k:vöim viliseb!
k:vöim viliseb!
panin siis salongikölaritele järgi vöimu ja generaatori laadimine hakkas sisse käima. veetud n maki tagant kaks eraldi rca kaablit ja makk ise on sonycdx-f5700. kas keegi oskab aidata ??kas on viga uhendustes või mis vahele kuhu panna et ei viliseks enam
Re: k:vöim viliseb!
oomipood, ground loop isolator. suht odav junn ja üldiselt aitab.vendw kirjutas:panin siis salongikölaritele järgi vöimu ja generaatori laadimine hakkas sisse käima. veetud n maki tagant kaks eraldi rca kaablit ja makk ise on sonycdx-f5700. kas keegi oskab aidata ??kas on viga uhendustes või mis vahele kuhu panna et ei viliseks enam
- cino
- Huviline
- Peamine sõiduk: VOLVO XC90
ml jooksevad hondas RCA ja voolujuhe koos ja isegi teibiga kokku tõmmatud ja pole mingit sirinat... mul makk ja võim blaukari omad võim GTA2 ja makk on london rca juhtmed on audio plus ja voolukaabel on tavaline punane (mis ta oli 10-se läbimõõduga või miski selline) ehk pole ka kõige kallim süsteem kuid pole mingit sirinat niiet ärge hakake raiiuma, et rca ei TOHI voolu juhtmega koos olla kui viga seal siis on viga voolujuhtme isolatsioonis pole kuskil välismaal helipaigaldamises kohanud sellist seadust, et rca ja vool eraldi...
varem oli mul ka sirin sees ja sellest sain lahti alles võimu vahetusel
varem oli mul ka sirin sees ja sellest sain lahti alles võimu vahetusel
If you fart loudly in publick, yell: "JET POWER" and start walking faster.
mis jalgratast te siin leiutate.
http://www.m-99.co.uk/Car_Audio/Noise_S ... essor.html
sama jupp eestis vabalt saadaval. kui on odavam makki vahetada siis anna minna.
http://www.m-99.co.uk/Car_Audio/Noise_S ... essor.html
sama jupp eestis vabalt saadaval. kui on odavam makki vahetada siis anna minna.
- MantaOwner
- Huviline
- Kontakt:
Loomulikult tuleb RCA ja toide eraldi vedada, see on 1 heliinstalli põhireegleid. See, et sinu autos häireid sisse ei tulnud, on hea juhus, aga see ei tähenda, et kümnetes teistes autodes selle tõttu häireid ei esineks.ärge hakake raiiuma, et rca ei TOHI voolu juhtmega koos olla kui viga seal siis on viga voolujuhtme isolatsioonis pole kuskil välismaal helipaigaldamises kohanud sellist seadust, et rca ja vool eraldi...
Ja ma ei tea, mis müstilistes "välismaal helipaigaldamise" kohtades sina käinud oled, aga mina käiks sellistest urgastest küll suure kaarega mööda, kus isegi sellist installi üht põhilist reeglit ei teata .
Tõnu
Driven by goa