e34, sellise aastakäigu oma kus on veel need vanad lukud:arnis kirjutas:Mis autost jutt käib?
http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/ ... 9r9fnA.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
e34, sellise aastakäigu oma kus on veel need vanad lukud:arnis kirjutas:Mis autost jutt käib?
Ma küll väga pole kuulnud,et e34l need luku mootorid nii väga rikki läheks, siiani olen kokku puutunud umbes 2 ringi lukkudega, 2tki olid jõuga puruks tümmatud ja üks terve ring oli mahapõlenud sest pagasniku juhtmestik oli pilbasteks ja lühises.darklight kirjutas:e34, sellise aastakäigu oma kus on veel need vanad lukud:arnis kirjutas:Mis autost jutt käib?
http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/ ... 9r9fnA.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ma olen enda autol 4st uksest kahel või kolmel neid vahetanud ja ühte mitu korda lausa ja üks on jälle tuksistoivoku kirjutas:Ma küll väga pole kuulnud,et e34l need luku mootorid nii väga rikki läheks, siiani olen kokku puutunud umbes 2 ringi lukkudega, 2tki olid jõuga puruks tümmatud ja üks terve ring oli mahapõlenud sest pagasniku juhtmestik oli pilbasteks ja lühises.darklight kirjutas:e34, sellise aastakäigu oma kus on veel need vanad lukud:arnis kirjutas:Mis autost jutt käib?
Mul ka hakkas auto värisema, kui arvutiga seda vaatsin.joonma kirjutas:e46 330d m57
vaatasin inpa'ga pihusteid, sattusin sellise näitaja otsa, kui selle valisin hakkas auto värisema, miks nii
zylinder drehungleichförmigkeit cylindrical rotational irregularity
/SeistesD.jpg[/img][/url]
Hakkasin uurima sellepärast, et kui fooritaga seista siis tekib salongi vibratsioon
Äkki on probleem autos endas? Kas vee voolamist lukumehhanismi peale oled kontrollitud aiavoolikuga?darklight kirjutas:ma olen enda autol 4st uksest kahel või kolmel neid vahetanud ja ühte mitu korda lausa ja üks on jälle tuksistoivoku kirjutas:Ma küll väga pole kuulnud,et e34l need luku mootorid nii väga rikki läheks, siiani olen kokku puutunud umbes 2 ringi lukkudega, 2tki olid jõuga puruks tümmatud ja üks terve ring oli mahapõlenud sest pagasniku juhtmestik oli pilbasteks ja lühises.darklight kirjutas:
e34, sellise aastakäigu oma kus on veel need vanad lukud:
joonma kirjutas:e46 330d m57
vaatasin inpa'ga pihusteid, sattusin sellise näitaja otsa, kui selle valisin hakkas auto värisema, miks nii
Hakkasin uurima sellepärast, et kui fooritaga seista siis tekib salongi vibratsioon
mis hinnaklassi selline töö jääda võib, kodulehelt seda infot välja ei loearnis kirjutas:joonma kirjutas:e46 330d m57
Vii kõik pihustid stendi ja lase vajadusel ära taastada. Testrem saab sul hea raha eest need viisakaks teha.
Ja lase ka kõik seibid ära vahetada, et aasta pärast kui veel mõni lendab, töö libedalt läheks.
Ja ära mõtlegi, et keemiaga asja ära ravid. Kui tahad mänge mängida, siis vaheta pihusteid kuni raha otsa saab ja siis mine taasta enda pihustid viimasena.
selliselt pole, aga vanu keskluku mootoreid lahti kiskunud küll ja mingeid sedasorti kahjustusi neis olnud polearnis kirjutas:
Äkki on probleem autos endas? Kas vee voolamist lukumehhanismi peale oled kontrollitud aiavoolikuga?
Olen päris kaua teda pressinud.. ei muutu midagi..J_V kirjutas:Õhutusniplit ei kasutata, pressi pedaali niikaua kõi "kõvaks" läheb.
Loll jutt,et nipplit ei kasutata. Pikk ja vaevaline protsess on see kohati, ja alati peab olema ääreni täis pidurivedeliku anum.JanisH kirjutas:Olen päris kaua teda pressinud.. ei muutu midagi..J_V kirjutas:Õhutusniplit ei kasutata, pressi pedaali niikaua kõi "kõvaks" läheb.
StenV70 kirjutas:Keegi oskab öelda mis tehaseseades e34 tdsA touringu veerandmiili aeg võiks umbes olla...
Plaanis enda traktori aega võrrelda,et kas tehaseseades tds-le järgi jõuab ikka.
seal pole midagi reguleerida.Cliche kirjutas:Kas e36 Compactil annab tagumist silda regullida (sillastend) koos madaldus vedrudega või ei ole asjal mõtet?
Selge, tänud, üv-l ku*at näitas kokkujooksu 11mmtoivoku kirjutas:seal pole midagi reguleerida.Cliche kirjutas:Kas e36 Compactil annab tagumist silda regullida (sillastend) koos madaldus vedrudega või ei ole asjal mõtet?
Eh? Kus siuke ÜkÜv on? Õõts kõver arvatavasti.Cliche kirjutas:Selge, tänud, üv-l ku*at näitas kokkujooksu 11mmtoivoku kirjutas:seal pole midagi reguleerida.Cliche kirjutas:Kas e36 Compactil annab tagumist silda regullida (sillastend) koos madaldus vedrudega või ei ole asjal mõtet?