See 5A- line peaks siis olema tulemooduli udukate relee kaitse. E34- l on see vist 7,5A-line.siiim_k kirjutas:Udutulede pesa 15(15A) pesa 22(5A)
rubriik "rumal küsimus"
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Re: rubriik "rumal küsimus"
- Toomas_K
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 530D
Vaata kaitsme vastuse klemmid üle. Kuo kontakt on lõdva ja see kaitse logiseb seal sees siis lähebki kaitse kuumaks mitte ei sula ülepinge tagajärjel.
525I-->323I-->540I-->528I-->530d-->530d
Tänud nõuannete eest, kontrollin juhtmed ja kaitsmeklemmid üle, soetan uue kaitsme ja kui see ganitell jätkub, eks pöördun siis uuesti siia.
Sven.
Sven.
Kus Tallinnas saaks osta seda 3M tugevat kahepoolset teipi, mida siin paljud on kasutanud numbrimärkide kinnitamiseks, mis sobib välistingimustesse?
Kuidas kustutada 2003a E39-l piduriklotside errorit? Google kaudu leidnud meetodeid proovisin, ei olnud abi. Sensorid on korras.
- Pedak
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330D
Ma arvan, et igast normaalsest ehituspoest saaks(Bauhof, K-rauta)stenn kirjutas:Kus Tallinnas saaks osta seda 3M tugevat kahepoolset teipi, mida siin paljud on kasutanud numbrimärkide kinnitamiseks, mis sobib välistingimustesse?
Arvuti taha.Vanquish kirjutas:Kuidas kustutada 2003a E39-l piduriklotside errorit? Google kaudu leidnud meetodeid proovisin, ei olnud abi. Sensorid on korras.
Pedak kirjutas:stenn kirjutas:Kus Tallinnas saaks osta seda 3M tugevat kahepoolset teipi, mida siin paljud on kasutanud numbrimärkide kinnitamiseks, mis sobib välistingimustesse?
Ma arvan, et igast normaalsest ehituspoest saaks(Bauhof, K-rauta)
Ma pole küll kuskil veel märganud, Tesa teipe on küll igal pool. Kas nendest oleks ka mõni samaväärne selle 3M teibiga?
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Pole jah 3M teipi tavalistes poodides näha, peidus vist...
Mis oleks kõige parem bensiin hetkel Eesti tanklates? Tavaline 98 või miski Nitro/Ultima?
Kas E36 328 siduri annab lihtsalt mõne kangema vastu vahetada, mis ei maksa väga palju(nagu M)?
Mis oleks kõige parem bensiin hetkel Eesti tanklates? Tavaline 98 või miski Nitro/Ultima?
Kas E36 328 siduri annab lihtsalt mõne kangema vastu vahetada, mis ei maksa väga palju(nagu M)?
E36 328i
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
- enrico-
- Huviline
- Kontakt:
Saab panna uued katted väikse raha eest, mis on paremad kui originaalid. (soodsam kui tavaline uus ketas osta)
Ehk keegi täpsustab
Ehk keegi täpsustab
Telefon: 58150468
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
E-mail: enrico.tamm@gmail.com
Kuidas 7 nupuga OBC-l kella timmida saab? SET tupp tundus mõistlik aga ei midagi, vahet pole, mis asendis ma seda pressisin. E36
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Hoiad seda h/DAT nuppu all, siis ei saa? Ja siis kui paigas paned alles SET. Krt ma ka ei mäleta kuidas see käis..Donald kirjutas:Kuidas 7 nupuga OBC-l kella timmida saab? SET tupp tundus mõistlik aga ei midagi, vahet pole, mis asendis ma seda pressisin. E36
Pressi seda SET ja UHR/DAT samaaegselt mõned sekundidDonald kirjutas:Kuidas 7 nupuga OBC-l kella timmida saab? SET tupp tundus mõistlik aga ei midagi, vahet pole, mis asendis ma seda pressisin. E36
F11 520d '11 / 1600-2 '66 / 630CS
- HeavyCuda
- Huviline
- Peamine sõiduk: põrkepall
Mul küll piisab uhr/dat allhoidmisest mõned sekundid kuni koolon kella numbrite vahel hakkab vilkuma
e36 coupe in progress.....
Suured tänud. Saigi sealt see teip täna ära ostetud.RK1.0 kirjutas:3M teipi saab büroomaailmast.
Mul peaks olema e36 oma olemas ,uus .ei tea kas sobib e34-le
matuling kirjutas:Mul selline küsimus, kas keegi oskab öelda kust võiks leida E34 udutulede juhtmeid? Tehasest pole tulesid peale pandud, kuid lüliti on olemas. Kas on võimalik, et ka juhtmed kuskil?
