rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Tere,
Ega kellelgi arvutis või ei tea kust saaks väärt 2.5tds mootori manuaali ?
Oleks väga tänulik.
Ega kellelgi arvutis või ei tea kust saaks väärt 2.5tds mootori manuaali ?
Oleks väga tänulik.
Hei, kas kellelgi oleks mulle D-Can kaablit laenata Tallinna kandis?
Bmw e39ksa originaal 18 tollise rehvimõõt mis ? Vaatasin et mul ainult klepsupeal 16 ja 17 tolli mõõdud.
E39-l ükski 18" velg sõidurõõmu ei valmista.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Madalad autod samamoodi, aga ikka tehakse.arnis kirjutas:E39-l ükski 18" velg sõidurõõmu ei valmista.
Teadmiseks, et velgedel on erinevad laiused. Kui on nii väga originaalvelg, siis mis style nr on?etachris kirjutas:Bmw e39ksa originaal 18 tollise rehvimõõt mis ? Vaatasin et mul ainult klepsupeal 16 ja 17 tolli mõõdud.
M parallspoke või midagi taolist. 7.5 ja 8.5 vist laius
Küsin targemate käest kas e39 tavalised ja m tech õhkpadjad on samasugused või erinevad?
Siit vaadates tundub, et on samad: http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... #1095082_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Samas olen kuulnud ja lugenud kuskilt, et on erinevad. Oskab keegi täpsemalt rääkida?
Küsin sellepärast, et tavalisi patju on kergem leida ja ilmselt palju odavamad ka.
Siit vaadates tundub, et on samad: http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... #1095082_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Samas olen kuulnud ja lugenud kuskilt, et on erinevad. Oskab keegi täpsemalt rääkida?
Küsin sellepärast, et tavalisi patju on kergem leida ja ilmselt palju odavamad ka.
Minu meelest pole küll vahet kas m'tech padi or tavaline, arvutiga saad timmida kui kõrgeks/madalaks tahad.rait183 kirjutas:Küsin targemate käest kas e39 tavalised ja m tech õhkpadjad on samasugused või erinevad?
Ma ise mõtlen sama, aga kas kinnitused on samad?
Ei tohiks olla, oleks pidanud mu auto ostma ära ikka, poleks mingeid probleemerait183 kirjutas:Ma ise mõtlen sama, aga kas kinnitused on samad?
BMW E39 veojõukontrolli tule pirni spidos lihtne vahetada?
Piisab spido lahti tegemisest ja kleeplindi eemaldamisest.
Ma arvan et sellisele märgutulele teipi vast ei panna. Kuigi mine sa tea
Varuosa koodid on ju erinevad!rait183 kirjutas:Küsin targemate käest kas e39 tavalised ja m tech õhkpadjad on samasugused või erinevad?
Ennegi olnud, et koodid erinevad, aga tegelikult jupid ideaalselt samad.janno89 kirjutas:Varuosa koodid on ju erinevad!rait183 kirjutas:Küsin targemate käest kas e39 tavalised ja m tech õhkpadjad on samasugused või erinevad?
See,et välimus sama on ei tähenda veel seda, et jupp samasugune on. Amort paistab ka ju samasugune. Vahet pole kas mtech või tavaline.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
- paul22
- Huviline
- Peamine sõiduk: e91 330xd-müüdud, b7 4motion, e60 535d
- Kontakt:
Tavaline business cd, ainult on/off nupp reageeris sisse/välja lülitamiseks. Mitte ükski teine nupp ei töötanud, mis häda see kummitas täna?
TDS-il kui keerata turborõhku, kas siis varrast tuleb pikemaks v lühemaks keerata ?
- v1llu1
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A8 D3
- Telefon: 56238240
Lühemaks.
Igapäevased: Audi Q7 // Audi A8 D3
Projektid: Audi A4 B5 2,2T AAN // Chevy van G20 // Audi S6 C4 v8
Projektid: Audi A4 B5 2,2T AAN // Chevy van G20 // Audi S6 C4 v8
Selline mure, et e46'l jooksis aku täiesti tühjaks. Puldist ei teinud enam autot lahti jne. Akut maha võttes auto karjus päris pikalt. Nüüd sai aku täis laetud, kuid enam ei tööta signalisatsioon. Mida teha? Puldist saan uksed lukku/lahti vajutada, kuid signa ei tee enam piiksugi. Mida teha?
