Tuleklaasi poleerimine
Kui hea see poleerimine üldse on? Ses mõttes, et kas selle klaasi-plastiku ehitus pole selline, et pealispind on kõvema struktuuriga kui ülejäänud. Ja kui see kõvem pind pealt maha lihvida, siis kaua see uus poleeritud pind ka vastu peab?
Tuttav automaaler igatahes soovitas mul selle poleerimise mõtte unustada. Tema kogemus oli, et pealispind oli tugev ja pärast juba pehmem. Kel kogemusi?
Tuttav automaaler igatahes soovitas mul selle poleerimise mõtte unustada. Tema kogemus oli, et pealispind oli tugev ja pärast juba pehmem. Kel kogemusi?
- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
Olen poleerinud mõnel e39-l. Silmaga pole küll midagi aru saada, kas peal on kõvem osa. Paremaks igatahes läheb(nii heaks pole muidugi võimalik saada nagu uus klaas) ja poleerides ei saa ka midagi aru, kas peal on kõvem osa, kui sugavamal. Kui lihtsalt poleerpastaga ja kettaga üle käia(kõige mõttekam variant minumeelest), siis pole vahet, kuna see nii sügavale niikuinii ei võta. Korra olen ühel autol ka vesipaberiga lihvinud ja siis uuesti poleerinud ja tulemus on praktiliselt sama, mis lihtsalt kettaga korralikult poleerides. Lihvimine mõttetu vaev minuarust. Aga tean, kus see auto liigub ja saan vaadata, kas tuli on ka jäänud läikima või on juba tuhmiks läinud.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: 320D
- Telefon: 5011217
ma olin ka dilemma ees kas uued või siis smadris poleerida.Tige23 kirjutas:No kirjutati pikk jutt kuidas neil on mingi eriline meetod ning E39 plastikklaas on tugev, kuid allub kenasti (30% paranemist) poleerimisele...
Hinnaks 700.- per klaas...
Et palju uued klaasid maksavad???
otsustasin uute kasuks kolm kopikatega läks mul. UM.
ps. uus asi on ikka teine, - kui vanast uus
Samas kui tuleklaas on juba hägune ei ole kaotada enam miskit.priitv8 kirjutas:Sama väidab ka BMW ise. Aga kogemusi ootaks mõnelt, kes oma tulesid on poleerinud.max55 kirjutas:Tema kogemus oli, et pealispind oli tugev ja pärast juba pehmem. Kel kogemusi?
Variant oleks ju lasta see plastik peale poleerimist üle lakkida.
Teine lahendus oleka lasta tuleklaas üle teipida, mingi rallyteemaline jutt kunagi oli, et kruusasõidu autodel teibitakse läbipaistva teibiga klaasid üle, et nad ei puruneks koheselt, aga rohkem ma ei oska sellest rääkida.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
paar pilti võrdluseks ka:
http://www.whisky-tango.com/headlightrestoration.htm
http://www.whisky-tango.com/headlightrestoration.htm
Olen ise oma naha peal kogemata avastanud, et plastikust tulekatetel on ON alguses tugevam kaitsekiht peale kantud, tehases. Seega, nühid mis sa nühid, hiljem see pind kestma EI jää. Aitab ainult pinna kaitsmine ( mingi tugev lakk peale).
On ja töötab.
On ja töötab.
Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
Plastikust klaase pole olemas. On klaas või plastikust kaitse. Plastik läheb tuhmiks/kollaseks, klaas täkkeliseks.kaupo_s kirjutas:smardis poleeritakse ainult plastik klaase !Tige23 kirjutas:Nagu olen aru saanud, siis sul on klaasid, mitte plastik ning klaasiga asi veidi keerulisem...
Kui teaks, oleks ise ka lakkinud.tramtram kirjutas:mis lakk?Genne kirjutas:Olen ise oma naha peal kogemata avastanud, et plastikust tulekatetel on ON alguses tugevam kaitsekiht peale kantud, tehases. Seega, nühid mis sa nühid, hiljem see pind kestma EI jää. Aitab ainult pinna kaitsmine ( mingi tugev lakk peale).
On ja töötab.
Re: Tuleklaasi poleerimine
Selline asi ka Eesti 3m esindustes olemas. Ise tegijatele kindlasti suureks abiks.
+372 53482016
tegin enda E61 ka tulede uuenduskuuri. vaja läks liivapaberit (800, 1500, 2000), poleerimispastat ja paari tundi vaba aega. Tulemus jäi selline, et ise ka ei usu....nagu äsja tehasest välja sõitnud!
Mis hinnaga?siim006 kirjutas:
Selline asi ka Eesti 3m esindustes olemas. Ise tegijatele kindlasti suureks abiks.
530d