E38 730 v8 kastiga mure
E38 730 v8 kastiga mure
Et mis võib põhjuseks olla , sõitsin tankla , tankisin ja enam starterit taha ei võta , kang on P peal aga spidoplokis näitab et on D peal , tross on korras , et mõni andur jamab vms ?
Re: E38 730 v8 kastiga mure
Käiguasendi andur.
Proovitud teist andurit ja andur oli korras siis mingit plokki prooviti kah ja see olevat kah korrasvare271 kirjutas:Käiguasendi andur.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Metroo
Käiguvahetuse tross ?. Kipuvad katkema teised. Valusalt ei tasu lüüa kuna pole automaatkastidega väga kodus.
Kui tross on katki siis ei tohiks ju P peal tagarattaid kinni tõmmata vaid peaks kah saama edasi lükata vms ,prelude20 kirjutas:Käiguvahetuse tross ?. Kipuvad katkema teised. Valusalt ei tasu lüüa kuna pole automaatkastidega väga kodus.
See peab ikka käigukangi asendi anduriga seotud viga olema kuna spidoplokki saabub info sealt, mitte kasti ajult ega kusagil mujalt. Või ma eksin?
Vot ma ei tea , kuna ma ise automaat kastide osas loll , aga no nüüd öeldi et mingid pakid vms on kinni sulanud vms seal sees ja kuna selle jama pärast mul auto juba pea 2 kuud seisnud siis otsustasin uue kasti ostatseiso kirjutas:See peab ikka käigukangi asendi anduriga seotud viga olema kuna spidoplokki saabub info sealt, mitte kasti ajult ega kusagil mujalt. Või ma eksin?