Reigo
Reigo
Saab panna e39 touringule ka tavalisi patju, kui auto peaks ka olema tehasest m-tech. Endal ei olnud kohe võtta originaal m-techi oma ja sai ajutiselt kasutatud tavalist õhkpatja niikaua kui originaal m-techi oma sain. Lihtsalt seistes kohapeal oli üks pool vähe üleval.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 540td
M21D24 starterile tõmbereele koodi leiab keegi kuskilt?
Vaatasin realoem-i kui ka bmwfans-i, kuid tutkit.
Autoks 89a 524tda.
Autoks 89a 524tda.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ega keegi eriti ei tea mis starteriga su lseal tegu on, neid sinna peale pandud vast 2-3 erinevat + lisaks istub ka 525tdsi oma sinna peale.Lendorav kirjutas:M21D24 starterile tõmbereele koodi leiab keegi kuskilt?
Autoks 89a 524tda.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercury Grand Marquis
235/40R18(ees ja taga kui ühelaiused veljed).etachris kirjutas:Bmw e39ksa originaal 18 tollise rehvimõõt mis ? Vaatasin et mul ainult klepsupeal 16 ja 17 tolli mõõdud.
Täpselt ei mäleta aga kui taga laiemad veljed siis seal 265/35R18.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 540td
Tänud , pole autot saanud kuidagi garaasi juurde liigutada et seda maha kakkuda sellest ka täpsem info puudus. Aga aitähh jällegi sulle Toivoku, sebin 2,5tdsi starteri vahele.toivoku kirjutas:ega keegi eriti ei tea mis starteriga su lseal tegu on, neid sinna peale pandud vast 2-3 erinevat + lisaks istub ka 525tdsi oma sinna peale.Lendorav kirjutas:M21D24 starterile tõmbereele koodi leiab keegi kuskilt?
Autoks 89a 524tda.
Probleem e46 sisevalgustusega. Tagumised tuled põlevad igakord kui uks lahti teha, esimene põleb ainult päeval/valgel ajal. On see võimalik?
E36 318i 83kw 91 sedan->E46 318 87kw 99 sedan
Otseselt mitte. Teisi pirne oled proovinud?
Mingit kodeerimist oled teinud?
Tuledemoodul võiks tegelt tuksi minna, aga ega
ta päeval ja ööl vahet väga ei tee, küll aga sellel,
mis tuledega sõidad päeval ja öösel.
Mingit kodeerimist oled teinud?
Tuledemoodul võiks tegelt tuksi minna, aga ega
ta päeval ja ööl vahet väga ei tee, küll aga sellel,
mis tuledega sõidad päeval ja öösel.
Teisi pirne ei ole proovinud, kuna aegajalt nad põlevad.
Arvutit pole külge pannud, paar korda kustutasin nupust tuled ära päeval kui uksed lahti olid.
Lähituled nii päeval kui öösel.
Aga kui ma lähen päeval auto juurde ja teen uksed lahti süttivad tuled nii ees kui taga, aga kui ma lähen õhtul siis ainult tagumised. Alguses ma arvasin, et see lihtsalt kokkusattumus, aga nüüdseks see kestnud juba üle kuu aja ja selle aja jooksul ei ole esimene tuli mitte kordagi pimedal ajal põlema läinud, päevasel ajal põleb iga kord
Arvutit pole külge pannud, paar korda kustutasin nupust tuled ära päeval kui uksed lahti olid.
Lähituled nii päeval kui öösel.
Aga kui ma lähen päeval auto juurde ja teen uksed lahti süttivad tuled nii ees kui taga, aga kui ma lähen õhtul siis ainult tagumised. Alguses ma arvasin, et see lihtsalt kokkusattumus, aga nüüdseks see kestnud juba üle kuu aja ja selle aja jooksul ei ole esimene tuli mitte kordagi pimedal ajal põlema läinud, päevasel ajal põleb iga kord
E36 318i 83kw 91 sedan->E46 318 87kw 99 sedan
Ei tea, mul jäi samale kõrgusele mis enne.mariovtt kirjutas:Saab panna e39 touringule ka tavalisi patju, kui auto peaks ka olema tehasest m-tech. Endal ei olnud kohe võtta originaal m-techi oma ja sai ajutiselt kasutatud tavalist õhkpatja niikaua kui originaal m-techi oma sain. Lihtsalt seistes kohapeal oli üks pool vähe üleval.