rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
E46 3.0 D 135kW manuaal
Kohalt ära minnes on tunda värinat ja tagurdades on kuulda tagant kolksu kui siduri lahti lasta.
Ära olen vahetanud hooratta, sidurikomplekti, mootoripadjad, kkasti padjad, kardaani muhv, kardaani vahepukk ja kogu tagasilla puksid.
Kas võib olla süüdlaseks differ või kardaan ? Kumb?
Kohalt ära minnes on tunda värinat ja tagurdades on kuulda tagant kolksu kui siduri lahti lasta.
Ära olen vahetanud hooratta, sidurikomplekti, mootoripadjad, kkasti padjad, kardaani muhv, kardaani vahepukk ja kogu tagasilla puksid.
- paul22
- Huviline
- Peamine sõiduk: e91 330xd-müüdud, b7 4motion, e60 535d
- Kontakt:
e60-l lõi abs,dtc,dsc asjad põlema, vedu kadus ära. Peale välja suretamist ja uuesti käima panemist toimis. Kuhu poole netiremont soovitab otsima/vaatama hakata.
Enne õhtut ei saa juhet järgi
Enne õhtut ei saa juhet järgi
- Tauri_T
- Huviline
- Peamine sõiduk: F31 320d M-pakett 13.
Mul lõi ka E60´l tuled põlema ja vedu kadus kui genekas andis otsad. Tellisin puksiiri viisin töökotta, võtsime geneka maha ja viisime remonti. Umbes 2.5 tundi ja auto sõitis jälle, täpselt ei mäletagi mis genekal ära vahetati.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38
725tds peaks vist olema 5hp18. Selline läheb tavaasendis 2. käiguga kohalt. Kas 5hp24 kastiga 730d annaks ka tarkvara selliselt muuta, et tavaasendis esimese vahele jätaks?
Your mama might be proud of you, but this ain't your mama's world.
- Roland325
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 650
5hp18 ei lähe 2. käiguga kohalt tavaasendis. Teeb seda küll aga talvereziimis ehk selle tähekese peal. E ja S stardib ikka 1. käiguga.
- paul22
- Huviline
- Peamine sõiduk: e91 330xd-müüdud, b7 4motion, e60 535d
- Kontakt:
535d 2006/03a. Vana aku kooles, viskas kella nulli koguaeg. Läks samade näitajatega uus bosch, sai ka registreeritud DIS-ga. Mõni aeg oli korras kõik ja täna viskas linnas kuskil fooriall seistes abs,dsc,dts põlema, vedu ei pidavat ka olema. Suretas välja ja uuesti käima, kõik korras. Idrive ei näita mingeid erroreid. Tegin dis-iga mingi vaatluse, pole teab mis autodoktor, aga tegin pildid asjadest, ehk oskab keegi valgustada lhemalt asjast.
Pole ise veel eriti jõudnu guugeldama hakata rohkem, kui autos telefoniga sai otsaida, aga suht targemaks ei saand eriti.
Ehk oskab keegi juba tulistada infoküllusega.
Pole ise veel eriti jõudnu guugeldama hakata rohkem, kui autos telefoniga sai otsaida, aga suht targemaks ei saand eriti.
Ehk oskab keegi juba tulistada infoküllusega.
Äkki keegi teab kus kohast saab võimalikult soodsat sellisele stangele: http://carolim.ee/e90/944-bmw-e90-m-pak ... e-pdc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neerud, udukad ja võred?Ärge näkku lööge
neerud, udukad ja võred?Ärge näkku lööge
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 M3 “95/F31 320d ED “18
Kust või kellelt saab hea hinnaga bilsteini amorte?
