E39 parkimisandurid ei tööta
E39 parkimisandurid ei tööta
Vahe peal töötab ja siis mingi aeg enam ei tööta, Kui panen tagumise käigu sisse siis on pikk signaal umbes 5 sekundid(midagi auto taga ei ole) ja rohkem ei tee midagi.
Kas kellelgi on olnud sama probleem ja kas keegi oskab äkki aidata.
Ette tänades.
Ette tänades.
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Tuttav käis oma `01 a. viiesega stange värvimises, peale mida panevad andurid samuti segast.
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
E39 taga stange liist
aga teab keegi kuda nenedele sensoritele ligi saab?
ja kas saab neile ligi aint stange liistu eemaldamisega?
ning kas see liist eemaldub enamvähem samamoodi nagu E34'l?
ja kas saab neile ligi aint stange liistu eemaldamisega?
ning kas see liist eemaldub enamvähem samamoodi nagu E34'l?
..purjus autojuhid ahju..
- davecarbon
- Huviline
Väike tutorial kuidas bumper maha võtta, loodan et on õige, pole ise veel proovinud maha võtta kuna endal sama probleem PDC anduriga.kapa kirjutas:e39 sal tuleb stange maha võtta.
http://www.asolutions.ee/bmw/Removing.i ... bumper.pdf
Üldiselt saad aru milline vajab vahetamist kui lükkad PDC sisse ja lähed kõrvaga kuulad iga anduri juures, kui andur töötab siis peaks kostma selline klõk.klök.klök relee klõbin/nagin. see mis vigane või oksudeerunud on täiesti vait. Vähemasti mul nii on.
Võibolla on erinevus valmistamis aastas aga ma ei pea stanget maha võtma.kapa kirjutas:e39 sal tuleb stange maha võtta.
Mul E39 ja andurid ka ei tööta, ma ei teadnud mis moodi nendele ligi pääseda ---- minut mõtlemist ja teise minutiga oli kergelt(viga tegemata) stange liist koos anduritega eemaldatud, viga ei leidnud--pistikud särasid ilusti
530D
- davecarbon
- Huviline
mis aasta masin sul on?Muhvi kirjutas:Võibolla on erinevus valmistamis aastas aga ma ei pea stanget maha võtma.kapa kirjutas:e39 sal tuleb stange maha võtta.
Mul E39 ja andurid ka ei tööta, ma ei teadnud mis moodi nendele ligi pääseda ---- minut mõtlemist ja teise minutiga oli kergelt(viga tegemata) stange liist koos anduritega eemaldatud, viga ei leidnud--pistikud särasid ilusti
ja liistu mis moodi ära võtsid
ajasid sõra vahele?
- davecarbon
- Huviline
kas tõmbad endapoole või nihutad mingis suunas?Muhvi kirjutas:davecarbon kirjutas:2000a 530d liistu võtsin näppude abiga ilma midagi lõhkumatta liist on kolmes tükisMuhvi kirjutas: mis aasta masin sul on?
ja liistu mis moodi ära võtsid
ajasid sõra vahele?
ma vaatasin et ta nagi liigub küll aga kiskuma ei julgenud väga hakata
- davecarbon
- Huviline
mul 2002/11, äkki seal juba vaja ikka lahti kiskuda liistust ei piisaJoel_H kirjutas:2000a on selline väga suhteline ... võib olla nii facelift (al. sept 2000) kui prefaceliftMuhvi kirjutas:2000a 530d liistu võtsin näppude abiga ilma midagi lõhkumatta liist on kolmes tükis
ma pole viitsinud veel kätte võtta ja see andur ära vahetada. Igakord kui pargin siis kirun et krt peab ikka ära vahetama või puhastama
sellel on nii yleval kui ka all mingid nagad-- et kui saad liistu nats kokku pressida (ylemist äärt alla poole ja alumist yles poole pigistadades) ja siis vaja enda poole tõmmata kui yhed naksud lahti saad siis juba lihtne NB alusta kuskilt suvalisest kohast, mitte äärest sest ääred katavad yksteist...davecarbon kirjutas:Muhvi kirjutas:kas tõmbad endapoole või nihutad mingis suunas?davecarbon kirjutas: 2000a 530d liistu võtsin näppude abiga ilma midagi lõhkumatta liist on kolmes tükis
ma vaatasin et ta nagi liigub küll aga kiskuma ei julgenud väga hakata
edu
muidu on mul 2000/01
530D
- davecarbon
- Huviline
Tänud, peale tööd õhtul katsetan.Muhvi kirjutas: sellel on nii yleval kui ka all mingid nagad-- et kui saad liistu nats kokku pressida (ylemist äärt alla poole ja alumist yles poole pigistadades) ja siis vaja enda poole tõmmata kui yhed naksud lahti saad siis juba lihtne NB alusta kuskilt suvalisest kohast, mitte äärest sest ääred katavad yksteist...
edu
muidu on mul 2000/01
- davecarbon
- Huviline
Saab päris lihtsalt lahti kangutada need, esmalt pead selle keskmise pika lahti kangutama, pika paremalt kus on ülemine selle väiksema kaardus liistule sealt pikalt natuke vasakule umbes 5..8cm aja kruvikas ülespoole vahele ja kanguta natuke lahti, päris jõuga just mitte aga nii rahulikult.Rax kirjutas:Kui vaid teaks. Oleks abi vaja, et need junnid satnge seest kätte saada... ise ei julge kangutama minna.... on piiksuja ise kutu, ühenduseta
Lisan juurde: Minul asi korras
Kui natuke juba vahet sisse saad siis näed ära kus on need naga mis kinni hoiab seda liistu. Liistul on nagad nii üleval kui all ja iga mingi 20cm tagant vist ei mõõtnud.
Re: E39 parkimisandurid ei tööta
Mul oli kord, peale survepesulat, mingi 3 nädalat asi streikis, tagurdades lasi ühtlast pikka signaali, või ka vaikis. Tasapisi olukord taastus ja siis toimis kõik jälle viisakalt. Aga paganama pikalt jukerdas.Homer kirjutas:Vahe peal töötab ja siis mingi aeg enam ei tööta, Kui panen tagumise käigu sisse siis on pikk signaal umbes 5 sekundid(midagi auto taga ei ole) ja rohkem ei tee midagi.
Ette tänades.
E39 528I fjordgrau met.