E46 M3
E46 M3
Oli mõte, et ostaks M3 aga otsustasin enne uurida millega tegu. Oskab keegi öelda mis on ta on? Kas vedru on liiga jäik meie teede jaoks, palju benssu võtab, kas varuosad on väga kallid võrreldes teistega, jne.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Bensu võtab palju, kui omas elemendis sõita, jupid on kallid jne
Aga eks M3ga käiaksegi rahulikult maal vanaema juurest moosi toomas, ökopill nagu ta on Ma võiks muidugi öelda ka, et jupid maksavad sama palju või isegi vähem, kui 316-l, bensu võtab nagu hundai kets jne... Mida kindlasti paljud tahavad väita, et oluliselt kallim pidada pole kui tavalist E46...
Juppide hindade suhtes- soovitan teha nats kodutööd, õhtuks nats tegevust- võta www.realoem.com ja www.bmw.ee ette ja hakka uurima, mis ja kui palju maksab. Ja M3 andmete kohta liigub internetiavarustes teavet piisavalt...
Aga eks M3ga käiaksegi rahulikult maal vanaema juurest moosi toomas, ökopill nagu ta on Ma võiks muidugi öelda ka, et jupid maksavad sama palju või isegi vähem, kui 316-l, bensu võtab nagu hundai kets jne... Mida kindlasti paljud tahavad väita, et oluliselt kallim pidada pole kui tavalist E46...
Juppide hindade suhtes- soovitan teha nats kodutööd, õhtuks nats tegevust- võta www.realoem.com ja www.bmw.ee ette ja hakka uurima, mis ja kui palju maksab. Ja M3 andmete kohta liigub internetiavarustes teavet piisavalt...
Viimati muutis AARE540, 20.04.2007 20:41 09, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Kui tegu ei ole, moodsa ja vene keelt mitte rääkiva inimesega, siis infot saab ka siit, nii bena kulud ja ka muu huvitav.
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/m3/
M3 on hea valik!
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/m3/
M3 on hea valik!
-
- Huviline
M3 osta siis kui sa TAHAD seda autot ja raha käid niipalju välja kui vaja et oma tahtmist saada. Kütusekulu ja varuosade hinnad pole üldse olulised, oluline on kui väga sa seda tahad.(pealegi kui M3 tuleb keskmine kulu alla 15l/100 on vale auto ostetud)Oli mõte, et ostaks M3 aga otsustasin enne uurida millega tegu. Oskab keegi öelda mis on ta on? Kas vedru on liiga jäik meie teede jaoks, palju benssu võtab, kas varuosad on väga kallid võrreldes teistega, jne.
T-särgi võib ka osta 150.- eekiga või 3000.-, keegi kes ostab 3000.- T-särgi ei hakka küsima kui palju see sooja peab või kas pesus värvi ka annab, ta lihtsalt tahtis seda.
Minu väga subjektiivne arvamus oleks et osta vähe suurema mootoriga kolmene
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Ärge nüüd mehed inimest ära ehmatage. Kui on võimalus selline asi osta siis jumala pärast mina annan oma õnnistuse.
Eks iga uue masina ostuga on sellised küsimused palju midagi kulub, see suht normaalne.
Kütuse kulult ei ole asi väga hull midagi, linnas kuskil 18l sajale maanteel 10 ringi. Osad saad vaadata www.realoem.com mingi üldise pildi ikka saad. Vedru jäikuse kohta ei oska nüüd küll õelda, on meil siin teid nii ja naa suguseid. Põllule muidugi temaga ei lähe see on arusaadav.
Aga osta ära ja anna ka meile teada, mina küll sooviks sellist asja siia lugejate autode teemasse.
Eks iga uue masina ostuga on sellised küsimused palju midagi kulub, see suht normaalne.
Kütuse kulult ei ole asi väga hull midagi, linnas kuskil 18l sajale maanteel 10 ringi. Osad saad vaadata www.realoem.com mingi üldise pildi ikka saad. Vedru jäikuse kohta ei oska nüüd küll õelda, on meil siin teid nii ja naa suguseid. Põllule muidugi temaga ei lähe see on arusaadav.
Aga osta ära ja anna ka meile teada, mina küll sooviks sellist asja siia lugejate autode teemasse.