If everything seems under control, you're just not going fast enough
- S1lv3r
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW F10 525d 160kw
rubriik "rumal küsimus"
viska küsimus PS
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 3.0D
E39 touringul üks ratas jõle lääpas ja sööb rehvi ägedalt, ülemise õõtsa vahetasin ära läks hästi natuke paremaks, millised puksid seda kallet mõjutavad kõige rohkem, teaks mis tükid ära tellida, äkki keegi sama probleemiga maadelnud, suurimad tänud ette. Võite kohta ka soovitada kust osta ja kes vajadusel laup ära teeks tallinnas sajoobi
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
silikonpuks näiteks mõjutab ja noh sillastend tuleks ka teha peale nende pudinate vahetust.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: E39 530D
- Telefon: 55966794
- Kontakt:
Milline oleks õige ukseliistude paigaldusviis E38-l? Kummilutt-tüübelklamber-liist või kummilutt-tüübelklamber enne liistu külge ja siis koos ukse külge?
Segane sai,aga ehk keegi saab aru
55966794/Margus Raska/ margusraska@gmail.com FB.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
mina olen pand ennem kummilutid auto külge ja siis klambrid liistude külge ja siis ajanud paika. Tundus kõige loogilisem.MargusRaska kirjutas:Milline oleks õige ukseliistude paigaldusviis E38-l? Kummilutt-tüübelklamber-liist või kummilutt-tüübelklamber enne liistu külge ja siis koos ukse külge?
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Kas pihustid võivad üleöò otsad anda?
Käivitus oli varem pikk sooja ja külma mootoriga.
Nüüd vaid käian ja ei luba ka mitte. Panin tutika starteri ja süütelukupõhja.
Pumbad toimivad ilusti.
EDIT: Juhul kui kellelgi on e39 530d 135kW pihusteid või selle moodulit, siis pakkuge.
Käivitus oli varem pikk sooja ja külma mootoriga.
Nüüd vaid käian ja ei luba ka mitte. Panin tutika starteri ja süütelukupõhja.
Pumbad toimivad ilusti.
EDIT: Juhul kui kellelgi on e39 530d 135kW pihusteid või selle moodulit, siis pakkuge.
Viimati muutis Marten., 10.05.2017 20:56 20, muudetud 1 kord kokku.
- fedja
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W447
Mina ka nii teinud alati.toivoku kirjutas:mina olen pand ennem kummilutid auto külge ja siis klambrid liistude külge ja siis ajanud paika. Tundus kõige loogilisem.MargusRaska kirjutas:Milline oleks õige ukseliistude paigaldusviis E38-l? Kummilutt-tüübelklamber-liist või kummilutt-tüübelklamber enne liistu külge ja siis koos ukse külge?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 M3 “95/F31 320d ED “18
Kummilutt peab tüübli peal pooles vinnas olema ja liistu küljes.
If everything seems under control, you're just not going fast enough
Autoks siis E53 FL 3.0d 160kw. Probleem nimelt selline, et kiirusel 60-70 ehk siis käigud 4,5 hakkavad autot raputama umbes sama efekt nagu manuaaliga sõites kõrge käiguga sõites ja madalate pööretega oleks, ehk siis nagu puterdaks. Kui sõita kolmveerand gaasiga 50-90 peale, siis pole mingit probleemi, aga siuke pool gaasiga vaikselt kulgedes just. Teiste käikudega probleeme pole, kui 70 pealt manuaalselt 6nda peale lülitada, siis nõkutamine kaob.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46
- Telefon: 56846122
- Kontakt:
Keijo94 kirjutas:E46 3.0 D 135kW manuaal
Mul täpselt sama mure.
Siduriga mängides on kolks,edasi liikudes ja tagurpidi ka.
Süüdlaseks vist ikkagi differ.
Tagasillas said ka kõik puksid tehtud aga viga ära ei kadunud
Tellisin siis Marolist need 60 eur pirnid. Olid ees tund ja üks kustus ära. Saatsin tagasi, saadeti uued, nendega sama lugu. Nüüd saadan tagasi ja võtan raha, villand nende vahetamisest. Lisaks toonilt ikka täiesti rohekad!Tauri. kirjutas:Kust tellida e9x rõngastuledesse led pirne, mis jääksid ka ilusad? Osadel olen täheldanud, et põlevad kehvemalt, viskab rohekat jne.