2,0 110kw ja 1995 aasta.
Nutan ja kallan ,naeran ja tallan
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
Küsin arvamusi auto välimuse kohta
Kas on mõtet kiletada valge 39 auto katus mustaks .Matt,läikiv või garbooniga.Kas sobib üleni valge autole siis must katus ,mustad neerud ja tagatuled.Või sinna veel mustad valuveljed ,minu e32-lt ehk Ronalid.
Auto on hetkel sellises seisus ,kus pean tegema otsused auto välimuse kohta.
Kas on mõtet kiletada valge 39 auto katus mustaks .Matt,läikiv või garbooniga.Kas sobib üleni valge autole siis must katus ,mustad neerud ja tagatuled.Või sinna veel mustad valuveljed ,minu e32-lt ehk Ronalid.
Auto on hetkel sellises seisus ,kus pean tegema otsused auto välimuse kohta.
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
Kiire guugeldamine ja sealt piltide järgi ütleks, et jäta valgeks. Kuigi ilmselt paljud ei nõustu!
Suured tänud vastamast .
Või jätan üleni valge auto:(liistud on ka valged) musta katusega ,valgete suunatuledega (esi ja taga tuled ),mustad neerud(üleni) ja veljed jäävad tava värvi.
Või jätan üleni valge auto:(liistud on ka valged) musta katusega ,valgete suunatuledega (esi ja taga tuled ),mustad neerud(üleni) ja veljed jäävad tava värvi.
Fack The Fuel Economy
Fack The Fuel Economy
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E39 530D
- Telefon: 55966794
- Kontakt:
Kas nivooamortidele mõeldud rõhuakude korrasoleku kontrolli saab muud moodi ka teostada kui auto all proovides?
55966794/Margus Raska/ margusraska@gmail.com FB.
selline küsimus,et kas kõigil e38-tel on kompuuter mis näitab keskmist küttekulu ja muid asju?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E60 3.0d
kuidas Leedus teedega olukord on ? hullem kui meil ?
E39 525TDS M-Pakett MÜÜDUD -> E60 3.0d -> E60 3.0d M-Pakett 2007.a
Paremad ikka
Murdusid RCA juhtmete pulgad sealt seest ära ja enam ei saa ühendust. Leidsin kodust ka sama otsa, ainus asi et need olid vist need video juhtme otsad (kollased). Ühendasin võimu ära aga ühendust ei anna. On asi nendes kollastes otstes või peaksin juhtmete ühendamise kohad üle kontrollima?
Värvist ei olene midagi, ehk kontrolli ühendused üle.
BMW 525i e34 Touring 92' 141kw > e36 318i atm touring 97'
Kas E36-le saab nii teha, et suunatulede kangi ühe korra vajutades vilguvad tuled kolm korda?
- Palm
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5
- Telefon: 53315809
- Kontakt:
Kuna sõidan 2x nädalas leedu vahet siis võin julgelt öelda, et paremad kui meil aga vahepeal on läti kus on teed sellised, et löö kaikaga vastu pead.kevyn kirjutas:kuidas Leedus teedega olukord on ? hullem kui meil ?
BMW 730i e32 1991a.(müüdud) -- BMW 325ci e46 2001a.(müüdud) --
BMW 730d e38 2000a.(varuosadeks)/BMW X5 e53 2001a./BMW 318i e36 cabrio 1998a.
BMW 730d e38 2000a.(varuosadeks)/BMW X5 e53 2001a./BMW 318i e36 cabrio 1998a.
- ivorturb12
- Huviline
Kuidas autol spidokas kiiruseseier jääb nulli peale pidama, mitte ei kukku nagu täitsa alla vms, ei oska hästi seletada mul jama selles, et seier lendab peale kellade maha võtmist täiesti alla, ja seetõttu hakkab kiirust lugema alates sellest, kui 100km/h on sees juba, seni on allapool nulli kas annab ise midagi seal teha või on kellaploki vahetus? loodan, et on arusaadav tekst enamvähem
BMW 735I A 173kw "97" e38
- jaanis_!
- Huviline
- Peamine sõiduk: X5 E53
bmw 735 kirjutas:selline küsimus,et kas kõigil e38-tel on kompuuter mis näitab keskmist küttekulu ja muid asju?
Pole siiamaani kohanud ühtegi, millel seda võimalust poleks.
..
hästi otsida siis vähemalt mõned 730 küll leiab algusaastaist.jaanis_! kirjutas:bmw 735 kirjutas:selline küsimus,et kas kõigil e38-tel on kompuuter mis näitab keskmist küttekulu ja muid asju?
Pole siiamaani kohanud ühtegi, millel seda võimalust poleks.