kuda ma esispoileri ära saan?
kuda ma esispoileri ära saan?
Nagu pealkiri ütleb oleks vaja esispoiler ära saada. Vaatasin et esimese ratta koopa küljelt on poltidega kinni. Huvitab et kas kusagilt on veel spoiler kinnitatud või lihtsalt orig. stangele ümber keeratud...?
Auto on e39 sedaan
Ära tahan võtta sest parkida ei oska
Auto on e39 sedaan
Ära tahan võtta sest parkida ei oska
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Re: kuda ma esispoileri ära saan?
Las kuskil töökojas vaadatakse üle. Spoileried kinnitatakse erinevate kinnitusvahenditega - liim, neet, kruvi jne.Rennokas kirjutas:Nagu pealkiri ütleb oleks vaja esispoiler ära saada. Vaatasin et esimese ratta koopa küljelt on poltidega kinni. Huvitab et kas kusagilt on veel spoiler kinnitatud või lihtsalt orig. stangele ümber keeratud...?
Parklakriimud? Oled Sa midagi suitsetanud et parklas kriime vaatamas käid ?MuiduMees kirjutas:rennokas, kuda sa siis need load said?
sinusuguste pärast siis tulevadki need toredad parklakriimud...
Pigem on süüdi eesti teed ja korraliku üllatuse sain Tsehhi äärelinnas raekoja platsil suurde munakivi auku sõites, mida pimedas ei olnud võimalik eristada. Eksauto ka parajalt madal ja eesti äärekivid omajagu kõrged...
noo sinu jutust lihtsalt tekkis selline mulje, et sina oledki selline kes teiste autosid parklas lõhub
noo mina pole siiamani veel küll ühtegi korda vastu äärekivi sõitnud parkima hakates.
noo mudugi kui silmad kinni paned ja suure hooga vastu äärekivi lendad, lõhud varem või hiljem oma autol midagi ära.
ja alati saab ka vahe sisse jätta ju äärekiviga
aga jah see pole minu asi arutada, mida sa teed ja mida mitte- lõpuks ometi ju sinu auto.
Rennokas kirjutas: sest parkida ei oska
noo mina pole siiamani veel küll ühtegi korda vastu äärekivi sõitnud parkima hakates.
noo mudugi kui silmad kinni paned ja suure hooga vastu äärekivi lendad, lõhud varem või hiljem oma autol midagi ära.
ja alati saab ka vahe sisse jätta ju äärekiviga
aga jah see pole minu asi arutada, mida sa teed ja mida mitte- lõpuks ometi ju sinu auto.
2000 a. 320d, e46
Mina sõidan koguaeg esiotsaga äärekivi kohale, kui just mingi 20 cm kivi pole. Mul on õnneks esispoila piisavalt kõrge, et vastu ei lähe. Aga see jutt, et "jäta siis eemale äärekivist"? OK, aga lihtsalt E38 on piisavalt pikk auto et parklas igasugu Civicute ja corollade vahelt siis meetrijagu välja urvitaks, eriti kui kitsad olud on taga.
Ma oma E39-ga sõitsin ka esimesed 3x Peale kolmandat korda stange alumise liistu uuesti kinnitamist hoian äärekividest eemale ... juba 10cm äärekivi on selline, mille peale läheb auto ideaalselt, ära enam ei tule - või kui tuleb, siis irdub stangest ka alumine riba.hotwing kirjutas:Mina sõidan koguaeg esiotsaga äärekivi kohale, kui just mingi 20 cm kivi pole. Mul on õnneks esispoila piisavalt kõrge, et vastu ei lähe. Aga see jutt, et "jäta siis eemale äärekivist"? OK, aga lihtsalt E38 on piisavalt pikk auto et parklas igasugu Civicute ja corollade vahelt siis meetrijagu välja urvitaks, eriti kui kitsad olud on taga.
Tuleb ikka väga valida kuhu ja kuidas parkida.
Indrek
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Ma olen ka paar korda stangega äärekivi peale parkinud ja taurdades kisub või stange küljest ära.
Nüüd olen ikka väga ettevaatlik.
Aga kuidas teemaalgatajal läheb ?
Oled selle sealt küljest eemaldanud või lihtsalt pargid nüüd tagurpidi ?
Nüüd olen ikka väga ettevaatlik.
Aga kuidas teemaalgatajal läheb ?
Oled selle sealt küljest eemaldanud või lihtsalt pargid nüüd tagurpidi ?
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Kle võtsin maha stange. Eks ma siis hakkan parandama seda asja.
Kust kõige parem oleks värve ja muid tarvikuid osta pole veel
välja mõelnud.
Värvipüss ja kompressor olemas...eks näis mis välja tuleb
Parikimise kohapealt nii palju et eks ma siis nüüd pargin pikuti (3 kohta kinni)
Ei tegelikult olen juba harjunud autokabariidiga nii et jätan meeldiva
vahe sisse ja loodan et tagaosast ilma ei jää
Kust kõige parem oleks värve ja muid tarvikuid osta pole veel
välja mõelnud.
Värvipüss ja kompressor olemas...eks näis mis välja tuleb
Parikimise kohapealt nii palju et eks ma siis nüüd pargin pikuti (3 kohta kinni)
Ei tegelikult olen juba harjunud autokabariidiga nii et jätan meeldiva
vahe sisse ja loodan et tagaosast ilma ei jää