BMW 740 - autojärelmaks kuulutus - väga loll otsus?
BMW 740 - autojärelmaks kuulutus - väga loll otsus?
Tere,
Mõtlesin, et küsin abi BMW foorumist. Olen endine 3nda seeria BMW omanik ning nüüd soov vahetada teise seeria vastu. Kuna hetkel on rahakogumine ning aasta lõpuks enda lemmik autoostmine, on vaja praegu mulle vaja autot, mis ajaks asja ära.
Sõidan küll igapäevaselt autoga aga väga väikseid sõite, koju-poodi-õe juurde 10min jms väiksed sõidud. 20€ga sõidan 2 nädalat :-)
Nüüd aga siis teema juurde. Tean, et autojärelmaks autod on väga halvad, kuid äkki siiski veab? on keegi käinud vaatamas seda isendit? Või ehk teab rohkem, mida vaadata ja uurida või lausa minuga kaasa tulla :-)
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2185804" onclick="window.open(this.href);return false;
suur mootor ja kw ei ole probleemiks. peaasi et saan lihtsalt sisse istuda ja sõita, mitte garaazis sellega olla.
aitäh abi eest ning kuna hetkel autootsing käsil (kuni 1200 ning soovin ainult BMW 5 või 7), siis võite pakkuda mulle häid :-)
Mõtlesin, et küsin abi BMW foorumist. Olen endine 3nda seeria BMW omanik ning nüüd soov vahetada teise seeria vastu. Kuna hetkel on rahakogumine ning aasta lõpuks enda lemmik autoostmine, on vaja praegu mulle vaja autot, mis ajaks asja ära.
Sõidan küll igapäevaselt autoga aga väga väikseid sõite, koju-poodi-õe juurde 10min jms väiksed sõidud. 20€ga sõidan 2 nädalat :-)
Nüüd aga siis teema juurde. Tean, et autojärelmaks autod on väga halvad, kuid äkki siiski veab? on keegi käinud vaatamas seda isendit? Või ehk teab rohkem, mida vaadata ja uurida või lausa minuga kaasa tulla :-)
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2185804" onclick="window.open(this.href);return false;
suur mootor ja kw ei ole probleemiks. peaasi et saan lihtsalt sisse istuda ja sõita, mitte garaazis sellega olla.
aitäh abi eest ning kuna hetkel autootsing käsil (kuni 1200 ning soovin ainult BMW 5 või 7), siis võite pakkuda mulle häid :-)
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E65 FL
- Telefon: 56997849
Re: BMW 740 - autojärelmaks kuulutus - väga loll otsus?
Mitte garaazis olla 1200 eurose E38ga ? Palun tuleme mõistusele. Praegu vaatad Sa enda võimalustele kohe mitte kindlasti vastavat autot. Inimesed ostsid ise selle 700-800ga, niiet... Hea on, kui see käivituks üldse.
1200ga saad sõitva 523/2.0 E39.
Ära võta südamesse, aga pole mõtet peavalu vabatahtlikult tekitada endale.
Edit: mingi naljateema vist üldse tundub
1200ga saad sõitva 523/2.0 E39.
Ära võta südamesse, aga pole mõtet peavalu vabatahtlikult tekitada endale.
Edit: mingi naljateema vist üldse tundub
Viimati muutis karl1, 02.04.2016 21:59 12, muudetud 2 korda kokku.
vabandust, mina ei tea neid asju nii täpselt ju. mina lihtsalt otsin autot.
ning enda bmwga küll ei istunud garaazis. 1100.- oli
5ne ka huvitab aga ega ei oska ka valida nii
ning enda bmwga küll ei istunud garaazis. 1100.- oli
5ne ka huvitab aga ega ei oska ka valida nii
väga vabandan, aga selle raha eest saab ainult sitta osta. või siis enam vähem e34. e38 selle raha eest on romu ja raharaiskamise masin.
ps
ps
+372 5 100 607
ja, ma olen täitsa nõus sinuga aga kui eesmärk on silme ees, siis on vaja natuke aega sõita asjaga mis ei pruugi just kaua vastu pidada :-)
aitäh
aitäh
parem variant sellel juhul mingi toyota või honda, sest head bemmid odavalt mitte keegi ei anna, tavaliselt selle hinnaga autod vajavad tõsisemet remonti.mjaumjau kirjutas:ja, ma olen täitsa nõus sinuga aga kui eesmärk on silme ees, siis on vaja natuke aega sõita asjaga mis ei pruugi just kaua vastu pidada :-)
aitäh
+372 5 100 607
ei oska kustutada teemat.
sain hea diili ühele 5sele ja seda ei ostnud.
sain hea diili ühele 5sele ja seda ei ostnud.
