila ring teha.ja võin kinnitada,et E34`l ON head tuled.AGA kõik asjad töötavad paremini,kui nad korras on ja puhtad ja reguleeritud
Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
siin on mitu meest juhendanud, et tegutsemise järjekord on järgmine:
1. võta tuled lahti (kapoti alt, kolm ristiga kruvi)
2. puhasta ära luup ja seestpoolt klaas (reflektoriga ole ettevaatlik - liiga palju nühkides oled sellest viimasestki peeglist ilma)
3. pane uued pirnid (philips vision pluss, 250 eeku Hall auto pääsküla raudtee ülesõidu juures)
4. õige reguleering (lase spetsialistil teha, kui ise ei mõista)
...JA SA NÄED, ET E-34 TULED NÄITAVAD PIMEDAS KÜLL
1. võta tuled lahti (kapoti alt, kolm ristiga kruvi)
2. puhasta ära luup ja seestpoolt klaas (reflektoriga ole ettevaatlik - liiga palju nühkides oled sellest viimasestki peeglist ilma)
3. pane uued pirnid (philips vision pluss, 250 eeku Hall auto pääsküla raudtee ülesõidu juures)
4. õige reguleering (lase spetsialistil teha, kui ise ei mõista)
...JA SA NÄED, ET E-34 TULED NÄITAVAD PIMEDAS KÜLL
E-34 524 TDA 1988
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mina alustaks ikka lähituledest , neid ju kõige rohkem kasutad.
Kaugtuled minuarust täitsa head.
Kaugtuled minuarust täitsa head.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio