rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Arvatavasti ajasid midagi lühisesse, või sai udukas vett, mis ajas lühisesse midagi ja lõi kaitsme katki. Pole mõtet põdeda juhtub ikka....
- Pedak
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330D
Mina võtaks ennem m44 1.8is kui m50/m52 2.0-i. Puhtalt enda seisukoht. Põhjendus: kütet võtab vähem aga minek sama ja m44 is-id on üsna töökindlad ka. Hääle suhtes saad ju mingi reissing väljalaske panna. Mootori enda häält sellega muidugi ei muuda
- jaanis_!
- Huviline
- Peamine sõiduk: X5 E53
r4 häälest ikka r6 häält ei tee Eks ta maitse asi ole ja valik jääb lõpuks ikkagi iga mehe enda teha.
..
- oo7
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330Ci
E30ne puhul on 318iS kindlalt kiirem, kui 320i. Lisaks on autol muidki huvitavaid asju.
Hääl on muidugi 6 silindrisel muhe.
Üldiselt E36 puhul ei oskakski otsustada, sellegpoolest on M50 võimsam natuke.. E36 iS pole kuigi kiire auto ka.
Hääl on muidugi 6 silindrisel muhe.
Üldiselt E36 puhul ei oskakski otsustada, sellegpoolest on M50 võimsam natuke.. E36 iS pole kuigi kiire auto ka.
Miks mu e39 alarm ülivaikselt "kisab"
Tuled kõik vilguvad ilusti aga sireeni häält on kuulda vaid auto juures.
kust saab eestikeelseid kaitsmelaeka legende?
on keegi ümber tõlkinud? ma oleks väga tänulik kui keegi pakuks
on keegi ümber tõlkinud? ma oleks väga tänulik kui keegi pakuks
-kodanik-
- ronny25
- Huviline
- Peamine sõiduk: 2001a. E39 525 diisel touring
pasun mingit sodi täisAular kirjutas:Miks mu e39 alarm ülivaikselt "kisab"
Kes teostab korraliku kvaliteediga sillaremonti Tartus (v.a UM)? Ida-Virumaal kõik lambad (v.a UM vist ).
- Pedak
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330D
Pukside/kontide ja muu kraami vahetus?
Raxx aitab hädast välja küll ma usun
http://www.autolab.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Raxx aitab hädast välja küll ma usun
http://www.autolab.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Keegi nimetaks mulle vajaminevad jupid E46 pfl 318i püsikiirusehoida paigaldamiseks?
Haapsalu foorumlased, küsimus teile.
Kus oleks mõistlik 1-3 autotäie rahvaga telkida haapsalus ameerika autode kokkutuleku nädalavahetusel? Hea oleks, kui saaks nii linnuse ligidale, et kannataks jala minna linnusesse ja hiljem tagasi autode juurde
Kus oleks mõistlik 1-3 autotäie rahvaga telkida haapsalus ameerika autode kokkutuleku nädalavahetusel? Hea oleks, kui saaks nii linnuse ligidale, et kannataks jala minna linnusesse ja hiljem tagasi autode juurde
Tulede moodul asub V8-tel tavaliselt ikka kaitsmekarbis ees kapoti all. Eks kui õhendust ei saa, siis äkki ongi vigane. Korrasoleku kontrollimiseks saad teha võibolla niipalju, et vaadata, kas kõik külmjooted on korralikud.Paabel1 kirjutas:Kus asub E32 (1992a. M60 mootor) tuledemoodul?
Probleem siis selles, et salongis põlevad ainult päiksesirmide valgustused ja tagumised lugemistuled.
Teisi ei saa tööle mingit pidi. Pirnid ja kaitsmed terved ning kontrollitud.
Diagnostis öeldi, et arvuti ei saa ühendust tuledemooduliga. Kas selle mooduli korrasolekut on võimalik kontrollida ka või millest ma pihta peaks hakkama?