-
- Huviline
Tere. Kas sina oledki ise pildil? Väga nunnu aga selleks ei pea omale jällegi BMW-d ostma, et lihtsalt asja ära ajaks. 1200 eest saaksid mingi Fordi või muu ökoma masina, mille ülalpidamine tunduvalt odavam oleks, kui E38 sinu näidatud lingil. Aitäh, sain suutäie naerda ja naer on tervislik..
BMW E38 730 V8
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
wtf?Spike Mahinga kirjutas:Tere. Kas sina oledki ise pildil? Väga nunnu a
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Üüber seksi ju mitte Nunnu hea ,et neiu endale auto sai
Ma soovitaks m57, m47 bmw diislit või siis miski 1.9tdi b5.5 või a6. Need masinad on üpris pommikindlad ja tankima peab vähe ja vnt annab täpselt paraja mineku kah. Kui auto võõras inimene oled, siis soovitaks enne ostu autoga mõnest tuntud töökojast läbi astuda nagu seda bmw puhul on carmasters, igaksjuhuks veel ülevaatuse kontroll kah ja siis pärast tingid selle teenuse raha ja kui tuleb välja ka vigade summa ostuhinnast maha.
Too masin mida vaatasid sobib varuosadeks väga hästi.
Too masin mida vaatasid sobib varuosadeks väga hästi.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
niiviisi talitades peaks selle konkreetse isendi kätte saama nii,et nemad annavad sulle 2k euri käepeale ja auto ka kaasah.m.m kirjutas: enne ostu autoga mõnest tuntud töökojast läbi astuda nagu seda bmw puhul on carmasters, igaksjuhuks veel ülevaatuse kontroll kah ja siis pärast tingid selle teenuse raha ja kui tuleb välja ka vigade summa ostuhinnast maha.
.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Esiteks sama raha eest ei leia diiselmootoriga(M47, M57) isendeid. Teiseks on need nimetatud mootorid palju kapriissemad kui antud M60 bensukas. Pommikindlusest pole odava otsa diiselkärakate puhul paraku haisugi.
Nokitsemist vajab selline vana seitsmekas kindlasti. Samas aeg on näidanud, et tegemist suhteliselt elujõuliste isenditega. Tip-top seisundi saavutamiseks tuleks kulutada mitu tuhat eurot, kuid see ei takista kulgemist punktist a punkti b
Nokitsemist vajab selline vana seitsmekas kindlasti. Samas aeg on näidanud, et tegemist suhteliselt elujõuliste isenditega. Tip-top seisundi saavutamiseks tuleks kulutada mitu tuhat eurot, kuid see ei takista kulgemist punktist a punkti b
tel. 51 949 859
Spike Mahinga kirjutas:Tere. Kas sina oledki ise pildil? Väga nunnu aga selleks ei pea omale jällegi BMW-d ostma, et lihtsalt asja ära ajaks. 1200 eest saaksid mingi Fordi või muu ökoma masina, mille ülalpidamine tunduvalt odavam oleks, kui E38 sinu näidatud lingil. Aitäh, sain suutäie naerda ja naer on tervislik..
Mis pildist jutt käib?
316ti E46; 325i E36; 325iA E36; 328iA E36; 520iA E34; 520iA E34; 525tdsA E39; 525dA E61; 528i E39; 530dA E60; 730d E65; 730iLA E38; 740iA e38; 750iLA E38; 750iLA E38; 750i E65; X5 4.4i E53
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Neiu vist ehmus ära ja võttis pildi maha, kuigi asjata, tõesti kena pilt oli.
