Rattad Kivised
Rattad Kivised
Mida tähendab mõiste rattad kivised? Sõbra E39'le pandi selline diagnoos.
ei tea mul läks ise ära ... aga kui ma nüüd mõtlema hakkan siis suurem ragin kadus jah paari päevaga ära aga väiksemaid krõginnaid mis aegajalt rooli keerates kostusid tuli veel mitu päeva... aga lõpuks jah kadus ise ära... Üks variant on võibolla veel ka see kui ratta alt ära keerad aga ei ole kindel kas sinna siis pääseb ligi...
Re: Rattad Kivised
Huvitav kui sõber asjast aru ei saanud siis miks ometi ta ei küsinud selleRelk kirjutas:Mida tähendab mõiste rattad kivised? Sõbra E39'le pandi selline diagnoos.
diagnoosi paneja käest???
- Kristjan_K
- Huviline
Vb pigiga kivid kinni jäänud sinna kuhugi, ega nad vist niisama seal ei püsiks?marxxx kirjutas:arvad siis et see krigin võis tulla pigist? Ei julge vaidlema ka hakata kuna ei kiskunud ratast alt ära aga mulle tundus see ragin tulevat pigem mingitest kivikestest mis kusagile vahele jäänud olidCardo kirjutas:osta pigieemaldajat ja pese puhtaks.
Krt mida te siin jahute....see põhiviga E39-l ja diagnoosi nimetus on kivid ketastes.
Lahendud:ketas maha,suruõhuga ketta sisemus puhtax,pid.klotside kaitseplekki vahele tasux ka lasta ja küll sa siis näed et üks kivirahe sealt hakkab.
P.S vaata et see kaitseplekk oleks terve(s.t. et ei oleks neetidest lahti tulnud,see võib ka seal häält tegema hakata,samuti E39 põhiviga)
Ja pigieemaldaja raha jääb järgi ja mure murtud.
Lahendud:ketas maha,suruõhuga ketta sisemus puhtax,pid.klotside kaitseplekki vahele tasux ka lasta ja küll sa siis näed et üks kivirahe sealt hakkab.
P.S vaata et see kaitseplekk oleks terve(s.t. et ei oleks neetidest lahti tulnud,see võib ka seal häält tegema hakata,samuti E39 põhiviga)
Ja pigieemaldaja raha jääb järgi ja mure murtud.