Milles võib probleem olla?
Ettetänades!!!

No auto sai soetatud septembri alguses ja siis nagu ei pannud tähele, et valget suitsu tuleb välja tagant! Keegi mainis ka, et võib jaheda ilmaga seotud olla aga kas siis septembri kuu ilmad olid juba piisavalt külmad???JannP kirjutas:Kas selline probleem tekkis nüüd külmade ilmadega?
mul ka bensukas ja aurab, valge aur, lõhnab nagu udukollerimees kirjutas:No see võib ka sul kondents olla. Tuksi keerab ta sul katid ja vesi on kiire söövitaja. Kanalid on kohe taga. Samas jälgi kas sul kaob ka jahutusvedelikku. Kui selle tase on normis, siis on kerge aur loomulik.
Lugu siis selline, et ilmselt on Sul tegu oma esimese autoga ning forsseerid oma hirmu üles. Kui oleks väljalaskegaasis jahutusvedelikku, oleks tunda spetsiifilist antifriisi lõhna (kui kasutad antifriisi), kui dosooli jms. siis läheb selle tossu kaihvimisest suu magusaks (dosoolid toodetud glütseriini baasil). Kui tuleb ainult udu, siis ütleks, et auto on sõitmiseks, udutab resonaatoritesse kogunenud kondensaat. Nii, et sõida, mitte ära nurise, kui taga sõitja veel välja paistab, pole karta miskit!!TheDarkSide kirjutas:Mure siis selline, et isegi sooja mootoriga tuleb tagant valget suitsu ja mitte vaevalt nähtavalt, vaid ikka silmaga ilusti näha!
Ettetänades!!!
Loodan, et sul on õigus ja asi pole nii tõsine!!!dantee kirjutas:Lugu siis selline, et ilmselt on Sul tegu oma esimese autoga ning forsseerid oma hirmu üles. Kui oleks väljalaskegaasis jahutusvedelikku, oleks tunda spetsiifilist antifriisi lõhna (kui kasutad antifriisi), kui dosooli jms. siis läheb selle tossu kaihvimisest suu magusaks (dosoolid toodetud glütseriini baasil). Kui tuleb ainult udu, siis ütleks, et auto on sõitmiseks, udutab resonaatoritesse kogunenud kondensaat. Nii, et sõida, mitte ära nurise, kui taga sõitja veel välja paistab, pole karta miskit!!TheDarkSide kirjutas:Mure siis selline, et isegi sooja mootoriga tuleb tagant valget suitsu ja mitte vaevalt nähtavalt, vaid ikka silmaga ilusti näha!
Ettetänades!!!
Ei ole, see on loomulikaise kirjutas:mul ka bensukas ja aurab, valge aur, lõhnab nagu udukollerimees kirjutas:No see võib ka sul kondents olla. Tuksi keerab ta sul katid ja vesi on kiire söövitaja. Kanalid on kohe taga. Samas jälgi kas sul kaob ka jahutusvedelikku. Kui selle tase on normis, siis on kerge aur loomulik.kas midagi on pahasti sellisel juhul? hakkas nüüd külmade ilmadega
Kusjuures esimest aastat olen täielikult oma auto omanik!!TiitR kirjutas:Mehed krt. ega te esimest aastat autoomanikud pole?..uskuge mind, -25C aurab veel hullemini!
Lõhn, tekib katalüsaatoristTheDarkSide kirjutas:Loodan, et sul on õigus ja asi pole nii tõsine!!!dantee kirjutas:Lugu siis selline, et ilmselt on Sul tegu oma esimese autoga ning forsseerid oma hirmu üles. Kui oleks väljalaskegaasis jahutusvedelikku, oleks tunda spetsiifilist antifriisi lõhna (kui kasutad antifriisi), kui dosooli jms. siis läheb selle tossu kaihvimisest suu magusaks (dosoolid toodetud glütseriini baasil). Kui tuleb ainult udu, siis ütleks, et auto on sõitmiseks, udutab resonaatoritesse kogunenud kondensaat. Nii, et sõida, mitte ära nurise, kui taga sõitja veel välja paistab, pole karta miskit!!TheDarkSide kirjutas:Mure siis selline, et isegi sooja mootoriga tuleb tagant valget suitsu ja mitte vaevalt nähtavalt, vaid ikka silmaga ilusti näha!
Ettetänades!!!
Eks ma mingi aeg teen vastavad diagnostikad ka ära, sest mine tea![]()
Muidu jahutusvedeliku tase püsib ka normis!!!Mingit dosooli lõhna pole ka tunda.....kuid samas pole see lõhnatu ka!!!
Eks ma uurin asja ja annan teada kui korda saan