E39-le kroomliist taha?
E39-le kroomliist taha?
et kas keegi teab kas kuskilt on võimalik saada sedaan e39-le seda kroomliistu mis käib taha pagasniku külge, numbrilaua ülesse?
523 AT '96
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Re: E39-le kroomliist taha?
RealOEM tootekood 51137038156 > United Motorsi varuosade laoseis annab tulemuseks 3 tk ning ühikuhinnaks 460.85sv-en kirjutas:et kas keegi teab kas kuskilt on võimalik saada sedaan e39-le seda kroomliistu mis käib taha pagasniku külge, numbrilaua ülesse?
Kui sul on Exclusive Package, siis on originaalis küljes. Seda paketti vist hakati pakkuma alates 2001 aastast ja sisaldas nahksisu, xenon tulesid, MF-rooli, puitsisu ja -rooli, vihmasensorit ja siis kroomipudi (sh liistu pagassi küjel). Võib-olla unustasin midagi ära, peast kirjutasin. Maitse asi, aga mulle meeldiv autod millel kroom on sellises kohas kus ta nähtav ei ole või veel parem üldse puudubraunow kirjutas:Vabandan, et kasutan võõrast teemat, aga enda omal on taga lühike kroomliist nagu 7. seeria bmw-del, et kas selliseid pandi 5-stele ka või on eelmine omanik selle sinna ise aretanud?

see on tõesti maitse asi, mina isiklikult võtan e39 pigem luks kui sportautona ja natuke kroomi ei tee sellele midagi halba. Palju hullem kui on aretatud mingid tooohutute avadega spoilad - kammoon, on sul neid päriselt ka vaja? EI! aga kroom puhtalt ilu asi...
M-pakett on muidugi teine teema
M-pakett on muidugi teine teema
523i 125kw E39
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Tea, kas see E39 nii luksauto siiski on, see rohkem nagu E38 teema
E39-t pean pigem natuke sportlikumaks pereautoks kui tema odavamad konkurendid. Ja M-pakett, see on muidugi põhimõtteliselt ainuke asi, mis talle sobiks üldse. Samas- M-paketiga näiteks ei sobi kroom kohe üldse jällegi, seda siis järjekordelt minu meelest