E34 ix tagumised amordid
E34 ix tagumised amordid
Hetkel mul all Nivooamordid...Kas tavalised E34 525 amordid sobiksid alla?
Tänud...
Tänud...
- 525touring
- Huviline
- 525touring
- Huviline
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
525touring - rõhuakud läbi, siis keerabki jäigaks ära
bmw525ix - otsi leke üles, kui mõni toru siis remont oluliselt odavam kui amortide vahetus
Kui amortide vahetamise teed lähete siis abiks siinne otsing, aitab ka maailma pealt otsimine, selle jaoks on täitsa õpetused olemas kuidas panna tavalised
terv
erich
bmw525ix - otsi leke üles, kui mõni toru siis remont oluliselt odavam kui amortide vahetus
Kui amortide vahetamise teed lähete siis abiks siinne otsing, aitab ka maailma pealt otsimine, selle jaoks on täitsa õpetused olemas kuidas panna tavalised
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- 525touring
- Huviline
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
vedrud jah erinevad, palju pehmemad sest nivool teeb amort hoopis teist tööd kui tavaamort. Peab ta ju lisaks vedru võngete summutamisele ka auto kõrgust reguleerima. Mingi tavavedruga põrutaks ilmselt samamoodi nagu sul tühjalt praegu.
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- 525touring
- Huviline
Vot seda ei teadnud!
Mul oli madaldussari all, suvel ostsin kasutatud stock vedrud Touringule.
Aga nüüd ma ei teagi, kas tagumised vedrud on siis nivoole või tavalisele amordile..
Madaldusega oli see teema, auto seisis mitu päeva või oli kallaku peal, siis panid auto tööle ja tõstis tagumiku ülesse. No umbes paar senti..
Nüüd stock vedruga sellist asja ei ole.
Lahendada asi lihtsamalt, panna tavaline amort.. kuid niivõinaa ei tea ma, kas mul on nivoo vedru või tavaline vedru!
AARE530 postitas kusagil, et pani taha E39 vedru. Miks see parem on kui E34 oma ning kas see ka Touringule sobib tavaamordiga kokku?
irw@üks loll jaksab rohkem küsida, kui sada tarka vastata!
Mul oli madaldussari all, suvel ostsin kasutatud stock vedrud Touringule.
Aga nüüd ma ei teagi, kas tagumised vedrud on siis nivoole või tavalisele amordile..

Madaldusega oli see teema, auto seisis mitu päeva või oli kallaku peal, siis panid auto tööle ja tõstis tagumiku ülesse. No umbes paar senti..
Nüüd stock vedruga sellist asja ei ole.
Lahendada asi lihtsamalt, panna tavaline amort.. kuid niivõinaa ei tea ma, kas mul on nivoo vedru või tavaline vedru!

AARE530 postitas kusagil, et pani taha E39 vedru. Miks see parem on kui E34 oma ning kas see ka Touringule sobib tavaamordiga kokku?
irw@üks loll jaksab rohkem küsida, kui sada tarka vastata!

- 525touring
- Huviline
Nii, nüüd niipalju targem, et need oli tavalise amordi vedrud!!
Järelikult võivad mul nivooamordid korras olla, lihtsalt vedru nii jäik nivoo jaoks.
Nüüd on tarvis otsida mul nivooamordile vedru.. Kas sedaani ja touringul on nivooamordi vedrud samad?
Kas vedrude peal on mingi märge ka nivooamordi kohta?
Suured tänud!
Järelikult võivad mul nivooamordid korras olla, lihtsalt vedru nii jäik nivoo jaoks.
Nüüd on tarvis otsida mul nivooamordile vedru.. Kas sedaani ja touringul on nivooamordi vedrud samad?
Kas vedrude peal on mingi märge ka nivooamordi kohta?
Suured tänud!

- 525touring
- Huviline