Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
mu e39 tekkis eile sama mure ... kapott ei avanenud salongi lingi hoovast tõmmates... lähema vaatlusega selgus, et tross hoova lähedalt puruks murdunud.
Kas selle trossi vahetus on suur töö või annab kuidagi seda trossi salongini järgi veidi anda, et saaksin uuesti kinni kruvida??
Parandamine vist paras peavalu.Lihtsam vahetada. Ühenduskoht on vasaku lanzeroni peal ( tross siis kokku kolmes tükis).Salongist tuleb eemaldada plastik, mille külge avamishoob kinnitub.
Kui ei lukustu, siis pigem jah, nagu Vilts juba mainis - vaja määret
Enda omal ei tulnud lahti (neerude vahel olev kang ei liikunud) .. müstika, millise efekti võib tilk õli vahel anda
Mul oli sama mure, kakkusin süsteemi lahti, puhastasin ja õlitasin uuesti aga ikka vahel ei lukustu, aitab see kui neerude juurest liigutan käega trossi, siis lukustusavast on näha kudas lukustid tagasi liiguvad.
sellest saan ma isegi aru aga kuhu täpsemalt. Salongist tuleb tross ju esimese lukustini ja sealt jookseb teine tross teise lukustisse. Kuhu sa need lisavedrud paned. Kes seda süsteemi näppinud on saab aru. Lukusti vedru lukusti sees ja viimane plastmassist.