E39 iPodi paigaldus
E39 iPodi paigaldus
kas kellelgi on selle asjaga kogemusi
http://www.europeanautosource.com/produ ... ts_id=1624
ja kuidas paigaldus on kas vaja peale selle veel midagi osta ,i pod mul olemas.
autoks on e39,135 kw 530d ja on mul see business kasett mängija....
- madis666
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530d touring
omale tellisin ka sealt selle karbikese ainult et koos selle kaabliga mis käib otse cdbox´i juhtmete kylge. mul dsp ja naviga makk. muidu suht normaalne asi. täitsa toimib. vahest teeb nats lollusi, ja ei taha eriti töötada. arvatavasti saavad juhtmed kehvasti yhendust, sest peale pistikute liigutamis hakkab asi jälle tööle.
muidu ise olen rahul sest kokkuvõttes tuli odavam osta se vahetykk ja ipod, kui mp3 cdbox

kas mõtled seda kaablit?
http://www.europeanautosource.com/produ ... b9e8340a81
ja kuhu ma täpsemalt selle kaabli pean ühendama???
http://www.europeanautosource.com/produ ... b9e8340a81
ja kuhu ma täpsemalt selle kaabli pean ühendama???
- madis666
- Huviline
ma usun et pole eriti vahet kas ostad selle pagassi pikendus kaabliga variandi (see mis mul on) või raadio pistiku vahele käiva variandi (mida sina algselt osta plaanid).tol ajal ku mina endale selle jublaka ostsin oli ainult see variant mis mul on. oleks olnud ka too variant mis saa vaatasid (see mis käib raadio pistiku vahele) oleks ma selle tellinud. praegu kui ma tahaks ipod´i ees salongis hoida, pean ma selleks ka kaabli vedama tagant ette. ja et asi viisakas jääks, siis põranda vaiba alt. hetkel on mul se jublakas koos ipod´iga seal taga kus navilugeja ja originaalis cdbox on. se seade käibki otse originaal cdboxi juhtmete otsa.
Re: i podi paigaldus e39-sse
mul üks DSP komplekt müügis. oli kunagi enda autos see. ega sul juhuslikult DSP´d pole autos?Tiitpoiss kirjutas:kas kellelgi on selle asjaga kogemusi
- madis666
- Huviline
sees eialgne kit peaks ikka sobima, ma arvan.
seal kirjasju:
Models Supported:
1997-2003 5 Series Sedan & Touring (excluding M5)
Note: Not for Navigation or DSP (Digital Sound Processing ) equipped BMWs, please use the Trunk Interface kit instead.
Compatible for Business/Professional Cassette & Business CD systems. Installation is simple for the DIY type and should take no longer than 20-30 minutes.
nii et kui sul tavaline Business/Professional kasetikas, peak nagu sobima ju

seal kirjasju:
Models Supported:
1997-2003 5 Series Sedan & Touring (excluding M5)
Note: Not for Navigation or DSP (Digital Sound Processing ) equipped BMWs, please use the Trunk Interface kit instead.
Compatible for Business/Professional Cassette & Business CD systems. Installation is simple for the DIY type and should take no longer than 20-30 minutes.
nii et kui sul tavaline Business/Professional kasetikas, peak nagu sobima ju

SAMA SIIN: soovitan ka teistele....ReMo kirjutas:Tere,
mul endal ka autos kassettmakk ja siis ma läksin lihtsat vastupanu teed, sai endale ostetud kassett millel on juhe+ audio otsik ja lihtsalt ühendad iPODi ja kõik töötab.
Sai isegi telefoni handsfree ära lõhutud ja natuke ümber tehtud ja on võimalik telefonist automakki muusikat lasta.
Remo
Ka mina lõhkusin enda nokia HF... kõik toimib.
krt ja ma arvasin, et cd-box on nagu suvaline cd mängija millel on vaid spetsiaalne väljund, spetsiaalsesse sisendisse. Nagu AUX sisend kuhu võid põhimõtteliselt mida iganes taha panna.
Kõige lihtsam ja odavam viis on siiski kassetadapter.
Kuidas kvaliteet on ? Tean,et mitte kõige parem aga kasutajad võiks kommenteerida.
Kõige lihtsam ja odavam viis on siiski kassetadapter.
Kuidas kvaliteet on ? Tean,et mitte kõige parem aga kasutajad võiks kommenteerida.
Eks ta jämedalt öeldes nii ju ongi. Probla selles, et CD boks peab endast pidevalt i-Bus-i peal märku andma (et ta elus on). Ainult nii saab raadio aru, et CD boks süsteemis olemas on. Selle peale tekib ka võimalus MODE nupust CDC-d valida. Kui seda pole, siis ei saa Sa lihtsalt raadiot kuidagi CD boksi audiosisendile lülitada, sest raadio arvates pole boksi lihtsalt olemas.KristjanS kirjutas:krt ja ma arvasin, et cd-box on nagu suvaline cd mängija millel on vaid spetsiaalne väljund, spetsiaalsesse sisendisse. Nagu AUX sisend kuhu võid põhimõtteliselt mida iganes taha panna.
BMW-l on muuseas ka AUX-sisendi aktiveerimine MODE valikutes samamoodi trikiga seotud. Esimene trikk on muidugi see, et AUX sisend on olemas alles 2002 mudeliaasta raadiotel (s.t. alates 09/2001). Kui see on olemas, siis peab AUX sisendi R ja L otste vahel olema 300k takisti (selline on originaal AUX adapterkaabli siseehitus!).
Idee on selles, et featuure, mida autol peal ei ole, juhile kasutajaliideses ei näidata. Kui asi on õigesti lisatud, tekib uue funktsiooni valik menüüsse automaatselt.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Kasutan ka kassetiadapterit ja võibolla on mulle mingi eriti korralik ja hea eksemplar sattunud, aga kvaliteet on täiesti rahuldav. Kõvasti parem, kui FM raadio (ma ei mõtle mitte transmittereid, vaid üldse raadiost tulevat). Kasutan Philipsi adapterit, mille ostsin lasnamäelt kanali äärest sellest suurest poest (lasna centrum?). Bass on ilus sügav ja kõrged on teravad, nagu peab. Ma ei usu, et originaalkõlarite ja -makiga üldse midagi paremat tahta võiks, isegi Cd-d kuulates. (ei saa kahjuks proovida, cd-box puudub)