Tervist!
Sai ISTA+iga Diagnosti tehtud ja oleks vaja mõned asjad likvideerida või välja kodeerida.
480010 ICM, HSR: Rotor position sensor value invalid icmql Integrated Chassis Management
480010 ICM, HSR: Rotor position sensor value invalid icm_25 Integrated chassis management
D015D0 Interface HSR (steering, rear axle, 50.0.2): signal invalid icmql Integrated Chassis Management
D015D0 Rear axle slip angle control (HSR) interface (status, steering, rear axle, 50.0.2): Signal invalid icm_25 Integrated chassis management
D02D47 Interface HSR (steering, rear axle, 50.0.2): signal invalid icmql Integrated Chassis Management View
D02D47 Rear axle slip angle control (HSR) interface (status, steering, rear axle, 50.0.2): Signal invalid icm_25 Integrated chassis management
Kes Tallinnas sellega hakkama saaks lähipäevil või juba homme?
BMW F10 Diagnosti/Kodeerimis SOS!
Re: BMW F10 Diagnosti/Kodeerimis SOS!
Sellise vea puhul pole võimalik seda välja kodeerida ilma hulgaliselt varuosi välja vahetamata. (uus roolilatt, taga hoovad, ajud jne)
Osta kasutatud latt 500-600 eest ja elu läheb edasi. Naljakas on vaadata kuidas inimesed ostavad bemmi aga remontida ei jõua.
Osta kasutatud latt 500-600 eest ja elu läheb edasi. Naljakas on vaadata kuidas inimesed ostavad bemmi aga remontida ei jõua.
Buumer Auto / 56826000
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: BMW F10 Diagnosti/Kodeerimis SOS!
Ja sõna homme unusta kohe ära sellise vea puhul
Mul kolleegid mehhaanikud aitasid mu kliendi seitsmese taga lati remondiga, neil mingi võimalus seda kuskil taastada. Hind oli päris mõistlik. Proovi neile küsimus saata- www.angelar.ee
Siiamaani käib see auto aeg-ajalt minu juures tegemas ja ühtegi kaebust lati kohta pole kuulnud
Mul kolleegid mehhaanikud aitasid mu kliendi seitsmese taga lati remondiga, neil mingi võimalus seda kuskil taastada. Hind oli päris mõistlik. Proovi neile küsimus saata- www.angelar.ee
Siiamaani käib see auto aeg-ajalt minu juures tegemas ja ühtegi kaebust lati kohta pole kuulnud
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520