tegu siis 520i ,90a 2.0 , 95kw
Selline asi siis et rahulikku sõiduga on kõik ok aga kui gaasi juurde andes pöörded lähevad laeni aga edasi ei liigu, liiguub sama ooga millega sõitsid enne gaasi andes.
oskab keegi nõu anda,
PROBLEEM 520i automaat
Re: PROBLEEM 520i automaat
Kuna sellel autommat kastil viimati õli vahetati? Kõige lihtsam on vaadata kas kasti põhjas on rauapuru ja mis värvi õli on ja kas seda õli seal üldse on vajalikus koguses. Kui õli on tökat ja kast puru täis siis hakka uut kasti otsima, sinu mudelil ma arvan et parandada väga pole mõtet.
Olen tuttavatel paari viimase kuu jooksul näinud muresid kus automaat kast ei vaheta normaalselt käiku või viskab välja sõidu pealt käigu, mõlemal juhul olid kastis mitte enam õli vaid mingi ... jumal teab kuidas seda ollust nimetada. Õlivahetus teeb automaatkastide puhul imesid. Targad mehed räägivad et iga 60.000 km tagant tuleb vahetada kasti õli.
Pruugitud automaadi ostul tulek kindlasti enne ostu uurida ja peale ostu ise kontrollida kasti õli olukorda.
Martin
Olen tuttavatel paari viimase kuu jooksul näinud muresid kus automaat kast ei vaheta normaalselt käiku või viskab välja sõidu pealt käigu, mõlemal juhul olid kastis mitte enam õli vaid mingi ... jumal teab kuidas seda ollust nimetada. Õlivahetus teeb automaatkastide puhul imesid. Targad mehed räägivad et iga 60.000 km tagant tuleb vahetada kasti õli.
Pruugitud automaadi ostul tulek kindlasti enne ostu uurida ja peale ostu ise kontrollida kasti õli olukorda.
Martin
Re: PROBLEEM 520i automaat
Nõustun diislijoodikuga et kui korra on kast kuivale lastud siis tast enam looma pole, kui veab siis uus õli annab lihtsalt aega juurde natukene. ST kast mis enne tundub täiesti peetis võib veel mõnda aega toimida.diislijoodik kirjutas:Oot, oot! Jutu alguses on mõtted justkui õiged, kuid lõpus vajub ära, kui väidad, et õlivahetus teeb imesid. Tegelikult ei tee imesid, vaid äärmisel juhul võib anda ajutise efekti, kui filter oli rikke tõttu ummistunud.
Martin