Honda Prelude (5gen) '97➤Audi A4 (B5) '97➤Bmw 316i (E46) '99➤BMW 525i (E39) '02➤Mazda 6 (GH)´08
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Miks asjata??Selline avatar ei sobi ju.
võid tema facebooki enda sõbraks lisada)))))))Tambet. kirjutas:http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=ee
+372 5 100 607
Kellele ei sobi?margusa kirjutas:Miks asjata??Selline avatar ei sobi ju.
316ti E46; 325i E36; 325iA E36; 328iA E36; 520iA E34; 520iA E34; 525tdsA E39; 525dA E61; 528i E39; 530dA E60; 730d E65; 730iLA E38; 740iA e38; 750iLA E38; 750iLA E38; 750i E65; X5 4.4i E53
tahaks nime teada
Tänan pakkumast!Edson520 kirjutas:
võid tema facebooki enda sõbraks lisada)))))))
Tuleb välja, et EBK'le -sigaelmar kirjutas:Kellele ei sobi?margusa kirjutas:Miks asjata??Selline avatar ei sobi ju.
Näe Henri. juba jõudis ette.Reeglid Eesti BMW Klubi foorumi kasutamiseks kirjutas:
- KASUTAJAKONTO REGISTREERIMINE
...........................................
2.5. Iga kasutaja võib endale valida avatari (pisipildi), mille suurus on 150x150px. Sellest suuremad pildid kustutatakse.
NB! Avatari ega ka piltide linkimine ei toimi zone ja album aadressidelt.
--- Kui soovite kasutada avatari, peab kasutama pilti oma sõidukist.
--- Autofoorumisse mittesobivad avatarid kuuluvad kustutamisele.
--- Avatar ei tohi olla animeeritud.
...........................................
Honda Prelude (5gen) '97➤Audi A4 (B5) '97➤Bmw 316i (E46) '99➤BMW 525i (E39) '02➤Mazda 6 (GH)´08
kustutasin jah sest hüpati peale! tegelt pildi panin sellepärast, et siis äkki keegi julgeks kaasa tulla autot vaatama :-)
aga bemm on olemas nüüd. kes soovib mind AUX asjaga aidata siis võib anda teada! :-)
aga bemm on olemas nüüd. kes soovib mind AUX asjaga aidata siis võib anda teada! :-)
Teema läheb järjest lõbusamaks
Noh kus kõik noored ja vihased mehed on? Aidake keegi tütarlast selle AUX asjaga
Noh kus kõik noored ja vihased mehed on? Aidake keegi tütarlast selle AUX asjaga
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Väga hea.Saad auto pildi avatariks panna.
mis lõbusat onIff_ kirjutas:Teema läheb järjest lõbusamaks
kasseti AUXi proovisin, tape 1, tape 2, siis error. nii et see ei tööta. fail
Ega see bemm hea ole vist jah,kõik seda kohta maha laitnud ja isegi vigu näinud,pildid tehakse ilusad ja nii et nr näha polesattusin ühe auto nr nägema,polnud ei üv ega kindlustust,eitea palju nendel seal häid asju üldse on,tuttav käis hiljuti ka üht seitsmest vaatamas ja kurtis et "aga pildipeal oli ju ilus " eks ta nii kipubi olema,pildid ju enamus ilusad Ei soovita
ma käisin ka kohapeal seal vaatamas mõndasid, aga olin teises kohas kus see bemm oli, millest rääkisin.
noored poisid jooksid ringid, tähtsad näod peas. küll mingi kuldne bmw x5 sõitis seal, siis muud trallatamist
keegi ostis mingi helesinine väikse punni sealt, kui see mööda sõitis sealt ja naine uhkelt seal sees oli, see plärin... isegi mina sain aru et see normaalne ei ole :-)
ja bemmid oli ilusaid aga mõni väga kole
noored poisid jooksid ringid, tähtsad näod peas. küll mingi kuldne bmw x5 sõitis seal, siis muud trallatamist
keegi ostis mingi helesinine väikse punni sealt, kui see mööda sõitis sealt ja naine uhkelt seal sees oli, see plärin... isegi mina sain aru et see normaalne ei ole :-)
ja bemmid oli ilusaid aga mõni väga kole
Kuna auto ostetud, siis paneme teema kinni. AUX'i lisamise jaoks abi otsimise või abistamise teema saad teha juba Tehnilise->Multimeedia alla.