E34 poolnahk istmete langetamine
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 TDS
- Kontakt:
E34 poolnahk istmete langetamine
Mure selles, et autol juhiiste liiga kõrgel, aga vasakult kolmest kangist eesmine ära kaotatud ja istet ei saa madalamale lasta. Nüüd küsimus, kas manuaalselt kuidagi põhja ei saa teda lasta. Ise vaatasin ja mõtlesin üsna kaua, aga välja ei mõelnud.

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 TDS
- Kontakt:
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Re: E34 poolnahk istmete langetamine
Kas esimene kang polnud mitte istme kallutamiseks ette- taha kogu kompotiga?!
- m2x
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d Touring
Re: E34 poolnahk istmete langetamine
Esimene on korvi asendi jaoks muidugi
Mr Hemp võttis jutu alguses olukorra kenasti kokku
Korvasend on ka ainult juhiistmel, kundel on ainult kaks kangi.
(Manuaalselt põhja saab ikka- valid vastavalt soovile tööriista: Kirves, kuvalda, relakas, plasmalõikur või muud käepärast ja lased fantaasial lennata
)
Edit: ja kui tahad korviasendit tasasemaks saada, siis mina üritaks sinna auku midagi sobivat asemele aretada- ma täpselt ei tea, mis süsteemiga see kang seal asju liigutab, aga kujutan ette et padrunvõtmete komplektist midagi ikka leiab, mida sinna otsa susata ja keerata.

Mr Hemp võttis jutu alguses olukorra kenasti kokku

Korvasend on ka ainult juhiistmel, kundel on ainult kaks kangi.
(Manuaalselt põhja saab ikka- valid vastavalt soovile tööriista: Kirves, kuvalda, relakas, plasmalõikur või muud käepärast ja lased fantaasial lennata

Edit: ja kui tahad korviasendit tasasemaks saada, siis mina üritaks sinna auku midagi sobivat asemele aretada- ma täpselt ei tea, mis süsteemiga see kang seal asju liigutab, aga kujutan ette et padrunvõtmete komplektist midagi ikka leiab, mida sinna otsa susata ja keerata.