lukku!!!
lukku!!!
Tere... Kuna talv tulekul sis on sõiduriistaks sebitud igaks juhuks teine bmw... tegu on 84 aasta 323-ga jube tragöödia on aga selles, et abs ei tööta... vahest tegelikult töötab... märja ilmaga... juhtmed tunduvad korras olevat.
Siit ka küsimus: Kas on keegi tark inimene kes saab näiteks teada millise piduri või muu komponendi pärast see siga välja lülitub... kas niivanale kärule üldse diagnosti saab teha... siin ikka pakutakse 96 + autodele abs-i testi aga mul pole 96 + aast autot selle jaoks võtta...
Ja veel kas on vahe ketastel---> ABS ja EI ABS (lihtsustatult siis... kas abs kettad erinevad tavalistest (need ka kindluse mõtte soov ära vahetada).
Siit ka küsimus: Kas on keegi tark inimene kes saab näiteks teada millise piduri või muu komponendi pärast see siga välja lülitub... kas niivanale kärule üldse diagnosti saab teha... siin ikka pakutakse 96 + autodele abs-i testi aga mul pole 96 + aast autot selle jaoks võtta...
Ja veel kas on vahe ketastel---> ABS ja EI ABS (lihtsustatult siis... kas abs kettad erinevad tavalistest (need ka kindluse mõtte soov ära vahetada).
Viimati muutis Toly, 30.09.2006 23:20 56, muudetud 1 kord kokku.
Mina naise autol lülitaks selle ABS-i heameelega välja. Tuleval nädalavahetusel , kui Tabasalus veel lund on lähen testima. Isiklikult saan ilma ABS-ita rutem pidama. Minul eelmine talv igatahes tundus , et jääpeal ei pidurdanud ABS üldse , vaid lasi sama hooga edasi puudus nagu ka hääl , et naelad jääd kratsiksid. Ära ootagi , et töötav ABS mingi ilmaime on .
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
ANdurites võib jah asi olla... Väikesesse koputusse väga ei tahaks uskuda... kui endal tagumisi õõtshoobasid vahetasin ja andurid oli vaja vanadest kätte saada, siis sai ikka kaikaga päris korralikke hoope nendele anduritele antud, et neid kätte saada, olid teised ikka päris korralikult õõtsa sisse kinni ussitanud ennast. Ühe lõhkusin puhtfüüsiliselt ära, lüües selle ribadeks, aga teine jäi peale päris korralikku vatisaamist ellu.