Tänades,
Paabel.
Selline ehk rumal küsimus: Autoks 2002 e39 525d universaal. Kus asub selle isendi niiöelda peaaju või kuidas seda nimetatakse. Tean et e36-l asus see aku taga peidus aga sellel isendil ei suutnud mina küll üles leida seda
Mootoriruumis, kõrvalistuja poolse õhufiltri kopsiku all.
Tänud, vaatan üle
kas kellelgi on pakkuda korralikku ingliskeelset/eestikeelset kaitsmete juhendit e39 520 jaoks - nii kindalaeka kui pagassi oma. Võite pakkuda linke.
-kodanik-
E39 inglisekeelsed kaitsmete diagrammid leidad siit postitusest.
Kui õigesti mäletan, siis kasutaja Günter tõlkis enda E39 kaitsmete kirjelduse eesti keelde, võid tema käest ka uurida.
Kui õigesti mäletan, siis kasutaja Günter tõlkis enda E39 kaitsmete kirjelduse eesti keelde, võid tema käest ka uurida.
ei viitsi mõõdulindiga linnapeale lolli mängima minna seega äkki keegi teab lamava mendi kõrgust ?
- ivorturb12
- Huviline
Kas teeb midagi halba või mõjub kuidagi halvasti autole see, kui 6st üks küünal on ühe elektroodiga ja 5tk on kolme elektroodiga. Üks küünal lihtsalt oli läbi ja polnud kohe kuskilt võtta kolme elektroodiga, kuid ega nüüd see midagi ei tee, kui üks küünal teistest nii erineb ?
BMW 735I A 173kw "97" e38
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Seletaks ehk keegi lahti konditsioneeri pumba tööpõhimõtte ja aitaks välja selgitada, miks ta (pumba sidur) sellel aastal enam pumpa kaasa ei vea, kuigi käega proovides liigub pump kenasti. On ehk mängus mingid andurid? Kaitsmed on terved.
Loomulikult valvavad andurid nii üle- kui alarõhu järele kliimasüsteemis. Lase korra manomeetrid külge panna ja kohe on selge. Vanadel autodel kipub rõhk pigem puuduma, kuna süsteem on auklik.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Priit v8-l õigus ilmselt süsteem talvega tühjaks saanud kuna meie teedele puistatav "sool" on suht kiire radika söödik.
When it doesn´t blow it sucks
Kas E39 touringul liigub tagumine kojamees lahtise aknaga vabalt või mitte? Kojamees ei tööta enam ja ei mäleta kas enne liikus või mitte..
- casablanca30
- Huviline
Suure tõenäosusega küll.
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
E38 katuseluugiga probleem, nimelt kui luuki kinni panna, siis see alumine lae värvi kate/polster ei liigu kaasa. Natuke uurisin seal vahel ja leidsin sealt vahelt mingi plastjubina, millel tihend ka küljes (pildil detail nr 2).
http://static.bmwfans.info/images/epc/NzU0N19w.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Oskab ehk keegi öelda, kuhu see detail käib?
http://static.bmwfans.info/images/epc/NzU0N19w.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Oskab ehk keegi öelda, kuhu see detail käib?
Jah, E46'ele paigaldatud M52TU peaks olema topeltvaanosega, hilisemad M54'jad on kindlasti antud önnetusega varustatud.casablanca30 kirjutas:Kas 99. aasta E46 323-l on mootoril kaks Vanost?
E46
ma ei oska öelda kui vabalt on vabalt aga ega ta peab ikka üsna kergelt liikuma. seda süsteemi seal kannatab õlitada kah, kui mälu ei peta.topfuel kirjutas:Kas E39 touringul liigub tagumine kojamees lahtise aknaga vabalt või mitte? Kojamees ei tööta enam ja ei mäleta kas enne liikus või mitte..
Lahtise aknaga peab ta tõesti liikuma vabalt.