paul22 kirjutas:
Elementaarne on tankimine, õli, jah.vedeliku, klaasipesu vedeliku, piduri vedeliku lisamine, kui vaja. Mingi lukksepa ala, nagu veermik, pole absoluutselt vajalik, samahästi hakkab järgmine mees rääkima, et äkki on talle elementaarne mingi elektri teema ka. Selle kohapealt võid maha istuda ja ise õppida, kui tahad. Minu jaoks see info praht.
Tulepirni vahetus ongi elektri teema ja suht elementaarne... Saan aru, et meie autodel on ehk pea 15a vanusevahet, uuematel on tehniline pool kahtlemata keerulisem.. Samas käändtelg vs rattarumm/laagrikorpus (kes kuidas nimetab).. kui mulle mehaanik ütleks, et tagumine käändtelg vahetust vajab, ma mõtleks tõsiselt töökoja vahetuse peale
Ja mis minusse isiklikult puutub, siis mul pole vaja maha istuda, et õppida, õppimine tuleb töö käigus- terve interneedus on autoalast informatsiooni täis, ka küllalt keeruliste protseduuride jaoks on vägagi pädevaid näpunäiteid. Ei mäletagi, kunas E34 viimati remonditöökojas käis, kõik veermiku-silla-mootori-elektritööd on ise ära tehtud, suurem osa kusjuures majaesises parklas ja avaliku estakaadi peal 44.95 maksnud padrunikomplektiga...