bensiin.jass161 kirjutas:Kena oleks mudel ka ja kütuse tüüpbiiig kirjutas:kus kõige parema hinnaga uue kütusepumba saan e34le?
kupatuur ei tohiks vahet olla,aga 85kw pill siis.
bensiin.jass161 kirjutas:Kena oleks mudel ka ja kütuse tüüpbiiig kirjutas:kus kõige parema hinnaga uue kütusepumba saan e34le?
60mm läbimõõt ja pikkus 150mm edasi( oleneb kas on vahetatud varem, pikema saab alati panna)MardoV kirjutas:Kas keegi oskab öelda mis on e39 2001.a 2.5D 120kw summuti suka mõõt?
Mootorid liiguvad 3-600 euri, sõltuvalt komplektsusest, midagi keerulist sellel ei ole, juhtmestikku tuleb natukene ümber teha. Kui ostad mootori vaata,et ikak võtme ja ewsi ja mootoriaju kaasa saaksid. Kuid probleem millega ma ise kursis ei ole on karter, e34 on õlivõttur eespool ja ylalnimetatud autodel tagapool, seda ma eitea millise auto karter ja kas üldse sobib mingi muu mootori karter sinna alla, võib sobida m52b28tu oma.allan_d kirjutas:Jutt järgmine
Auto mul bmw e34, 2,5 141 kw, non vanos, manuaal, 1992a.
Soov oleks aiste vahele saada 3,0 170kw mootor. Näiteks e39, x3 või x5-e pealt.
Kui suuremahuline ettevõtmine oleks. Ise tegema ei hakka. Kui on siin foorumis inimest kes oleks võimeline sellist tööd tegema või on teinud siis võiks kirjutada sellest. Samuti võiks keegi öelda mis selline töö maksma võib minna ja mis hinnaga neid mootoreid üldse müüakse?
Tänud ette!
jah on küll.soonikx kirjutas:Kas m50 ilma vanosteta ja M50 vanosega mootoriplokid on samad?
ragnar74 ma arvan,et saaks sellega hakkama küll.karlk kirjutas:Kas keegi f kerega autode koodimisega ka tegeleb peale esinduse? Oleks hea kui keegi eraisik. Tahaks, et autol näiteks peeglid kokku klapiks jne.
Parkli HLLite kirjutas:Kes ja kus webasto ajusid remondib?
Paar küsimust veel samal teemal.mikuuu kirjutas:Olude sunnil tuli maha võtta sisselaskekollektor. e39 m57 142kw
Kas tagasi pannes on vaja vahetada kõik tihendid mis seal on ? ehk siis kolmes reas olevad tihendid ? illustreeriv pilt