BMW Saksamaalt?
BMW Saksamaalt?
Tahaks kiiresti osta 330 kupeed. Eestis sellist autot leidnud momendil ei ole, ainuke võimalus paistab olema Saksamaalt tuua. Vaatasin Mobile.ee-st aga seal kõik arvatavasti keeratud läbisõiduga.
Kas keegi teab kus kohast Saksamaal saaks 100% originaal läbisõiduga BMW 330 kupee, mis oleks samas ka korralik, ilma avariita?
Vaatasin ka Saksamaa bmw kodulehele aga ei leidnud sealt kusagilt kasutatud autosid.
Kas keegi teab kus kohast Saksamaal saaks 100% originaal läbisõiduga BMW 330 kupee, mis oleks samas ka korralik, ilma avariita?
Vaatasin ka Saksamaa bmw kodulehele aga ei leidnud sealt kusagilt kasutatud autosid.
Re: Kus kohast osta korralikku BMW Saksamaal?
bmw.de lehe kaudu sai ka kasutatud autosi osta, need peaksid olema veits kindlama taustaga. ise kunagi otsisin sealt, ma vist oma auto leidsin sealt kui ma õigesti mäletan. aasta möödas jubaristokru kirjutas:Tahaks kiiresti osta 330 kupeed. Eestis sellist autot leidnud momendil ei ole, ainuke võimalus paistab olema Saksamaalt tuua. Vaatasin Mobile.ee-st aga seal kõik arvatavasti keeratud läbisõiduga.
Re: Kus kohast osta korralikku BMW Saksamaal?
bmw.de lehe kaudu sai ka kasutatud autosi osta, need peaksid olema veits kindlama taustaga. ise kunagi otsisin sealt, ma vist oma auto leidsin sealt kui ma õigesti mäletan. aasta möödas juba [/quote]
Aga kus seal lehel see täpsemalt on? Ise otsisin aga ei leidnud ,äkki saad saata linki?
Aga kus seal lehel see täpsemalt on? Ise otsisin aga ei leidnud ,äkki saad saata linki?