Kui keegi teab, kust ikkagi õigeid asju saab võib teada anda. DP-HP-s ka mingid üsna kallid, ei tea mida need endast kujutavad.
BMW
Mõned räägivad, et pane mis pirn tahad aga rohekas toon jääb ikkagi.Phmlt kas aretada uued rõngad või juba teistsugused esituled.Tauri. kirjutas:Tellisin siis Marolist need 60 eur pirnid. Olid ees tund ja üks kustus ära. Saatsin tagasi, saadeti uued, nendega sama lugu. Nüüd saadan tagasi ja võtan raha, villand nende vahetamisest. Lisaks toonilt ikka täiesti rohekad!Tauri. kirjutas:Kust tellida e9x rõngastuledesse led pirne, mis jääksid ka ilusad? Osadel olen täheldanud, et põlevad kehvemalt, viskab rohekat jne.
Kui keegi teab, kust ikkagi õigeid asju saab võib teada anda. DP-HP-s ka mingid üsna kallid, ei tea mida need endast kujutavad.
Olen palju originaaltulega ilusaid lede näinud.
Panin ka laual põlema, ongi nagu täiesti valge, auto külge pannes siis juba rohekas.
Laul peaks olema sinakas, nagu nr märgi lede valida vms.
Panin ka laual põlema, ongi nagu täiesti valge, auto külge pannes siis juba rohekas.
Laul peaks olema sinakas, nagu nr märgi lede valida vms.
BMW
Kui nukkvõlli või väntvõlli andur läbi kas käivitusel üldse siis "lubab" üldse mootor?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46
- Telefon: 56846122
- Kontakt:
Marten. kirjutas:Kui nukkvõlli või väntvõlli andur läbi kas käivitusel üldse siis "lubab" üldse mootor?
Ei tohiks
Oskab keegi öelda kus müüakse e61 tagasilla kõrguse andurit (nivooandur)?
Oleneb mootorist.-myyr- kirjutas:Marten. kirjutas:Kui nukkvõlli või väntvõlli andur läbi kas käivitusel üldse siis "lubab" üldse mootor?
Ei tohiks
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530d '03
Võta kasutajaga ee46 ühendust.Tauri^^ kirjutas:Oskab keegi öelda kus müüakse e61 tagasilla kõrguse andurit (nivooandur)?
I don't need anger management. I need people to stop pissing me off!
Minul viisakad valged ees, pildil õrn rohekas aga reaalselt valge.vare271 kirjutas:Mõned räägivad, et pane mis pirn tahad aga rohekas toon jääb ikkagi.Phmlt kas aretada uued rõngad või juba teistsugused esituled.Tauri. kirjutas:Tellisin siis Marolist need 60 eur pirnid. Olid ees tund ja üks kustus ära. Saatsin tagasi, saadeti uued, nendega sama lugu. Nüüd saadan tagasi ja võtan raha, villand nende vahetamisest. Lisaks toonilt ikka täiesti rohekad!Tauri. kirjutas:Kust tellida e9x rõngastuledesse led pirne, mis jääksid ka ilusad? Osadel olen täheldanud, et põlevad kehvemalt, viskab rohekat jne.
- Tauri_T
- Huviline
- Peamine sõiduk: F31 320d M-pakett 13.
Kust sinu pirnid ostetud on?etachris kirjutas:Minul viisakad valged ees, pildil õrn rohekas aga reaalselt valge.
EGR jahuti voolik läks katki.
https://www.upload.ee/image/7007615/IMG ... 24x624.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kui ma mingi punni ette panen ajutiselt siis sõita võib
või kuumeneb jahuti üle?
https://www.upload.ee/image/7007615/IMG ... 24x624.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kui ma mingi punni ette panen ajutiselt siis sõita võib
või kuumeneb jahuti üle?